ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:26 Αυγούστου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Κ. Γιοβανόπουλος: " Eυρωαποτελέσματα."

Τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών φωτίζουν αλήθειες, γκρεμίζουν τα είδωλα:

Α) Συμμετοχή.
Αν εξαιρέσει κανείς το 89,6 % των Βέλγων όπου όλη η οικονομία του κράτους θησαυρίζει από τις υπηρεσίες της Ε.Ε. αλλά και το 85,5 % των 500 χιλ. Λουξεμβούργιων όπου η έδρα εργασίας του Ευρωκοινοβουλίου, οι Έλληνες είχαμε τη δεύτερη μεγαλύτερη συμμετοχή μετά τη Μάλτα, με 60 % περίπου. Εντελώς αδιάφοροι Σλοβάκοι 13 % και Τσέχοι 18 %.
Αντέχουμε στην...
πολτοποίηση.
Κι αν έλειψαν 4 στους 10 συμπολίτες μας, η ήττα του τεχνοφασισμού από τον Άνθρωπο και την Παραγωγή του, μόλις άρχισε.

Β. ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ.
Ένας ερημικός καθρέφτης των ολιγαρχών της ενημέρωσης σε αρραβώνα με τη φοβισμένη ελίτ. Πέτυχε να ρουφήξει σε λίγες μόλις εβδομάδες το 6,6 % των ψήφων κι οι 2 ευρωβουλευτές του αμέσως ξεμασκαρεύτηκαν μπαίνοντας στη Σοσιαλιστική κηδεία της κοινωνικής δικαιοσύνης.

Γ. ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
Με 35 έναντι 27 % οι Χριστιανοδημοκράτες της Μέρκελ χόρεψαν σφιχτά με τους Σοσιαλιστές, αποδεικνύοντας πως οι γερασμένοι πυλώνες της Γερμανικής Ευρώπης ανανέωσαν την εντολή πολέμου κατά του Προσώπου. Προκρίθηκαν οι τραπεζικές αγχόνες, τα κουρελιασμένα συντάγματα, η γραφειοκρατική μπότα, η απληστία να νικήσει την Ευτυχία.Κι εμείς;
Εμείς λοιπόν έχουμε δουλειά, ομηρική ανηφόρα συνέλληνες. Όχι για να επιστρέψουμε κάπου. Μόνοι μας όπως πάντα, το Ελληνοκυπριακό Έθνος ανοίγει το δρόμο στο ολοσκότεινο δάσος των επιτοκίων, του χρέους, των υποθηκών, της απόγνωσης. Εμπρός, για την Ελευθερία των πολιτών, να συναντήσουμε το ειρηνικό αύριο των παιδιών μας σε μια αγνότερη Δημοκρατία των πολλών, σε μία εντιμότερη Δικαιοσύνη για όλους.

23-8-2014. Γιοβανόπουλος Γ. Κώστας
Ανεξάρτητος Βουλευτής Ημαθίας


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 8/26/2014 12:53:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Κ. Γιοβανόπουλος: " Eυρωαποτελέσματα." "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες