ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:23 Ιουλίου 2014
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Ανακοίνωση - καταγγελία του Συλλόγου εργαζομένων Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

To Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων στην συνεδρίαση του στις 21-7-14 έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

• Καταγγέλλουμε την ταυτόχρονη προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων που προέρχεται από το Υπουργείο Διοικητικής μεταρρύθμισης και από το Δ.Σ. του ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ και τα στελέχη τους στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων που υλοποίησαν τις απειλές για...
πειθαρχικές διώξεις, καταθέτοντας αίτηση αναφοράς στην Διοίκηση του ΠΓΝΙ κατά συναδέλφων όπως του νοσηλευτή Γιώργου Πρέντζα – μέλους Δ.Σ. του σωματείου μας, και μέλους του Γ.Σ. της ΑΔΕΔΥ και της ΠΟΕΔΗΝ, γεγονός που αποτελεί ανοιχτή συνδικαλιστική δίωξη που παραπέμπει σε άλλες εποχές.

• Καταγγέλουμε το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της ΠΑΣΥΝΟ_ΕΣΥ ως κατάπτυστο και αναληθές. Συγκεκριμένα: To σωματείο στην συγκεκριμένη Γ.Σ. την Τετάρτη 16 Ιουλίου στόχο είχε την ενημέρωση των εργαζομένων και προσπάθεια να πείσουμε το σύνολο των Προϊσταμένων στην υπόθεση της ανυπακοής – αποχής από την αξιολόγηση, ακόμη και όσων είχαν προβεί στην κατάθεση των φύλλων τους. Διαψεύδουμε με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο, ότι υπήρξε «στόχος να επιβληθούν κανόνες λυντσαρίσματος μεταξύ των παραβρισκόμενων» με σκοπό «…να προσβάλλουμε και να εξευτελίσουμε τους εν λόγω συναδέλφους εν βοή μέσα σε συνθήκες δημιουργίας κλίματος εξαγριωμένου όχλου». Δηλώνουμε επίσης ότι οι συνάδελφοί μας – μέλη του σωματείου μας δεν αποτελούν όχλο και ξέρουν να διαφυλάσσουν τις συλλογικές τους διαδικασίες. Κατοχικούς κουκουλοφόρους και επαίσχυντοι τυραννίσκοι δεν θα βρουν ανάμεσά μας, ας τους βρουν ανάμεσά τους.

• Καταγγέλλουμε και αναρωτιόμαστε πως είναι δυνατόν οι καταγγέλλοντες (προϊστάμενοι τμημάτων και αναπληρωτές αυτών) αν και απόντες από την Γ.Σ. και με την ιδιότητα στελεχών της ΠΑΣΥΝΟ_ΕΣΥ και της ΕΝΕ να ζητούν με φήμες και κατασκευασμένα γεγονότα από την διοίκηση, να τιμωρήσουν παραδειγματικά τους συναδέλφους τους. Δέχεται η διοίκηση να στηρίζει τις πρακτικές αυτές ως μοντέλο άσκησης υπηρεσιακών καθηκόντων από στελέχη του Νοσοκομείου;

• Θεωρούμε ότι είναι κεντρικά σχεδιασμένη η υλοποίηση αυτών των πρακτικών από την ΠΑΣΥΝΟ_ΕΣΥ και την ΕΝΕ προκειμένου να εκφοβιστεί το σύνολο των εργαζομένων και απαιτούμε να ανακληθεί η αναφορά σε υπηρεσιακό επίπεδο και αναμένουμε δημόσια ανακοίνωση ανάκλησης των ψευδών ισχυρισμών.

• Συνεχίζουμε μαζικά και ενωτικά (όπως μέχρι στιγμής έχουμε καταφέρει) τον αγώνα μας μέχρι την τελική μας νίκη. Το Υπουργείο θορυβημένο από την αναπάντεχη συμμετοχή και απειθαρχία των εργαζομένων στην αξιολόγηση, έχει μεταφέρει τις ημερομηνίες κατάθεσης για το τέλος του Ιουλίου. Ο αγώνας είναι δύσκολος, οι πιέσεις και αντίστοιχα φαινόμενα θα ενταθούν με σκοπό το σπάσιμο της πάλης των υγειονομικών.

• Κλιμάκιο του Σωματείου θα μεταβεί στο Υπουργείο Υγείας να καταθέσει τα φύλλα αξιολόγησης και να απαιτήσει την απόσυρση του νόμου 4024/2014

• Η καταγγελία αυτή θα διαβιβαστεί στα Γενικά Συμβούλια της ΑΔΕΔΥ και ΠΟΕΔΗΝ προκειμένου να λάβουν θέση καθώς και στα Δ.Σ. της ΕΝΕ και της ΠΑΣΥΝΟ- ΕΣΥ τόσο στο κεντρικό πανελλαδικό όργανο όσο και στο περιφερειακό παράρτημα τους στην 6η ΥΠΕ, προκειμένου για την ανάκληση των συκοφαντικών δημοσιευμάτων τους.

• Καλούμε όλα τα μέλη του σωματείου σε Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 25-7-14 και ώρα 11.30. στο αμφιθέατρο για ενημέρωση των εργαζομένων.

ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΣΤΕ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Τα μέλη του Δ.Σ.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Μ ΦΛΟΥΔΑΣ
Δαβής Παναγιώτης
Φωτίου Αρης
Καλαμίδας Κω/νος
Πρέντζας Γιώργος
Γκούμας Ευάγγελος
Φατούρου Μαρία
Τζιάλλας Δημήτριος


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 7/23/2014 12:59:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Ανακοίνωση - καταγγελία του Συλλόγου εργαζομένων Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες