ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:23 Ιουλίου 2014
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

ΟΝΝΕΔ: " Βάλτε τέλος στις εχθροπραξίες στη λωρίδα της Γάζας."

Η αξία της ανθρώπινης ζωής είναι το ίδιο ανεκτίμητη σε Παλαιστίνη και Ισραήλ.

Τις τελευταίες ημέρες, η διεθνής κοινή γνώμη παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα την αλόγιστη αιματοχυσία στη λωρίδα της Γάζας. Μέχρι στιγμής, πάνω από 600 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και άλλοι 4.000 έχουν...
τραυματιστεί, ανάμεσά τους εκατοντάδες παιδιά. Σε μια περιοχή που παραμένει σε αναστάτωση εδώ και πολλά χρόνια και μαστίζεται από αιματηρές επιθέσεις εκατέρωθεν, η κατάσταση πλέον βγαίνει εκτός ελέγχου.

Καθημερινά απειλούνται ζωές αμάχων και παιδιών, με τον κίνδυνο για γενικευμένη σύρραξη που θα οδηγήσει σε γενοκτονίες να είναι υπαρκτός. Πρόκειται για μια κρίση την οποία μέχρι στιγμής, ο δυτικός κόσμος παρακολουθεί αμήχανα, εκφράζοντας μόνο ευχολόγια και παραινέσεις. Είναι πλέον κρίσιμο, η διεθνής κοινότητα να προβεί στις ανάλογες ενέργειες, ώστε να επικρατήσει η ψυχραιμία, να σταματήσουν οι εχθροπραξίες και να αποτραπούν τα χειρότερα.

Στο πλαίσιο αυτό, οφείλει η ελληνική Κυβέρνηση και το Υπουργείο Εξωτερικών να αναλάβει πρωτοβουλίες και να παρακινήσει την Ευρωπαϊκή Ένωση και τα θεσμικά της όργανα, ώστε να αναλάβουν δράση για την αποκλιμάκωση της κρίσης. Κάθε ανθρώπινη ζωή, έχει ανεκτίμητη αξία είναι αδιανόητο, τον 21ο Αιώνα, οι λαοί να γίνονται ανθρώπινες ασπίδες για τα πολιτικά παιχνίδια της κάθε πολιτικής ηγεσίας.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 7/23/2014 09:00:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "ΟΝΝΕΔ: " Βάλτε τέλος στις εχθροπραξίες στη λωρίδα της Γάζας.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες