ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:30 Ιουλίου 2014
Αναρτήθηκε από Άκης

Tο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ θα ακούγεται πάντα στην Μέση Ανατολή "ότι και να γίνει…"

Γράφει ο Δρ. Κ. Βαρδάκας.
¨Τα αίματα των Νεομαρτύρων της Συρίας, Ιράκ , Μεσοποταμίας κα δορυφορούν στην διακοπή της Παγκοσμιοποίησης¨

1 Μαΐ 2011
Η Μέση Ανατολή προετοιμάζεται για το μαρτύριο και ψέλνει… Το «Χριστός ἀνέστη» σε ένα εμπορικό κέντρο στον ...
Λίβανο!
Τα σημερινά μαρτύρια της Μέσης Ανατολής προελέχθησαν 30 χρόνια πρίν από τον ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟ ¨ . Γήπεδο θάναι η Παλαιστίνη.¨ ¨ Τάφος θάναι η Νεκρά Θάλασσα.¨

ΝΕΟΣ: - Γέροντα, θα διαρκέσει για πολύ αυτό το κακό;
ΓΕΡΟΝΤΑΣ: - Μπόρες, μπόρες θάναι. Θα δώσουμε εξετάσεις.
ΓΕΡΟΝΤΑΣ: - Θα οικονομήσει ο Θεός. Σ’ αυτό τον πόλεμο Όλοι θα γυρίσουν ηττημένοι.
Ο ελληνικός στρατός θα είναι Θεατής.
Δεν θα γυρίσει κανένας νικητής.
Γήπεδο θάναι η Παλαιστίνη. ……
Μετά θα επιτεθεί η Ανατολή προς Δύση.

Τάφος θάναι η Νεκρά Θάλασσα. Αυτό, θα είναι το πρώτο ημιχρόνιο. Υπάρχει και δεύτερο ημιχρόνιο. Μετά από αυτά τα γεγονότα, ο άνθρωπος Θα φθάσει σε αδιέξοδο και τότε, όλοι θα ζητούν να μάθουν για το Ευαγγέλιο, Τον Χριστό και την Παναγία. Ο κόσμος θα συγκλονισθεί Πάρα πολύ. Ο Χριστός θα λυπηθεί υπερβολικά τους ανθρώπους Και θα φανερωθεί για να τον πιστέψουν.
Τότε, θα ψάχνουμε να βρούμε Άπίστους . Δεν θα είναι αυτή, όμως, η Δευτέρα Παρουσία.

Δεν διαβάζετε στους Προφήτες, στον Ιωήλ (216), στο Ζαχαρία (217), στον Ιεζεκιήλ (218), στο Δανιήλ (219); Τα λένε όλα. Για εφτά χρόνια (220) στην Παλαιστίνη, δεν θα καίνε Ξύλα, αλλά μπαστούνια. Έσεις, τώρα έχετε καλοριφέρ, (χαμογελώντας) ενώ εγώ καίω ξύλα.
agiotokos-kappadokia.gr
alh8eia.gr/index.html

¨ΚΑΙ εἶπέ μοι • οὗτοί εἰσιν οἱ ἐρχόμενοι ἐκ τῆς θλίψεως τῆς μεγάλης ,ΚΑΙ ἔπλυναν τας στολὰς αὐτῶν ΚΑΙ ἐλεύκαναν αὐτὰς έν τῷ αἵματι ΤΟΥ ... ¨ ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ
imgap.gr

Και αν αμφιβάλλετε για το ποιοι θα ψέλνουν ενώπιον του θρόνου του ΘΕΟΥ για να δοθεί τέλος στην δαιμονική καταιγίδα των ημερών μας τότε, ευφρανθείτε το ψαλμικό του ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙΝ από Μαρτυρικά Επισκοπικά Χείλη.

Συγκλονιστικό βίντεο: O απαχθείς από ισλαμοφασίστες π.Παύλος, μητροπολίτης Χαλεπίου, ψάλλει στα Ελληνικά!

Ο δικός μας π.Παύλος Γιαζίγκι, έλληνας υπήκοος , ρωμηός μητροπολίτης Χαλεπίου και αδελφός του πατριάρχη Αντιοχείας ψάλλει στα ελληνικά τον Άξιον Εστί σε ήχο πλ. Β’. Posted by olympia spyr στο Οκτωβρίου 10, 2013
1.
4:25
بواجب الاستئهال اللحن السادس
Άξιον Εστίν
ήχος πλ β Μητροπολιτης Χαλεπιου Παυλος Γιαζιγκι

Κωνσταντίνος Βαρδάκας


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 7/30/2014 09:09:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for " Tο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ θα ακούγεται πάντα στην Μέση Ανατολή "ότι και να γίνει…""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες