ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:29 Ιουλίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Πατριωτικό Μέτωπο: " Πρόδωσε τελικά ο Πούτιν, τους Ρώσους της Ανατολικής Ουκρανίας;"

Οι εικόνες των στρατιωτικών επιθέσεων υπό την ηγεσία του Κιέβου εναντίον των πολιτών της Slovyansk και Luhansk, μεταξύ άλλων περιοχών της Ανατολικής και Νότιας Ουκρανίας, δεν έχουν επιβραδυνθεί ή διακοπεί, παρά τις υποτιθέμενες συμφωνίες κατάπαυσης του πυρός.

Εάν νομίζατε ότι ήταν συγκλονιστικό το γεγονός ότι η Ρωσία προσάρτησε την Κριμαία, θα πρέπει να είναι ακόμα πιο συγκλονιστικό να γνωρίζατε ότι ο ουκρανικός στρατός, έχει σκοτώσει εκατοντάδες των...
λεγόμενων ρωσόφωνων.
Αλλά η πιο συγκλονιστική από όλες τις εξελίξεις είναι ότι, η Ρωσία δεν έχει κάνει τίποτα για να σταματήσει την Ουκρανία, στο να δολοφονεί αθώους άνδρες, γυναίκες και παιδιά, που δεν ήταν μέρος των δυνάμεων αντίστασης.

Η κυβέρνηση της Ουκρανίας με επικεφαλής τον Petro Poroshenko, βομβάρδισε κατοικημένες περιοχές στην Ανατολική Ουκρανία και έριξε οβίδες στις αυλές των ανθρώπων με αποτέλεσμα τον τραυματισμό και τον θάνατο εκατοντάδων κατοίκων.
Και όλα αυτά, με καμία λέξη από τη διεθνή κοινότητα, η οποία να καταδικάζει την επιθετικότητα της Ουκρανίας.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες μάλιστα χαρακτήρισαν τις δολοφονίες ως «αναλογικές και λογικές».
Σύμφωνα δε με τον ΟΗΕ, 356 άνθρωποι είχαν σκοτωθεί μέχρι τις 18 Ιουνίου, συμπεριλαμβανομένων 257 αμάχων.

Γιατί δεν έστειλε η Ρωσία στρατεύματα στην ανατολική Ουκρανία, όπως έπραξε με την Κριμαία;
Ως γνωστόν, οι κάτοικοι της Ανατολικής Ουκρανίας, έχουν εκφράσει την επιθυμία με δημοψήφισμα, να ενώσουν το έδαφός τους με τη Ρωσία.
Μήπως φοβήθηκε η Ρωσία μια δεύτερη εισβολή στην Ουκρανία;
Όπως και να προβάλλεται αυτή η προσέγγιση, αυτό που μοιάζει να είναι κοινός τόπος αυτή τη στιγμή, είναι ότι, ο Βλαντιμίρ Πούτιν, έχει προδώσει τους Ρώσους στην Ουκρανία.

Μετά την τελευταία του ομιλία, ο Πούτιν φαίνεται να τους έχει εγκαταλείψει στη μοίρα τους, και να ελπίζει σε μια στιγμή, που η κατάσταση θα εξακολουθεί να επιδεινώνεται στην ανατολική περιοχή.
Όπου το νέο παράνομα εκλεγμένο καθεστώς συνεχίζει να συνθλίβει τους ρωσόφωνους, ενώ η Ευρωπαϊκή Ένωση να αναπνέει ανακουφισμένη, καθώς έχει αποφευχθεί η μετωπική σύγκρουση με τη Ρωσία, ειδικά όταν το «πρόβλημα» ήρθε στο θέμα των προμηθειών, του φυσικού της αερίου.

Η αίσθηση ότι ο Πούτιν έχει εγκαταλείψει τους Ρώσους στην Ουκρανία, έχει κερδίσει την πλειοψηφία μεταξύ των ανθρώπων της Donbas, καθώς και των πατριωτικών χώρων της Ρωσίας, που είχαν δει τον Πούτιν ως ίνδαλμά τους, όταν η Ρωσία προσάρτησε την Κριμαία.

Ήταν ακριβώς η προσάρτηση της χερσονήσου, που εκτίναξε στα ύψη τη δημοτικότητα του Πούτιν, η οποία είχε αυξηθεί στο «τρομακτικό» 86% τον Ιούνιο.
Η υποστήριξη για μια στρατιωτική επέμβαση στην Ουκρανία αυξήθηκε στη Ρωσία, από το 31% το Μάιο στο 40% τον Ιούνιο, ενώ το 64% του πληθυσμού είναι υπέρ της αποστολής ρωσικών ειρηνευτικών δυνάμεων στις επίμαχες περιοχές της χώρας.

Αλλά ο Ρώσος πρόεδρος αποφάσισε να σταματήσει τις ενέργειές του, ζητώντας από το Συμβούλιο της Ομοσπονδίας να ανακαλέσει την άδεια για στρατιωτική επέμβαση στην Ουκρανία.
Μεταξύ των λόγων για την επιβράδυνση των ενεργειών του κ. Πούτιν, είναι ο υπολογισμός πως η δημοτικότητα του ως ηγέτη θα μπορούσε να πάει μόνο προς τα κάτω, ως αποτέλεσμα μιας παρέμβασης στην Donbas. Μια δράση, όπου ο Ρώσος πρόεδρος είχε να αντιμετωπίσει με μια πολύ πιο περίπλοκη κατάσταση, από ό, τι στην Κριμαία.

Οι επικοινωνιολόγοι του Κρεμλίνου, και ιδίως ο σύμβουλος του ρώσου προέδρου Βλαντισλάβ Σουρκόφ, (ο οποίος είναι αρμόδιος για τα θέματα της Αμπχαζίας και της Νότιας Οσετίας), αποφάσισαν να αλλάξουν την επίσημη ρητορική, η οποία μέχρι πρόσφατα ήταν επικεντρωμένη στο «η Ρωσία, δεν εγκαταλείπει τους Ρώσους».
Λοιπόν, σήμερα ο Πούτιν, κάνει ακριβώς αυτό.

Πίσω από την εκστρατεία δημοσίων σχέσεων που ενορχηστρώθηκε από το Κρεμλίνο βρίσκονται τα «ρεαλιστικά δεδομένα», όπως και η ανησυχία για τις αρνητικές επιπτώσεις στην οικονομία, αν και το τρίτο κύμα των κυρώσεων κατά της Ρωσίας εφαρμόστηκε ήδη.
Επίσης, οι κριτικές που ασκήθηκαν από το επιχειρηματικό λόμπυ της Ρωσίας, συμπεριλαμβανομένων των μελών της ομάδας του Πούτιν, φαίνεται να έχουν επιβραδύνει τις προσπάθειες του Προέδρου Πούτιν να κρατήσει σταθερή γραμμή, όταν πρόκειται για «διαφορές» με την Ουκρανία και τη Δύση.

Η εγκατάλειψη των Ρώσων στην Ανατολική Ουκρανία, θεωρείται πλέον ως προδοσία από εκείνους που εμπιστεύτηκαν τον Βλαδίμηρο Πούτιν, συμπεριλαμβανομένων των πατριωτικών χώρων, οι οποίοι πίστευαν ότι είχαν βρει επιτέλους τον ηγέτη τους.
Οι πολιτοφυλακές που κάποτε υπερασπίστηκαν τα ανατολικά οχυρά της χώρας, έχουν τώρα δεμένα τα χέρια τους, ενώ το Κίεβο ρίχνει βόμβες από τα αεροπλάνα και σφάζει αμάχους και δημοσιογράφους από τα ελικόπτερα.

Παρά το γεγονός ότι ο Πούτιν εγκατέλειψε το ρωσικό πληθυσμό στην ανατολική Ουκρανία, τα ρωσικά Μέσα Ενημέρωσης, εξακολουθούν να αναφέρονται στη δεινή κατάσταση που βιώνουν οι άμαχοι που έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους με το φόβο του βομβαρδισμού από το ουκρανικό στρατό.
Αυτό που κάποτε ήταν μια στρατιωτική αντιπαράθεση, τώρα φαίνεται να εξελίσσεται σε ανθρωπιστική κρίση, με τις εκατοντάδες των ανθρώπων που προσπαθούν να διαφύγουν από τις επιθέσεις που κατευθύνονται από το Κίεβο, και έγιναν πρόσφυγες στις ίδιες τους τις πόλεις.

«Ο Πούτιν έχει επιτύχει το στόχο του: Το ΝΑΤΟ δεν θα επεκταθεί εδώ, οι αμερικανικές εταιρείες δεν θα έρθουν για να πάρουν το σχιστολιθικό φυσικό αέριο του Ντόνετσκ. Παράλληλα, διατηρούνται οι καλές σχέσεις με την Ευρώπη και, επίσης, έχει κλαπεί η Κριμαία», σημείωσε πηγή από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ, η οποία έδειξε σκεπτικισμό σχετικά με τις προσπάθειες των αγωνιστών για να οργανωθούν και να αντισταθούν στο Ντόνετσκ.

«Δεν έχει κανένα νόημα πια και πολλοί άνθρωποι μπορεί να χαθούν» πρόσθεσε η ίδια πηγή. «Οι προμήθειες τροφίμων και πυρομαχικών είναι πια περιορισμένες και οι πολίτες που μένουν εδώ μπορεί να καταλήξουν σε κατάρες κατά της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, επειδή υποβάλλονται σε αυτές τις φρικαλεότητες».

beforeitsnews.com
Πατριωτικό Μέτωπο


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 7/29/2014 08:31:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Πατριωτικό Μέτωπο: " Πρόδωσε τελικά ο Πούτιν, τους Ρώσους της Ανατολικής Ουκρανίας;""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες