ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:3 Ιουλίου 2014
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Ευχαριστήρια επιστολή σε Αντιδήμαρχο της Κόνιτσας.

Κυρία Τσούβαλη,
Οι ιδιαίτερες ευχαριστίες μας θα αποτελούσαν δείγμα αβροφροσύνης προς το πρόσωπό σας εκ μέρους μας για την ευγενική σας χειρονομία να μας αποστείλετε το βιβλίο «Κόνιτσα», το οποίο και θα κοσμεί από σήμερα την βιβλιοθήκη της Τοπικής μας Κοινότητος.

Θα ήταν όμως άδικο αν με αυτή την ευκαιρία δεν σας εκφράζαμε την πλήρη ικανοποίηση ως κοινότητα από τις δράσεις που...
αναπτύξατε στο χωριό μας, αλλά και από την πλουσιότατη παρουσία των πολλαπλών πολιτιστικών και όχι μόνο δρώμενων που σχεδιάσατε και υλοποιήσατε στο δήμο συνολικότερα.

Είναι σαφές ότι θα παραδώσετε έργο πλούσιο και παρακαταθήκη ικανοποιητική, όπως είναι σαφές ότι η εργατικότητά σας η εντιμότητά σας το ξεχωριστό ύφος και ήθος σας, έχουν θέσει ψηλά τον πήχη για τον επόμενο που θα ήθελε να ασχοληθεί με τα του πολιτιστικού γίγνεσθαι του τόπου μας, και πιστεύω ακράδαντα η σύγκριση θα πρέπει να αποτελέσει γνώμονα συνέχειας.

Είμαι βέβαιος ότι η σύστασή σας θα είναι ότι ο πολιτισμός δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο.
Προσωπικά θα επιζητώ και την νέα δημοτική περίοδο την άποψή σας την βοήθειά σας και την εμπειρία σας σε ότι έχει αναφορά στον Πύργο της Κόνιτσας.
Αγαπητή Κατερίνα θα ήταν αμετροέπεια να μην σου εκφράσω την προσωπική μου εκτίμηση.

Χρήστος Παπαδημητρίου
Εκπρόσωπος ΤΚ Πύργου.
Πύργος Κόνιτσας Ιωαννίνων 03/07/2014

ΠΡΟΣ
Αικατερίνη Τσούβαλη-Τσαρούχη
Αντιδήμαρχο
Δήμου Κόνιτσας.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 7/03/2014 08:37:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Ευχαριστήρια επιστολή σε Αντιδήμαρχο της Κόνιτσας."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες