ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:8 Ιουλίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Ο Μ. Σαρτζετάκης πρωταθλητής εφήβων στον αγώνα αντοχής του Πανελληνίου ποδηλασίας.

H Εθνική στη Νιόν (Ελβετία) για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο 18χρονος Μάριος Σαρτζετάκης του ΠΟΗ Κάστρο ήταν ο μεγάλος νικητής της τρίτης και τελευταίας ημέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ποδηλασίας δρόμου. Κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία εφήβων και αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας αντοχής, ολοκληρώνοντας τον αγώνα των...
129 χλμ. σε 4:06:06.

Μαζί του στο βάθρο ανέβηκαν δύο ποδηλάτες του Σπαρτιατικού ΓΣ, ο δεύτερος Νίκος Ζέγκλης και ο τρίτος ο Κωνσταντίνος Παπαστάθης.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα:
• Έφηβοι (αντοχή 129 χλμ. – 39 συμμετοχές)
1) Σαρτζετάκης Μάριος (ΠΟΗ Κάστρο) 4:06:06,
2) Ζέγκλης Νίκος (Σπαρτιατικός ΓΣ) 4:07:31,
3) Παπαστάθης Κωνσταντίνος (Σπαρτιατικός ΓΣ) 4:08:52,
4) Βασιλαντωνάκης Στέφανος (Θησέας ΑΟ) 4:08:52,
5) Γοτουχίδης Νικόλαος (Άσσος) 4:08:52,
6) Γεωργιάδης Γεώργιος (Ποδηλάτης ΑΣΟ) 4:10:39,
7) Καλλιβρετάκης Δημήτριος (Τάλως ΠΟ) 4:10:39,
8) Θεοδωρόπουλος Αθανάσιος (ΠΟΠ Πατρών) 4:10:44


Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (ΕΟΠ) σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Σπάρτης, της τοπικής Κοινότητας Γκοριτσάς και του Πολιτιστικού Συλλόγου Γκοριτσάς.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών & Εφήβων
Η Εθνική μας ομάδα ποδηλασίας δρόμου, βρίσκεται από χθες στην Νιόν της Ελβετίας, για να πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου Νέων Ανδρών και Εφήβων, από αύριο Τετάρτη έως και την Κυριακή.

Στην αποστολή μετέχουν:
• οι τεχνικοί σύμβουλοι της ΕΟΠ Στέργιος Σαλπαδήμος και Φώτης Ζέγκλης
• οι ποδηλάτες της κατηγορίας Νέων Ανδρών, Γιάννης Σπανόπουλος (Πέλοτον), Νίκος Ιωαννίδης (Πέλοτον), Στυλιανός Φαραντάκης (UC Aubenas), Παναγιώτης Χατζάκης (UC Aubenas), Αλέξανδρος Βροχίδης (ΑΣ Χίλια Δένδρα) και
• οι Έφηβοι ποδηλάτες Νίκος Ζέγκλης (Σπαρτιατικός ΓΣ), Κωνσταντίνος Παπαδόγιαννης (Σπαρτιατικός ΓΣ), Ζήσης Σούλιος (ΠΟ Καρδίτσας), Μάριος Σαρτζετάκης (ΠΟΗ Κάστρο)


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 7/08/2014 09:15:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Ο Μ. Σαρτζετάκης πρωταθλητής εφήβων στον αγώνα αντοχής του Πανελληνίου ποδηλασίας."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες