ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:22 Αυγούστου 2014
Αναρτήθηκε από nikos

Ελεήστε τους φτωχούς!

Γράφει ο Διογένης ο Κυνικός.
Καλέ πατριωτάκια καλέ… Ελεήστε μας…
Καλέ πατριωτάκια καλέ… Ελεήστε τους φτωχούς… Χανόμαστε…

Τι δεν έχετε λεφτά;
Σας τα πήραμε όλα εμείς που...
κυβερνάμε;

Μα δεν ζητάμε λεφτά!
Ψήφους ζητάμε!
Την βοήθεια σας ζητάμε…
Ελάτε όλοι στην δεξιά πολυκατοικία μας…
Σας παρακαλούμε, βοηθήστε μας να σωθούμε!
Χάνουμε την εξουσία, δεν το βλέπετε;
Τρέμουμε την ανεργία...
Σας παρακαλούμε φτωχοί βοηθήστε μας να μην σας μοιάσουμε και καταντήσουμε σαν και εσάς τον λαό…

Αυτή θα ήταν μια πολύ πιο έντιμη πρόσκληση σε όλους αυτούς που έχουν διαφωνήσει με την αλλοπρόσαλλη πολιτική που έχει εφαρμόσει η αρχηγική παρέα του κυρίου Σαμαρά που κυβερνά τον τόπο.

Αλλά ο κύριος Άδωνις μας, και ένας είναι ο Άδωνις, ο αδελφός του απόρου, λες και είμαστε στην δεκαετία του ’60, καλεί όλους τους δεξιούς βουλευτές, αυτούς έχουν ανάγκη τώρα, να συστρατευθούν γύρω από τον κ. Σαμαρά.
 «Για να κερδίσουμε όμως, εμείς που προσδιοριζόμαστε ως κεντροδεξιοί, δεξιοί ή νεοφιλελεύθεροι και αντιλαμβανόμαστε πόσο ζημιά για το μέλλον των παιδιών μας και τη χώρα θα ήταν να έρθει στην εξουσία ένα κόμμα σαν το ΣΥΡΙΖΑ, που άλλα λέει ο ένας και άλλα ο άλλος, έχουμε την ευθύνη να βρούμε τον τρόπο να συνεννοηθούμε» δήλωσε στο MEGA-λο (τώρα σε χρέη, σε δάνεια, τι να πούμε…) κανάλι.

Η πρόσκληση απευθυνόταν στους κκ Πολύδωρα, Ζώη, Καμμένο και στους βουλευτές τους και τελικά στους ψηφοφόρους τους. Προφανώς για τον κ. Άδωνι και για εκείνον που του έδωσε την εντολή να προχωρήσει σε αυτό το άνοιγμα, (ποιος να είναι, ποιος να είναι;) διαφωνίες υπάρχουν μόνον μεταξύ των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Το χάος που υπάρχει στις απόψεις μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και των άλλων, όπως είναι πχ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, δεν είναι «διαφωνίες»!
Είναι προφιτερόλ που είναι και νόστιμο!

Σε τόση απελπισία βρίσκονται…
Έχει χαθεί κάθε ίχνος ακόμη και πολιτικής αξιοπρέπειας μπροστά στο πανίσχυρο ένστικτο της αυτοσυντήρησης τους!
Την εξουσία να κρατήσουν και ας καεί το σύμπαν!

Για να σκεφθεί κανείς πόσος είναι ο πανικός τους, κάλεσαν σε συστράτευση ή ότι άλλο τον κύριο Καρατζαφέρη, αλλά «ξεχνούν» ένα πράγμα.
Ένα πολύ σημαντικό θέμα.

Και δεν αναφερόμαστε στα βρισίδια εκατέρωθεν.
 Ότι ο κ. Καρατζαφέρης δηλώνει ότι είναι αντισιωνιστής αλλά πιστεύει στον άξονα Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ!

Τι έκανε η φοράδα στο αλώνι;
Μάλιστα σε κάποια από τις εκπομπές του στο κανάλι ΑΡΤ είχε καλεσμένο και τον γνωστό αντισιωνιστή εκδότη του περιοδικού "Απολλώνιον Φώς" Ιωάννη Χαραλαμπόπουλο ο οποίος εξέφρασε τις απόψεις του για τον ρόλο των Εβραίων-σιωνιστών και τους διωγμούς που έχουν υποστεί λόγω της συμπεριφοράς τους από την Αίγυπτο, την Ισπανία, την Ρωσία…

Φανταζόμαστε ότι τόσο το λαλίστατο Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο όσο και η Αμερικανο-Εβραϊκή Επιτροπή (American Jewish Committee) θα ενθουσιαστούν πολύ με τις επιλογές αυτές του κ. Σαμαρά.
 Ή μήπως επειδή πρέπει να σωθεί ο «Τρελαντώνης» (ο κ. Σαμαράς κατά τον κ. Καρατζαφέρη) είναι λεπτομέρειες τώρα οι απόψεις του κ. Καρατζαφέρη περί Εβραίων, σιωνισμού κλπ;
 Με λίγα μόνο η Χρυσή Αυγή ενοχλούσε τους πάντες;

Αλλά τι λέμε τώρα.
Εδώ πάνε να διαγράψουν την ιστορία μας με το υπό ψήφιση αντιρατσιστικό νομοσχέδιο στο οποίο η συγκυβέρνηση δεν εξομοιώνει την Γενοκτονία των Χριστιανών της Ανατολής (Ποντίων, Μικρασιατών, Αρμενίων και Ασσυρίων) με το Ολοκαύτωμα των Εβραίων.
Κάτι για το οποίο διαμαρτύρονται με επιστολή τους 38 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Και να σκεφθεί κανείς ότι από τον Φεβρουάριο του 1994, η Βουλή, με ομόφωνη απόφασή της, έχει αναγνωρίσει την Γενοκτονία των Ποντίων!

Η κυβέρνηση των Σαμαρά-Βενιζέλου θα το καταργήσει και αυτό…
Να ικανοποιήσουμε, και απολύτως δικαιολογημένα, τους Εβραίους για το Ολοκαύτωμα, αλλά ένα ντε που δεν θέλουν να στεναχωρήσουν και τον Σουλτάνο Ερντογάν…

Γάλλοι είμαστε;
Τέτοια εθνική πολιτική!
Σε λίγο οι άνθρωποι αυτοί θα ξεχάσουν και το όνομα τους, αν τους το επιβάλλουν οι δανειστές ή η ανάγκη να διατηρηθούν στην εξουσία…

Αλλά μην στεναχωριέται ο λαός…
Η κυβέρνηση έχει λύση για τα πάντα.

Καίγεται το σύμπαν;
 Ο λαός είναι χύτρα έτοιμη να εκραγεί;
Οι αγρότες βλέπουν τα προϊόντας τους να καταστρέφονται λόγω του εμπάργκο της Ρωσίας;
Ο ΕΝΦΙΑ επιβάλλει ουσιαστικά δήμευση περιουσιών, ανακατανομή περιουσιών από τους ανθρώπους που πουλάνε όσο όσο για να μην πληρώνουν τα μαλλιοκέφαλα τους στην Εφορία;

Καίγεται το σύμπαν;
Θα πετάξει με ελικόπτερο super puma ο κ. Κικίλιας για να δώσει τις ανάλογες εντολές για το σβήσιμο της φωτιάς!
Πέταξε πριν από λίγες ημέρες και έμαθε!

Εμπάργκο προϊόντων μας από την Ρωσία;
Τι θα πουλήσουμε τους εταίρους και συμμάχους για μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ;
Τι είμαστε τσίπηδες;
Τι είμαστε Γάλλοι, που φρόντισαν να πουλήσουν τις φρεγάτες τους στους Ρώσους που ήταν και πολεμικό υλικό όχι ροδάκινα;

ΕΝΦΙΑ;
Πόσο βάλανε φόρο στο Αστεροσκοπείο;
Σχεδόν έξη εκατομμύρια ευρώ;
Που είναι το πρόβλημα;

Πρώτον τελικά και το ποσό αυτό θα το πληρώσει ο λαός…
Δεύτερον εδώ βρε αχάριστοι η συγκυβέρνηση μας «πέτυχε» περισσότερες δόσεις και έχετε και παράπονο;
Τι πάει να πει υπερφορολόγηση και γαλαζοπράσινα (λόγω συγκυβέρνησης άλλαξε και η παροιμία!) άλογα;
Σας κάναμε περισσότερες τις δόσεις…
Τι άλλο θέλετε;

Τελικά αυτό που χρειάζεται ο λαός είναι λογική και υπομονή.
Δεν βλέπετε ότι πήγε και συναντήθηκε ο κ. Δένδιας με τον κ. Σόιμπλε στην Γερμανία;
Τι δεν του έχετε εμπιστοσύνη;
 Γιατί;
Επειδή ο κ. Κίκιλιας αναδιαρθρώνει την αναδιάρθρωση που έκανε ο κ. Δένδιας στα Σώματα Ασφαλείας;
Και είναι λόγος αυτός καλέ;
Ε, δεν τα κατάφερε στο ένα υπουργείο, θα τα καταφέρει στο άλλο!
Μπορεί να του ταιριάζει καλύτερα… με το κουστούμι του!

Και οι φόροι;
 Δεν τα μάθατε;
 Θα σας το ανακοινώσουν σύντομα…
Πέφτουν!
Για την ώρα στα κεφάλια μας ως κεραμίδες βαριές και ασήκωτες!

Κάποτε, μπορεί τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας, τα δισέγγονα μας να δουν να μειώνονται οι φόροι, το χρέος, η αγοραστική δύναμη των εργαζομένων να μην πηγαίνει πίσω στο 1994…

 Εκείνο που ελπίζουμε είναι να μην δουν ποτέ να κυβερνούν την χώρα απόγονοι των σημερινών πολιτικών!

Γιατί η Βασιλεία μπορεί να έχει καταργηθεί εδώ και πολλές δεκαετίες, δυστυχώς όμως το κληρονομικό δίκαιο στην πολιτική σκηνή της χώρας δεν έχει καταργηθεί!
Που να βγει κάποιος νέος πολιτικός;
Αφήνουν οι συγγενείς των προηγούμενων;
 Έλα ντε!Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από nikos στις 8/22/2014 02:04:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for " Ελεήστε τους φτωχούς!"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες