ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:23 Ιουλίου 2014
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Πρέβεζας: "Κάτω τα χέρια από τα συνδικάτα και το δικαίωμα στην απεργία."

Το ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων στους ΟΤΑ Α΄ βαθμού των Δήμων Νομού Πρέβεζας εκφράζει την οργή και την κάθετη αντίθεσή του, στο σχεδιασμό της κυβέρνησης να φέρει Νομοσχέδιο στη Βουλή, για τον στραγγαλισμό των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων και το χτύπημα των συνδικάτων, παράλληλα με νέα αντεργατικά μέτρα, σύμφωνα με διαρροές του υπουργείου Εργασίας στα ΜΜΕ.

Μάλιστα αυτό συνιστά ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση, αφού έγινε αμέσως μετά την κήρυξη της απεργίας των εργαζόμενων στη ΔΕΗ ως παράνομη και την...
απόφαση να επιστρατευτούν οι απεργοί, δείχνοντας για άλλη μια φορά το αντεργατικό και αυταρχικό πρόσωπο της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, στην προσπάθειά της να εφαρμόσει μια βάρβαρη ταξική πολιτική προς όφελος της πλουτοκρατίας, που έχει τσακίσει τους εργαζόμενους.

Η προσπάθεια, να βάλουν στο «γύψο» το δικαίωμα της απεργίας, που κατακτήθηκε με πολύχρονους και αιματηρούς αγώνες, να επαναφέρουν το κατάπτυστο ΛΟΚ - ΑΟΥΤ (ανταπεργία εργοδοτών), να παρέμβουν ακόμα πιο ωμά στη λειτουργία και δράση των συνδικάτων, τα οποία είναι κατάκτηση της σκληρής πάλης των εργαζομένων, αλλά και να τα στραγγαλίσουν οικονομικά, κόβοντας αυθαίρετα χρήματα από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις για τα λειτουργικά έξοδα, που παρακρατούνται από τους εργαζόμενους, δεν είναι εκσυγχρονισμός όπως υποστηρίζουνε, αλλά ωμή παρέμβασή τους, για τον περιορισμό της συνδικαλιστικής δράσης, για την αποδυνάμωση και τον αφοπλισμό των συνδικάτων, για να παραδώσουν αιχμάλωτους και ανοργάνωτους, τους εργαζόμενους στις ορέξεις των επιχειρηματικών ομίλων και της μεγαλοεργοδοσίας.

Μας ρημάξανε τη ζωή, με την ανεργία, τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, το τσάκισμα των ΣΣΕ και τη διάλυση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, τη βαριά φορολογία, την εμπορευματοποίηση και υποβάθμιση της δημόσιας Υγείας - Πρόνοιας, της Παιδείας, των Κοινωνικών Παροχών, για χάρη των κερδών του μεγάλου κεφαλαίου. Δεν θα τους επιτρέψουμε να στραγγαλίσουν τα συνδικάτα και τα συνδικαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων.

Τους δηλώνουμε καθαρά: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ.
Η προσπάθεια κυβέρνησης – ΕΕ – μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων να τσακίσουνε τα συνδικαλιστικά δικαιώματα και τα συνδικάτα, δε θα περάσει. Για μας είναι αιτία πολέμου. Κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και με οποιοδήποτε «κόστος», δε θα σταματήσουμε να παλεύουμε για τη λύση των εργατικών προβλημάτων, για την υπεράσπιση και τη διεύρυνση των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Ο Πρόεδρος
Μισηρλής Γεώργιος
Η Γραμματέας
Ζουρουφίδου Μαρία


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 7/23/2014 11:31:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Πρέβεζας: "Κάτω τα χέρια από τα συνδικάτα και το δικαίωμα στην απεργία.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες