ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:12 Αυγούστου 2014
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Γιοβανόπουλος Κώστας: " Το ροδάκινο μάς αλλάζει..."

Από την 7η Αυγούστου η Ρωσία αρνείται τα ροδάκινά μας. Ξαφνικός θάνατος. Και σε μερικές εβδομάδες η καμπάνα χτυπά για το ακτινίδιο.

Ακούω διάφορα σάλια, όπως να διαχωρίσει η κυβέρνηση στάση στην Ε.Ε., να αποζημιωθούμε μέχρι σεντς, να δικαστούν οι φταίχτες.
Αυτά όμως είναι τι θα κάνουν αυτοί.
Το μέγα ζήτημα είναι τι ...
κάνουμε εμείς για εμάς. Για τους βενζινάδες, φορτηγατζήδες, τελαροποιούς, εργάτες στα συσκευαστήρια, μέχρι τους εξαγωγείς, βιομηχάνους, εκτελωνιστές, συνεταιρισμούς. Και τελικά για τον λεηλατημένο αγρότη.

Εμείς τι θα κάνουμε και πότε. Αναζήτηση άλλων αγορών τώρα είναι ουτοπία. Πιθανό «λαθρεμπόριο» είναι τρελό. Να προσμένεις τις χωματερές ως δήθεν λύση είναι μακάβριο.
• Να σχεδιάσουμε ξανά και μοντέρνα την εθνική μας παραγωγή, με ποιότητα, συνέχεια και συνέπεια.
• Να διασπείρουμε τον κίνδυνο σε πολλών οριζόντων πελάτες.
• Να χαράξουμε φιλοσοφία brandname για τα προϊόντά μας μακρόπνοα, επιχειρηματικά.
• Να διαμορφώσουμε τους συνεταιρισμούς ακομμάτιστα, δείχνοντας πίστη στις νέες γενιές αγροτών – εμπόρων.
• Να ξεχάσουμε τις λαχαναγορές και σ’ έναν άλλο κόσμο (όχι τον Κάτω ελπίζω) ν’ αλλάξουμε κι εμείς, ψάχνοντας πρωτόβουλα, με υπομονή, τις αλυσίδες ιδιωτών πελατών.

Μια χρονιά υπερπαραγωγής και υποκατανάλωσης όπως η φετινή, χάθηκε. Θα έρθουν κάποιες αποζημιώσεις, όμως αυτό δεν θα λύσει το πρόβλημα. Τα ήδη πουλημένα, θα πληρωθούν; Οι υφιστάμενοι πελάτες θα πάψουν να ζητούν ψαλίδι στις τιμές τώρα που έμαθαν ότι σαπίζουν τα ροδάκινά μας στα δένδρα και τα ψυγεία; Και πάντως, όρεξη για σχεδιασμό, αντοχή για δουλειά, για ρίσκο, του χρόνου, τον άλλο χρόνο, έχουμε;

Κώστας Γ. Γιοβανόπουλος
Ανεξάρτητος Βουλευτής Ημαθίας


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 8/12/2014 11:33:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Γιοβανόπουλος Κώστας: " Το ροδάκινο μάς αλλάζει...""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες