ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:9 Ιουλίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Voyagebay. Κάτι παραπάνω από ένα ταξίδι αναψυχής.

Το νέο παγκόσμιο ταξιδιωτικό site ήρθε για να σας προσφέρει ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών χωρίς μεσάζοντες!

Θεωρείτε πως η επιχείρησή σας έχει δυναμική να προσελκύσει επισκέπτες απ' όλον τον κόσμο, αλλά δεν την εκμεταλλεύεστε; Βαρεθήκατε να αποδίδετε βαριά ποσοστά σε τουριστικούς πράκτορες ή σε online travel agencies (ΟΤΑ); Θα θέλατε να βρείτε ένα τρόπο να...
επικοινωνείτε άμεσα με πιθανούς επισκέπτες και να μαθαίνετε τις προτιμήσεις τους;

H εταιρεία μας είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την επίσημη λειτουργία του site μας. Ένα παγκόσμιο site με θέμα τον τουρισμό και τα ταξίδια, το οποίο αποτελεί παγκόσμια καινοτομία, αφού για πρώτη φορά καταργούνται οι μεσάζοντες.

Και το όνομα αυτού;
Voyagebay.com!

Η ιδέα του Voyagebay.com υπήρχε ήδη στο νου μας εδώ και πολλά χρόνια. Ως ταξιδιώτες και επαγγελματίες ταυτόχρονα, γνωρίζαμε καλά τις ανάγκες και των δύο πλευρών. Έτσι, αποφασίσαμε να φτιάξουμε ένα παγκόσμιο site που θα κάνει τις διακοπές πιο εύκολες από ποτέ.

Είναι σημάδι των καιρών πως ο κόσμος έχει ανάγκη να βιώσει την πνοή του ανέμου της αλλαγής. Για αυτό λοιπόν, δημιουργήσαμε το Voyagebay.com. «Κάτι παραπάνω από ένα site κρατήσεων», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουμε. Τι σημαίνει όμως αυτό;

Τα μέχρι τώρα συστήματα online κρατήσεων δεν είναι τόσο εύχρηστα, με αποτέλεσμα τόσο ο υποψήφιος ταξιδιώτης να τα «παρατάει» κάπου στη μέση και ο ίδιος ο επιχειρηματίας να αποφεύγει να καταχωρήσει την επιχείρηση του, καθώς τα ποσοστά που πρέπει να αποδώσει στον «μεσάζοντα» φαντάζουν υπέρογκα.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά.
Είστε επιχειρηματίας και δραστηριοποιείστε στον χώρο του τουρισμού;Επικοινωνείτε μαζί μας κι εκφράζετε την επιθυμία σας να συνεργαστείτε μαζί μας. Αμέσως λαμβάνετε τα στοιχεία ενός μοναδικού λογαριασμού κι είστε σε θέση να «ανεβάσετε» τις προσφορές που εσείς επιθυμείτε, με τον τρόπο που επιθυμείτε κι όποτε επιθυμείτε. Αυτή είναι κι η ειδοποιός διαφορά του Voyagebay από τα υπόλοιπα ταξιδιωτικά sites. Σας δίνουμε τον χώρο, τον τρόπο, την τεχνογνωσία και την ελευθερία να διαμορφώσετε τις προσφορές σας. Φυσικά, είμαστε εκεί για να σας καθοδηγήσουμε σε κάθε βήμα και είμαστε σε θέση να διαφημίσουμε την επιχείρηση σας με κάθε δυνατό σύγχρονο τρόπο.

Είστε ταξιδιώτης; Το Voyagebay.com δίνει τη λύση στα 2 βασικά θέματα που σας απασχολούν σε σχέση με τις διακοπές. Την τιμή και την ασφάλεια- εγκυρότητα της online κράτησης σας. Η τιμή δεν αποτελεί πια πρόβλημα για εσάς, αφού στο Voyagebay.com θα βρείτε προσφορές 2ημέρων κι άνω, με έκπτωση επί της αρχικής τιμής που μπορεί να αγγίζει ακόμα και το 70%. Όσο για την ασφάλεια- εγκυρότητα της κράτησης; Όπως προαναφέρθηκε, δεν υπάρχουν μεσάζοντες. Έτσι, είστε σε θέση να επικοινωνήσετε απευθείας με τον ίδιο τον επιχειρηματία και να εξασφαλίσετε την κράτηση σας.

Οι δυνατότητες του VoyageBay είναι πάρα πολλές και με τα όσα προαναφέραμε απλά «ξύσαμε την επιφάνεια». Εγγραφείτε, συνδεθείτε κι ανακαλύψτε το κόσμο του Voyagebay.com. Ας στηρίξουμε όλοι μαζί κάτι το τόσο δημιουργικό που ξεκινά από μια χώρα σαν την Ελλάδα.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 7/09/2014 10:30:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for " Voyagebay. Κάτι παραπάνω από ένα ταξίδι αναψυχής."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες