ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:22 Ιουλίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Πατριωτικό Μέτωπο: "Η Ελλάδα σε ρόλο μισθοφόρου."

Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.
Η απόφαση Σαμαρά/Βενιζέλου, να παραδώσει τη Σούδα στους Αμερικανούς, δείχνει ότι, προχωρούν οριστικά οι πολεμικοί σχεδιασμοί των γερακιών του Πενταγώνου και των εγχώριων φιλιππινέζων τους, ώστε η Κρήτη, να αποτελέσει τον βασικό σταθμό εξόρμησης και εξουδετέρωσης, του ρωσικού Στόλου της Ανατολικής Μεσογείου.

Ήδη από τις 9 Αυγούστου αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη τελευταίας τεχνολογίας θα προσγειωθούν στο νησί και θα ξεκινήσουν συνεκπαίδευση με τα ...
ελληνικά F-16 και άλλα ελληνικά μαχητικά, ενώ είχε ως γνωστόν προηγηθεί η μεταστάθμευση των F-15Ε από την Βρετανία.

Δεν θα προσθέσω περί της «νέας δικαίωσης» της θέσης μας και φυσικά τις τρομακτικές διαστάσεις που παίρνει για τον τόπο μας, η εμπλοκή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, στη σύγκρουση Ρωσίας-ΗΠΑ, που βρίσκεται σε πλήρη εξέληξη.

Απλά, θα μου επιτρέψετε να σας τη θέσω εκ νέου υπόψη σας, όπως διατυπώθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 2013, άρθρο με τίτλο: Ακρωτήρι-Σούδα: Οι Αμερικανοί θα μας πάρουν μαζί τους στον τάφο. 

 Στη ζωή του κανείς, βρίσκεται σε πολλαπλά διλλήματα.
Από αυτά κρίνεται καμιά φορά, η ίδια η υπόσταση του ως ανθρώπου.
Το ερώτημα είναι πάντα το ίδιο: Να πεις την αλήθεια, ή να την περιγράψεις επειδή πονάει, ενοχλεί.
Για μια ακόμη φορά, επιλέξαμε το πρώτο.

Και αυτό γιατί, έπρεπε να διαλέξουμε: Ή τον εύκολο και πελατειακό δρόμο της ιδιοτελούς διαχείρισης του φόβου των μαζών, ή αυτόν της ανιδιοτελούς περιγραφής των πραγματικών περιστατικών.
«Φάτσα φόρα» δηλαδή την αλήθεια, κι' ας γνωρίζουμε πως συνήθως, οι ενδιαφερόμενοι, αντί να κάνουν αυτοκριτική, να συνετιστούν ή να διορθώσουν τα κακώς κείμενα, επιλέγουν να «σκοτώνουν τον αγγελιοφόρο».

Έχουμε και λέμε λοιπόν και με αναμενόμενο από στιγμή σε στιγμή, το χτύπημα της Συρίας από τις ΗΠΑ, και φυσικά της εμπλοκής του Ιραν.
Με συνέπεια την ανάφλεξη όλης της Μεσογείου και ίσως την έναρξη του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου. Μια διάσταση την οποία υποστηρίζουν πια όχι μόνο «φευγάτοι καταστροφολόγοι» αλλά σοβαροί αναλυτές διεθνώς, όπως και διοικήσεις κρατών.

Δεν θα επιχειρήσουμε να κάνουμε ανάλυση της γεωστρατηγικής πραγματικότητας που ισχύει στην Κρήτη, και ιδιαίτερα στη Σούδα και στο Ακρωτήρι Χανίων.
Τέτοιου τύπου αναλύσεις έχουν γίνει πάμπολλες, έστω και «κουτσουρεμένες» και λογοκριμένες (ή αυτολογοκριμένες).

Θα διατυπώσουμε με ερωταποκρίσεις, αυτό που κάναμε με κλιμάκιο του Πατριωτικού Μετώπου, σε αυτήν την περιοχή της Κρήτης: Με μερικά λόγια δηλαδή, την περιγραφή της πραγματικότητας στους αρμόδιους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Μια πραγματικότητα, η οποία δωρικά διατυπώνεται και στον τίτλο αυτής της αναφοράς: Ναι. Στο Ακρωτήρι και στην Σούδα, οι Αμερικανοί θα μας πάρουν μαζί τους στον τάφο.

Με αυτήν την επιλογή του, ενημερώνοντας δηλαδή τους Κρήτες για το τι σημαίνει Σούδα και Ακρωτήρι, το Κίνημά μας, κατακτά τουλάχιστον το «είπα και ελάλησα και αμαρτίαν ουκ έχω», ή ακόμη, το ότι «μιλήσαμε/φωνάξαμε, όταν ακούσαμε πως γύρω μας κτίζανε τείχη», την ώρα που οι πάντες σώπαιναν.

Πάμε λοιπόν:
ΕΡΩΤΗΣΗ: Είναι η περιοχή του Ακρωτηρίου ελληνική;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Όχι. Με τις συμφωνίες που υπέγραψαν από τη μεταπολίτευση και εντεύθεν οι «ελληνικές» κυβερνήσεις, η περιοχή έχει τον ίδιο χαρακτηρισμό που έχουν και οι ξένες πρεσβείες στη χώρα μας, αλλά και διεθνώς. Είναι δηλαδή Αμερικανικό Έδαφος.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Οι βάσεις, τόσο η Ναυτική της Σούδας, η Αεροπορική του Μουζουρά και το Πεδίο Βολής Ακρωτηρίου, διοικούνται μήπως από επιτελείς του ΝΑΤΟ και κατά προέκταση δηλαδή και από Έλληνες αξιωματικούς;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Όχι. Οι βάσεις αυτές, υπάγονται εξ ολοκλήρου στην Συμμαχική Διοίκηση Μετατροπής ( A.C.T. ) στο στρατηγείο στο Norfolk στη Βιρτζίνια των Η.Π.Α. Αυτό μπορεί να θεωρείται τυπικά Νατοϊκό στρατηγείο Ατλαντικού, στην ουσία όμως αυτονομείται από το Ν.Α.Τ.Ο., αφού ανώτατος διοικητής του είναι ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Άμυνας (Πεντάγωνο) των Η.Π.Α.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Έχουν χρησιμοποιηθεί οι βάσεις των Αμερικάνων στην Κρήτη, ως φυλακές κρατουμένων, στο πρότυπο του Guadanamo;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ναι. Καταγγελία για κράτηση και βασανισμούς 24 τουλάχιστον ισλαμιστών έχει καταγγελθεί στο Ευρωκοινοβούλιο, πριν μόλις μερικά χρόνια. Στην συνέχεια, την όλη υπόθεση, την έκαναν «γαργάρα», δεξιοί και αριστεροί, του γελοιωδέστατου πολιτικού προσωπικού της χώρας μας.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Διαθέτει το περίφημο Πεδίο Βολής Ακρωτηρίου πυρηνικά;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ναι, από το 1975. Και αυτό δεν επιβεβαιώνεται από κάποιον «φαντασιόπληκτο» ή «υπερεπαναστάτη», αλλά από τα ίδια τα αρχεία του Φόρειν Όφις της Μεγάλης Βρετανίας, που δόθηκαν πρόσφατα και με καθυστέρηση 30 χρόνων στη δημοσιότητα.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Υπάρχουν 10 τουλάχιστον εμφανή σιλό εκτόξευσης πυραύλων, στο πεδίο βολής Ακρωτηρίου. Που κοιτάζουν αυτοί οι πύραυλοι;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Σύμφωνα με τους ίδιους τους Αμερικανούς, σε όλη την ακτίνα επιχειρησιακής δράσης του 6ου Στόλου. Από τον Περσικό Κόλπο δηλαδή, μέχρι την Υποσαχάρια Αφρική, τη Νότια Ευρώπη, την Ζώνη της Μαύρης Θάλασσας, τον χώρες του Καυκάσου και φυσικά τη Νότια Ρωσία.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Με πια στρατηγική λογική είναι διατεταγμένοι οι πύραυλοι του Ακρωτηρίου;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Με τη διάταξη ασύμμετρης απειλής, ή αμερικανιστί, First Strike Strategy. Δηλαδή με ετοιμότητα «μηδενικού χρόνου», έτσι ώστε να επιφέρουν το «Πρώτο Στρατηγικό Πλήγμα».

ΕΡΩΤΗΣΗ: Με δεδομένη την παραπάνω πραγματικότητα. Πύραυλοι άλλων, αντίπαλων ή ακόμη και εχθρικών στης ΗΠΑ χωρών, με πυρηνική κεφαλή, «βλέπουν» το Ακρωτήρι, με την ίδια διάταξη Ασύμμετρης Απειλής και την ίδια προτεραιότητα, του First Strike Strategy;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ναι. Και μάλιστα από τη Σοβιετική εποχή του ψυχρού πολέμου, αλλά και από χώρες όπως το Ιραν, οι οποίες διαθέτουν τις παλιές μεν αλλά καταστροφικότατες πυρηνικές βόμβες, που ακούνε στο όνομα ΑΗ602, 71 μεγατόνων.

ΤΕΛΟΣ:
ΕΡΩΤΗΣΗ: Έχει ποτέ κάποιος πολιτικός φορέας, καταγγείλει, όχι μόνο τη Βάση της Σούδας, αλλά και το Πεδίο Βολής του Ακρωτηρίου. Έχει ποτέ κανείς προειδοποιήσει το Λαό της Κρήτης, σε όλη του τη διάσταση, για την επικινδυνότητα των Βάσεων;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Όχι, με εξαίρεση Λαϊκές κινητοποιήσεις «αριστερού τύπου», όπως «έξω οι βάσεις του Θανάτου», «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο», κλπ κινητοποιήσεις οργανωμένες από κόμματα, για την εκτόνωση/εξαπάτηση του ελληνικού Λαού, αλλά και του Κρητικού ιδιαίτερα.

Υ.Γ. Αναθέσαμε στους «κομπιουτεράδες» του Πατριωτικού Μετώπου, να μας παρουσιάσουν προσομοίωση περίπτωσης χτυπήματος της Σούδας από τυπικού τύπου ρωσική πυρηνική βόμβα ΑΗ602, 71 μεγατόνων. Η προσομοίωση, είναι εγκεκριμένη από τη Google, άρα από τους Αμερικανούς και τις μυστικές τους υπηρεσίες.
Δείτε την. 
Δεν έχει σκοπό την τρομοκράτηση κανενός, αλλά μόνον το να δούμε πως η ευθύνη μας, απέναντι στην ιστορία μας, στους γειτονικούς Λαούς, απέναντι στις γενεές που έρχονται, ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.

Δείτε το βίντεο:Πατριωτικό Μέτωπο
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 7/22/2014 02:24:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Πατριωτικό Μέτωπο: "Η Ελλάδα σε ρόλο μισθοφόρου.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες