ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:8 Ιουλίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

ΟΝΝΕΔ: " Ναι στις μεταρρυθμίσεις."

Η προωθούμενη μεταρρύθμιση μέσα από την αποκρατικοποίηση της «μικρής ΔΕΗ», κινείται στη σωστή κατεύθυνση.

Στις μέρες μας, είναι αδιανόητο να υπάρχουν εταιρίες είτε δημόσιου, είτε ιδιωτικού χαρακτήρα που να κατέχουν δεσπόζουσα θέση στην αγορά, δημιουργώντας και συντηρώντας μονοπώλια. Όπως συνέβη σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες αλλά και ...
στην περίπτωση του ΟΤΕ, ο ανταγωνισμός μπορεί να προσφέρει νέες θέσεις εργασίας, πολλαπλάσια έσοδα για το δημόσιο, ανταποδοτικά οφέλη για τον καταναλωτή και κυρίως σημαντική βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών.

Τηρουμένων των δεσμεύσεων της Κυβέρνησης, η μετάβαση αυτή θα πρέπει να γίνει με συγκεκριμένους όρους, που να διασφαλίζουν το δημόσιο συμφέρον και το συμφέρον των καταναλωτών, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα εξής:
· Οι δύο μελλοντικές εταιρίες να ξεκινούν από την ίδια αφετηρία, να υπάρχει δηλαδή απόλυτη ποιοτική αντιστοιχία σε μονάδες παραγωγής και καταναλωτές.
· Να πρέπει να διατηρούνται οι θέσεις εργασίας και τα ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων με ταυτόχρονη δημιουργία νέων θέσεων σε όλη την επικράτεια.
· Να γίνει ορθολογική, επενδυτική και αναπτυξιακή χρήση του κεφαλαίου που θα προκύψει από την ΔΕΗ από την πώληση ποσοστού της.
· Να υπάρχει υποχρέωση και για τις δύο εταιρίες να προχωρήσουν σε νέες άμεσες επενδύσεις, με σκοπό τη μείωση των απωλειών ενέργειας αλλά και των ρύπων από τις μονάδες παραγωγής.

Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε και τους άλλους. Τους γνωστούς «τσάμπα μάγκες», που περιπλανώνται από κόμμα σε κόμμα, ανάλογα με το ποιος τους παρέχει στέγη για να παίξουν μικροπολιτικά παιχνίδια σε βάρος του ελληνικού λαού και των εργαζομένων της ΔΕΗ. Είναι αυτοί που αντιτίθενται σε κάθε αλλαγή, εκβιάζοντας να κατεβάσουν τους διακόπτες και να βυθίσουν στο σκοτάδι τη χώρα.

Ευτυχώς, η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών καταλαβαίνουν τη σημασία των μεταρρυθμίσεων και τους έχουν γυρίσει την πλάτη. Οι εποχές που ο καθένας συμπεριφερόταν σε έναν δημόσιο οργανισμό σαν να ήταν ιδιοκτησία του, έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Σε κάθε περίπτωση, ευελπιστούμε μέσα από τις προωθούμενες μεταρρυθμίσεις, να επωφεληθούν τόσο οι πολίτες, όσο και η χώρα. Ο ανταγωνισμός να επιφέρει θετικά οφέλη στους πολίτες ώστε να απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε χαμηλές τιμές, ενώ η Ελλάδα να καταστεί διεθνής ενεργειακός κόμβος στον τομέα της παραγωγής και μεταφοράς της ενέργειας.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 7/08/2014 08:52:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "ΟΝΝΕΔ: " Ναι στις μεταρρυθμίσεις.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες