ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:12 Αυγούστου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Συνάντηση Σταύρου Καλογιάννη με κτηνοτρόφους για το πρόβλημα της επιλεξιμότητας των βοσκοτόπων .

Συνάντηση με εκπροσώπους κτηνοτρόφων είχε σήμερα ο Σταύρος Καλογιάννης, οι οποίοι του έθεσαν τα σοβαρά ζητήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα τόσο με την επιλεξιμότητα των βοσκοτόπων όσο και με τα κρούσματα καταρροϊκού πυρετού σε κοπάδια του νομού μας.

Ειδικότερα, στις πληρωμές που έγιναν την περασμένη Παρασκευή, 08/08, σε πολλούς κτηνοτρόφους δεν καταβλήθηκε η ...
εξισωτική αποζημίωση του 2013, λόγω μη επιλεξιμότητας των βοσκοτόπων που είχαν δηλώσει στον ΟΠΕΚΕΠΕ. Το γεγονός αυτό μπορεί να έχει ως επακόλουθο την απόρριψη και των υπολοίπων οικονομικών ενισχύσεων των κτηνοτρόφων από αγροτοπεριβαλλοντικά μέτρα, όπως είναι η βιολογική κτηνοτροφία και η διατήρηση των σπάνιων φυλών αγροτικών ζώων –θέμα που ο Σταύρος Καλογιάννης έχει φέρει επανειλημμένα στη Βουλή.

Ο Στ. Καλογιάννης επικοινώνησε με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και με τη Διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ, ζητώντας να ενημερωθεί για τις ενέργειες στις οποίες προτίθενται να προβούν, ώστε να δοθούν αμέσως λύσεις στα θέματα της επιλεξιμότητας των βοσκοτόπων.

Το Υπουργείο εκτιμά ότι σε σύντομο διάστημα το πρόβλημα θα αποκατασταθεί.
Από τον ΟΠΕΚΕΠΕ τον ενημέρωσαν ότι μέχρι σήμερα έχουν δοθεί ήδη στους κτηνοτρόφους όλης της χώρας 60 εκατομμύρια ευρώ ως εξισωτικές αποζημιώσεις και αναμένεται να δοθούν άλλα τόσα περίπου το επόμενο διάστημα. Οι κτηνοτρόφοι θα πρέπει να υποβάλουν ενστάσεις, βάσει των κατευθύνσεων που θα δοθούν από τον Οργανισμό, ο οποίος παράλληλα ξεκινάει ελέγχους για αποκατάσταση των αδικιών.

Σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση του καταρροϊκού πυρετού, που μέχρι σήμερα δεν έχει πάρει σημαντικές διαστάσεις στο νομό μας, οι κτηνοτρόφοι ενημέρωσαν τον Στ. Καλογιάννη ότι λαμβάνουν τα αναγκαία προληπτικά μέτρα ώστε να αποφευχθεί η επέκταση των περιστατικών και συνεργάζονται με τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηπείρου.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 8/12/2014 08:43:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Συνάντηση Σταύρου Καλογιάννη με κτηνοτρόφους για το πρόβλημα της επιλεξιμότητας των βοσκοτόπων ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες