ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:26 Αυγούστου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Ξυπνάτε ραγιάδες… χανόμαστε!

Γράφει ο Διογένης ο Κυνικός.
Με μεγάλο σκεπτικισμό διαβάσαμε τις προηγούμενες ημέρες τις επιστολές που απέστειλαν ιεράρχες στον πρωθυπουργό της χώρας εξ αιτίας του λεγόμενου «αντιρατσιστικού» νομοσχεδίου, το οποίο τελικά μόνο αντιρατσιστικό δεν είναι!

Οι βαρύτατες εκφράσεις που χρησιμοποίησαν οι ιεράρχες της Ορθοδόξου εκκλησίας μας προβλημάτισαν ιδιαιτέρως.
Μάλιστα αρχικά πιστεύαμε ότι ήταν «απλά» αντιδράσεις κάποιων...
«ακραίων» στοιχείων της ιεραρχίας της εκκλησίας της Ελλάδος.

Εμείς δε οι ίδιοι καυτηριάσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας το ότι στο εν λόγω νομοσχέδιο δεν προβλεπόταν η εξομοίωση της Γενοκτονίας των Χριστιανών της Ανατολής (Ποντίων, Μικρασιατών, Αρμενίων και Ασσυρίων) με το Ολοκαύτωμα των Εβραίων.

Όμως όσο περνούν οι ημέρες φαίνεται ότι η μη-εξομοίωση αυτή δεν ήταν κάποιο λάθος…
Ήταν το δόλωμα για να τσιμπήσουν τα «ψάρια»…
Για να ασχοληθούν όλοι (και οι 38 βουλευτές της ΝΔ) με την απαράδεκτη αυτή ενέργεια, και έτσι να περάσουν αβρόχοις ποσί όλα άλλα που θέλουν να περάσουν «κάποιοι» μέσα από το νομοσχέδιο αυτό και είναι καταστροφικά για το Ελληνικό γένος.

Και ας δεχθούμε χάριν του διαλόγου ότι οι ιεράρχες που αντέδρασαν είναι ακραίοι…
Ακραίοι είναι και οι 34 ακαδημαϊκοί που έστειλαν επιστολή στους πάντες, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό μέχρι και τους 300 βουλευτές του Κοινοβουλίου με την οποίαν εκφράζουν την αγωνία τους για τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα από την λαθρομετανάστευση μέχρι και το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο;

Προκαλεί δε μεγάλη εντύπωση ότι την επιστολή αυτή την υπογράφουν και δώδεκα καθηγητές ξένων πανεπιστημίων!
Οι ακαδημαϊκοί αυτοί ζητούν μεταξύ άλλων η πολιτεία να «αντιμετωπίσει άμεσα τη μάστιγα της εισβολής-εποίκησης αποκαθιστώντας την υπό πλήρη κατάρρευση πληθυσμιακή συνοχή αλλά και την ασφάλεια της χώρας….να αναβάλει την απόφαση για την ίδρυση τεμένους στο Βοτανικό ή αλλού στην Ελληνική επικράτεια, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της απέλασης των παράνομων αλλοδαπών….να αποσύρει το κριθέν ως αντισυνταγματικό αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που, όπως έχει, καταρρακώνει το αναφαίρετο δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου.»

Και ειλικρινώς, τι ακριβώς επιζητά η συγκυβέρνηση με όλες αυτές τις ενέργειες που κάνει;
Να κρατηθεί λίγους μήνες παραπάνω στην εξουσία όπως γράφει στον ίδιο τον κ. Σαμαρά ο Μητροπολίτης Πειραιά κ. Σεραφείμ;
Να αφανίσουν το Ελληνικό γένος;

Δεν μπορεί να το παίζουν διάφοροι πολιτικοί εδώ στην Ελλάδα «δημοκράτες» και ότι άλλο, και να είναι βασιλικότεροι του βασιλέως.

Βεβαίως και πρέπει να είμαστε ένα δημοκρατικό κράτος, όχι ρατσιστικό, αλλά άλλο να μην είμαστε ρατσιστές προς τους ξένους και άλλο να γίνει το κράτος αυτό ρατσιστικό προς τους ίδιους τους Έλληνες!

Τι ακριβώς επιζητούν οι πολιτικοί μας;
Τις τελευταίες 48 ώρες περισυνελέγησαν πάνω από 500 λαθρομετανάστες στο Αιγαίο!

Όταν η Καθολική Εκκλησία από το 2004, αν δεν μας απατά η μνήμη, με δηλώσεις Επισκόπου της ανέφερε για την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ, πως το ερώτημα που πρέπει να τεθεί είναι κατά πόσο η Ε.Ε. δεν θα είχε προβλήματα «ενσωματώνοντας ένα κράτος 80 εκατομμυρίων ανθρώπων με πολύ διαφορετική πολιτισμική ταυτότητα», εμείς τι κάνουμε;
 Όταν ο ίδιος Επίσκοπος επισήμανε ότι δεν είναι δυνατή η λειτουργία μίας χριστιανικής εκκλησίας σε μία ισλαμική χώρα, όπως είναι η Τουρκία και ότι το Ισλάμ «δεν καλλιεργεί την αμοιβαιότητα», εμείς τι κάνουμε;

Βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας;
Ή θα διώξουμε ποινικά με τον νέο αντιρατσιστικό νόμο τον Καθολικό Επίσκοπο για τις απόψεις του αυτές;

Δεν βλέπουμε τι γίνεται γύρω μας;
Δεν βλέπουμε τους τζιχαντιστές;
Δεν βλέπουμε τις σφαγές των Χριστιανών και όλων των άλλων ανθρώπων, από τους μαχητές του ISIL;
Δεν βλέπουμε την Ευρώπη που τρέμει από την επιστροφή των «δικών της» τζιχαντιστών που πολεμούν αυτή την στιγμή στην Συρία, το Ιράκ ή όπου αλλού και κάποια στιγμή θα επιστρέψουν στις χώρες τους και θα μεταφέρουν εκεί τα «κτυπήματα» τους;
Δεν βλέπουμε πως αντιδρά το ίδιο το Ισραήλ στην παραμικρή επίθεση που δέχεται από τους εχθρούς του;

Σε εμάς οι «σύμμαχοι» μας Τούρκοι, μας στέλνουν ή επιτρέπουν να περάσουν καραβάνια λαθρομεταναστών και «ημείς άδομεν»!

Καίγεται η χώρα μας, το γένος μας από την επίθεση που δέχεται, και οι κυβερνήσεις μας τραγουδάνε!

Η συγκυβέρνηση μας θέλει να δώσουμε ίσως και περισσότερα δικαιώματα στους λαθρομετανάστες από ότι στους Έλληνες!

Αλήθεια οι ΗΠΑ πως αντιμετωπίζουν την λαθρομετανάστευση στις πολιτείες τους;
Τους καλούν για καφέ ή τους δίνουν άδεια παραμονής για ένα χρόνο όταν καταγγείλουν ρατσιστική συμπεριφορά ή άμα λάχει «καθαρίζουν» επί τόπου ακόμη και Αμερικανούς πολίτες που τυχαίνει να είναι πχ Αφροαμερικανοί;

Οι Έλληνες είναι ένας κατ’ εξοχήν φιλόξενος λαός και μέχρι πριν από λίγα χρόνια δεν είχε ανάγκη κανένα αντιρατσιστικό νόμο.
Η αδράνεια των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας που είχαν πέσει στις μάσες και στην διαφθορά και στα σκάνδαλα και άφησαν ελεύθερη την λαθρομετανάστευση και οι ενέργειες της Χρυσής Αυγής που ήρθε να «καλύψει» το κενό αυτό δημιούργησαν όλα τα προβλήματα.
Βλέπετε χρήματα για την φύλαξη των συνόρων δεν περίσσευαν!
Χρήματα, εκατομμύρια ευρώ, δόθηκαν επί χρόνια για την συντήρηση των ελικοπτέρων του Λιμενικού Σώματος, αλλά τα ελικόπτερα που θα μπορούσαν να επιτηρούν τα θαλάσσια σύνορα δεν πετούσαν!

Ο κύριος Σαμαράς ας έχει υπ’ όψη του ότι όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες…
Και ας έχει υπ’ όψη του επίσης ότι αν ψηφιστεί τελικά αυτός ο αντιρατσιστικός νόμος κινδυνεύει να διωχθεί ποινικά και ο ίδιος!
Έχει ακούσει ποτέ τον ύμνο της Νέας Δημοκρατίας όχι της ΠΟΛ.ΑΝ.;

Σε περιμένω να `ρθεις και πάλι 
Μαζί να φτιάξουμε μια Ελλάδα μεγάλη… 
Ποια Ελλάδα μεγάλη;
Διακρίνουμε επεκτατικές βλέψεις;
Στο πυρ το εξώτερο όλοι σας…

Ζήτω η Ελλάδα Ζήτω η θρησκεία 
Ζήτω η Νέα Δημοκρατία….
Μπα, είμαστε και εθνικιστές τώρα;
Πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια;

«Θάνατος» στους ρατσιστές!
Για εμάς τα χρώματα δεν έχουν αξία
Γιατί πιστεύουμε πατρίδα θρησκεία 
Άντε πάλι τα ίδια και πιο κάτω στον ύμνο…
Όσον αφορά δε τα χρώματα αναφέρεται στα κομματικά όχι στους ανθρώπους τι χρώμα έχουν…

Λέτε τελικά να βγούμε όλοι στην αντίσταση μια ημέρα τραγουδώντας τον ύμνο της Νέας Δημοκρατίας όπως τραγουδούσαν κάποιοι παλιότεροι τα απαγορευμένα επί χούντας τραγούδια του Θεοδωράκη;

Πω πω κατάντια…


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 8/26/2014 01:57:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for " Ξυπνάτε ραγιάδες… χανόμαστε! "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες