ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:17 Ιουλίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Χωρίς πολλά και περιττά λόγια...

Του Δημήτρη Κωνσταντάρα.
Ερώτηση: Λέγοντας «αυτή η Αριστερά δεν είναι η δική μας Αριστερά» τι εννοείτε; Ποια είναι η δική σας Αριστερά; Και πόσες … «αριστερές» υπάρχουν τελικά;

Απάντηση: Η δική μας Αριστερά είναι η Αριστερά της ευθύνης. Με συγκεκριμένο, σαφές και ρεαλιστικό πρόγραμμα για την έξοδο της χώρας από τα αδιέξοδα στα οποία Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ την ...
οδήγησαν.
Με την κοινωνία όρθια.
Με την πολιτική που υπηρετεί την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη και την αποδεσμεύει από το μνημόνιο και τη δανειακή σύμβαση.
Με άμεσα μέτρα.
Με μεταρρυθμιστική πολιτική που ανατρέπει το φαύλο πολιτικό σύστημα που γέννησε διαφθορά και σαπίλα.
Με την πολιτική της διαφάνειας και τον κοινωνικό της έλεγχο.

Χρόνος: Μάιος 2012, μεταξύ των δυο εκλογικών αναμετρήσεων..
Αποτελέσματα Μαίου : ΔΗΜΑΡ 386.116 ψήφοι, 6,11% ,19 βουλευτές
Αποτελέσματα Ιουνίου: ΔΗΜΑΡ 385.077 ψήφοι, 6,26%,17 βουλευτές
Συνομιλητές : Φώτης Κουβέλης , Πρόεδρος ΔΗΜΑΡ – Δημήτρης Κωνσταντάρας, Δημοσιογράφος.

Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014 ( δυο χρόνια μετά)
« Πνέει τα λοίσθια η ΔΗΜΑΡ, αφού μετά την αποτυχία των Ευρωεκλογών το κόμμα συρρικνώνεται με τα στελέχη του να αποχωρούν το ένα μετά το άλλο, εν όψει του κρίσιμου συνεδρίου, που έχει κρατήσει όλα τα στελέχη σε εγρήγορση μέσα στο κατακαλόκαιρο.
Μετά τις πρώτες αποχωρήσεις, τις τελευταίες μέρες πήραν… άλλο δρόμο ο Γρηγόρης Ψαριανός, η Κατερίνα Μάρκου, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος και λίγο νωρίτερα ο συντονιστής της παράταξης του Γιάννη Μπουτάρη «Πρωτοβουλία», Νίκος Φωτίου.
Ο Ιούλιος αναδεικνύεται σε μήνα αποχωρήσεων από τη ΔΗΜΑΡ, που δημοσκοπικά καταγράφεται με δύναμη που μειώνεται διαρκώς ακόμη κι από το ισχνό ποσοστό των ευρωεκλογών (1,23%).

Πέμπτη , 10 Ιουλίου 2014
Η διαγραφή του Γρηγόρη Ψαριανού είναι «εξαιρετικά αρνητική εξέλιξη, ανοίγει νέο κύκλο εσωστρέφειας και δεν προοιωνίζεται θετικές εξελίξεις για το κόμμα», λέει η ανακοίνωση της Μεταρρυθμιστικής Τάσης της ΔΗΜΑΡ ..
Επίγραμμα: Αγαπώ και σέβομαι τον Φώτη Κουβέλη. Αλλά θα πρέπει να παραδεχτεί ότι «κάτι» δεν πήγε καλά στη ΔΗΜΑΡ.
Και να αποφασίσει αν θα προσπαθήσει να το βρει και να το διορθώσει τάχιστα ή να ακούσει την πρόταση του Σταύρου Θεοδωράκη και να αφήσουν « τις νέες δυνάμεις, τους δημιουργικούς ανθρώπους, τους παραγκωνισμένους από τους κομματικούς στρατούς πολίτες που έχουν βασανιστεί από τα συνεχόμενα λάθη του παλιού πολιτικού δυναμικού, να βρουν τις προοδευτικές λύσεις που έχει ανάγκη η χώρα.»
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 7/17/2014 08:17:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Χωρίς πολλά και περιττά λόγια..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες