ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:2 Ιουλίου 2014
Αναρτήθηκε από nikos

Λιλλήκας Γιώργος: " Άμεση διακοπή των χιαστί επισκέψεων σε Ελλάδα και Τουρκία."

 Είναι ευχάριστο το ότι το Υπουργείο Εξωτερικών ξύπνησε επιτέλους και διαπίστωσε αυτό που όλοι ξέραμε και για το οποίο φωνάζαμε εδώ και μήνες: ότι δηλαδή οι αρχές του ψευδοκράτους ανέλαβαν πρωτοβουλίες για πολιτική αναβάθμιση κατοχικού καθεστώτος.

Είναι εκπληκτικό ότι χρειάστηκε να δημοσιευθεί μια φωτογραφία του κ. Ναμί με διαπιστευμένους πρέσβεις στην Κυπριακή Δημοκρατία για να μάθε ο κ. Κασουλίδης ότι ...
ομάδα Ευρωπαίων πρεσβευτών αλλά και τρίτων χωρών έχουν επαφές με θεσμούς του ψευδοκράτους. Δεν είναι άμοιρη ευθυνών η Κυβέρνηση για αυτή την εξέλιξη.

Είναι η δική της αδράνεια και αναποφασιστικότητα που επιτρέπει στο ψευδοκράτος να δημιουργήσει σχέσεις με τους ξένους διπλωμάτες στην Κύπρο και να οργανώνει επισκέψεις σε πρωτεύουσες σημαντικών χωρών.

Χρειάζεται αποφασιστικότητα από μέρους της Κυβέρνησης για να υποδειχθεί τους διαπιστευμένους πρέσβεις στην Κυπριακή Δημοκρατία να σέβονται τις νόμιμες αρχές αλλά και τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας που καλούν όλες τις χώρες να αποφεύγουν την όποια σχέση με το κατοχικό καθεστώς.

Ως Συμμαχία Πολιτών επανειλημμένως προειδοποιήσαμε ότι οι χιαστί επισκέψεις των διαπραγματευτών σε Ελλάδα και Τουρκία θα άνοιγαν την πόρτα της αναβάθμισης του ψευδοκράτους. Για αυτό και καλούμε την Κυβέρνηση, έστω και τώρα να τις τερματίσει.

Διαφορετικά δεν θα μπορέσουμε να πείσουμε τους ξένους να μη συναντούν τις αρχές του ψευδοκράτους, ενόσω η Ελληνική Κυβέρνηση τους συναντά.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από nikos στις 7/02/2014 02:26:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Λιλλήκας Γιώργος: " Άμεση διακοπή των χιαστί επισκέψεων σε Ελλάδα και Τουρκία.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες