ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:9 Ιουλίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Θερινά λασπόλουτρα από τους εργολάβους της ενημέρωσης.

Γράφει ο Γρηγόρης Σταματιάδης.
Κάποια δημοσιογραφικά «μαγαζιά» ενοχλήθηκαν από τις κοινωνικές φωνές της νέας κυβέρνησης.

Όποιος υπουργός δεν φέρει τον «απόλυτο» φιλομνημονιακό μανδύα, τον περιλούζουν αναλόγως με τη σχετική λάσπη. Σε όλα βλέπουν υστεροβουλία και όχι την ανάγκη να πάρει η κοινωνία ανάσες ευημερίας.
Η ιστορία έχει ως εξής, όσο η ΝΔ ήταν...
αντιμνημονιακή (λέμε τώρα), και ο Σαμαράς μάζευε τα πλήθη στα Ζάππεια να περιγράψει το όραμά του για την Ανάπτυξη, Ανάπτυξη, Ανάπτυξη, τότε που η Τρόικα, η Μέρκελ και όλο το σινάφι ήταν κακό, τότε λοιπόν οι δεξιές εφημερίδες και τα στελέχη, έβριζαν ΠΑΣΟΚ, ΓΑΠ και φυσικά έριχναν όλο το φταίξιμο στην οικονομική διακυβέρνηση Σημίτη.

Έλα όμως που η ιστορία γύρισε και για να γίνει πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς, έπρεπε να υπογράψει προεκλογικά την πίστη στο μνημόνιο. Ουδέποτε υπερασπίστηκε την διακυβέρνηση Καραμανλή και μη έχοντας κανένα ισοδύναμο μέτρο, εφήρμοσε τρις-χειρότερη φορομπηχτική πολιτική από τον ΓΑΠ. Αν δεν είχε και το φρένο της συγκυβέρνησης, θα είχε απελευθερώσει τους πλειστηριασμούς, όπως «παρακαλούσε» πέρσι ο τότε υφυπουργός ανάπτυξης Θανάσης Σκορδάς. Στο οικονομικό του επιτελείο δε, δεν υπάρχει κανένας πολυδιαφημιζόμενος δεξιός, αλλά συνεργάτες του Σημίτη και φυσικά όταν του τηλεφωνεί η «Αγγελική» από τη Γερμανία, δηλώνει «απεταξάμην το Ζάππειο» τρεις φορές!

Σε αυτή τη λογική, οι «φίλοι» της νέας πολιτικής πραγματικότητας, επιδίδονται σε λασπολογίες για όποιον υπουργό τολμήσει να σηκώσει το ανάστημα, για όποιον θα πει κάτι διαφορετικό από τη γραμμή «ναι» σε όλα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της εφημερίδας του Σαββατοκύριακου, που ανέλαβε τη «λασποθεραπεία» κεντρώου υπουργού της κυβέρνησης, κατηγορώντας τον πως χρέωσε υπηρεσιακό ταξίδι, εντός της Ελλάδας για προσωπική επίσκεψη.

Επειδή η απάντηση του υπουργού ήταν καταιγιστική και αποστομωτική, αποδείχτηκε πως η «αδέσμευτη» δημοσιογραφία ανέλαβε να «θυμίσει» πως είναι εδώ.. και όταν ενοχλείται, αρέσκεται σε πρακτικές λάσπης και ενίοτε τσιμεντώματος.

Γρηγόρης Σταματιάδης
ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 7/09/2014 10:43:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Θερινά λασπόλουτρα από τους εργολάβους της ενημέρωσης."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες