ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:9 Ιουλίου 2014
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Παραίτηση μελών των ΑΝΕΛ της Συντονιστικής Επιτροπής Δωδεκανήσου.

Για δεύτερη φορά εντός μερικών εβδομάδων πραγματοποιείται μία περιοδεία του Εκπροσώπου των ΑΝΕΛ κ. Τέρενς Κουίκ στη Ρόδο χωρίς καμία ενημέρωση της Συντονιστικής Επιτροπής.

Την πρώτη φορά είχαμε διαμαρτυρηθεί εγγράφως για το θέμα, σημειώνοντας σας πως  αν είχατε πρόβλημα με κάποιο μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής θα έπρεπε να το έχετε θέσει υπόψη της ίδιας και να ...
είχε διευθετηθεί πριν την πραγματοποίηση της περιοδείας” και τονίζοντας πως “το να ενημερώνονται τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής από τα ΜΜΕ για την επίσκεψη του Εκπροσώπου των ΑΝΕΛ είναι εξωφρενικό και αποτελεί αντιμετώπιση εχθρική και διχαστική”.

Τότε, είχαμε ζητήσει από την πλευρά σας μία εσωκομματική 'έγγραφη εξήγηση και απολογία' ώστε το θέμα να θεωρηθεί λήξαν και σας καλέσαμε να προχωρήσετε σε μία πρωτοβουλία συνοχής και να μην αφήσετε να συνεχιστεί, οδηγώντας σε ρήξη”.

Η απάντηση σας δεν ήρθε ποτέ παρά μόνο έμμεσα με το να μας αγνοήσετε παντελώς και να χρειαστεί να πληροφορηθούμε από τα ΜΜΕ για τη νέα περιοδεία του κ. Κουίκ στην περιοχή μας.

Αδυνατούμε να αντιληφθούμε για ποιο λόγο λειτουργείτε με έναν τόσο βλαπτικό για το κόμμα τρόπο και για πρώτη φορά νιώθουμε ότι μπορούμε να κατανοήσουμε τα στελέχη και τους πολιτευτές που αποχώρησαν το τελευταίο διάστημα από τους ΑΝΕΛ. Τελικά, δεν είναι αυτά που αποχωρούν αλλά η ηγεσία του κόμματος που τα εγκαταλείπει με την ακατανόητη και απαράδεκτη συμπεριφορά της.

Θεωρούμε λυπηρό που επιλέξατε η 'επικοινωνία' σας μαζί μας γίνεται μέσω των ΜΜΕ.
Ας είναι.
Μέσω των ΜΜΕ, λοιπόν, σας ενημερώνουμε με τη σειρά σας πως το μήνυμα που μας στείλατε δυο φορές, ελήφθη: όπως πολλοί άλλοι έτσι και εμείς είμαστε, ξαφνικά, ανεπιθύμητοι από την ηγεσία του κόμματος.

Δεν απομένει παρά να ενημερωθείτε για την παραίτηση μας ...

Εκλεγμένα μέλη Συντονιστικής Επιτροπής Δωδεκανήσου
Κόκκινος Σπύρος
Σταυρίδης Σταυρος
Χατζηνικόλα Παρασκευή


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 7/09/2014 06:02:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Παραίτηση μελών των ΑΝΕΛ της Συντονιστικής Επιτροπής Δωδεκανήσου. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες