ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:28 Αυγούστου 2014
Αναρτήθηκε από Τρύφωνας

Πολιτικός όρκος... το sic καραγκιοζλίκι!

"Δηλώνω στην τιμή και στη συνείδησή μου να είμαι πιστός στην πατρίδα, να υπακούω το Σύνταγμα και στους νόμους και να εκπληρώνω τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου."

Γράφει ο Τρύφωνας Τιπούρτης.
Οι δύο παραπάνω γραμμές είναι ο πολιτικός όρκος που όρισε το Υπουργείο Εσωτερικών να δώσουν όσοι αιρετοί "βγάζουν σπυριά" με το να ορκιστούν στο...
Ευαγγέλιο.

Μα τι στο καλό... δαιμονισμένοι είστε και δεν μπορείτε να βάλετε το χέρι πάνω από το Ευαγγέλιο ; 
 Ή θεωρείτε sic την πολιτική ορκομωσία;
Για ότι και να ισχύει από τα δυό, εγώ μία λέξη έχω να πω: Καραγκιοζιλίκια.

Τώρα θα μου πείτε και αυτοί που ορκίστηκαν με το χέρι στο Ευαγγέλιο, δεν έκλεψαν; δεν έφαγαν; δεν παρατύπησαν;
Ε ναι. Τα κάνανε.

Αλλά το θέμα μας δεν είναι αυτό.
Το θέμα μας είναι η συνεχής και στοχευμένη επίθεση που δέχεται η θρησκεία μας.
Το πως, συνεχώς προσπαθούν να μας πείσουν, πως το να πιστεύεις στην ανεξιθρησκεία είναι πολιτισμός.
Πολιτισμός είναι ο πολιτικός όρκος, το παντελόνι, και η κόκκινη γόβα... 
Βρε δεν μας χέζ@@ε λέω εγώ...

-Από τα Τούρκικα σήριαλ, στο "mega mou" με τον μαύρο.

-Από τη θεσμοθετημένη gay παρουσία σε όλα τα τηλεοπτικά πάνελ, στις επαναλαμβανόμενες ειδήσεις για την καταπάτηση των δικαιωμάτων των αλλοδαπών.

-Από την πρωϊνή Κυριακάτικη λειτουργία της ΕΡΤ, στα κινούμενα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων προς "πλύση των παιδικών εγκεφάλων".

Και η "επίσημη" εκκλησία;
Με τις ευχές της...
Ένα σχέδιο πολύ παλιό.
Ένα σχέδιο που όποιος φωνάζει και προσπαθεί να αφυπνίσει, είναι συνωμοσιολόγος, επικίνδυνος, ή το λιγότερο φαντασιόπληκτος.

Πολιτικοί όρκοι και κολοκύθια τούμπανα...

Θα ξυπνήσετε επιτέλους;
Γκρεμιζόμαστε... και είμαστε στην είσοδο της ηλεκτρονικής ταυτοποίησης, της απαγόρευσης της άποψης και της στέρησης της ελευθερίας.
Κατ΄ εντολήν των σχεδίων της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Αφυπνισθείτε... και αντιδράστε.


 


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τρύφωνας στις 8/28/2014 09:06:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

4 σχόλια for "Πολιτικός όρκος... το sic καραγκιοζλίκι!"

 1. Ανώνυμος

  Την συγκεκριμένη δεν θέλω ούτε να την βλέπω. Την θεωρώ βρώμικη (συνεργάτα του Άκη δεν ήταν; αυτό τα λέει όλα) μαγαρισμένη, άτιμη, ασυνείδητη και διεφθαρμένη.
  Αν ένα άτομο δεν είχε θρησκευτική πεποίθηση αλλά βίωνε την πνευματικότητα -η οποία μπορεί κάλλιστα να υπάρχει κι έξω από την θρησκευτικότητα- κι ήταν έντιμο και ακέραιο και έλεγε αφού εγώ δεν αισθάνομαι ότι ανήκω θρησκευτικά εκεί ας είμαι ειλικρινής, και στο πλαίσιο της ακεραιότητας και της ειλικρίνειας που πάντα οφείλω να δείχνω απέναντι στον εαυτό μου και στους άλλους ας μην ορκιστώ με τον συγκεκριμένο θρησκευτικό τρόπο αλλά ας ορκιστώ.
  Κι αν το άτομο αυτό φύλασσε το Σύνταγμα και τους νόμους, κι είχε σεβασμό για την θρησκευτική αντίληψη του υπολοίπου συνόλου και εργαζόταν για το κοινό όφελος, ειλικρινά δεν θα με πείραζε.
  Προτιμώ την ειλικρίνεια από τον γελοίο τον Τσίπρα που ενώ δήλωσε άθεος πήγαινε και φιλούσε τον σταυρό για τα ψηφαλάκια.
  Το θέμα είναι ότι αυτή δεν είναι απλώς μη θρησκευτική ή και άθεη απλώς, είναι και χαμηλής συνειδητότητας και Άπατρις!
  Κι ό,τι ορκίστηκε δεν την δεσμεύει. Ορκίστηκε έτσι, επειδή είθισται. Ούτε το εννοεί, ούτε το τιμά ούτε το καταλαβαίνει.
  Το άτομο δεν έχει σχέση με την Ελλάδα. Οι τύποι που δεν τηρεί είναι το λιγότερο.
  Το πρόβλημά της είναι ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑ.
  Είναι μια τυχοδιώκτρια ένα λαμόγιο που παρασιτούσε γύρω από την εξουσία όλη της την ζωή.
  Αν παρίστανε ότι ορκίζεται θρησκευτικά θα ήταν λιγότερο λαμόγιο;
  Καλύτερα έτσι. Δεν μαγάρισε και το Ευαγγέλιο με το χέρι της.

 2. Ανώνυμος

  Προφανώς ο παραπάνω φίλος αναφέρεται στην Δούρου.
  Φυσικά και θα συμφωνήσω μαζί του.
  Μα το πρόβλημά μας είναι γενικότερο. Μέχρι και στο Δήμο Κόνιτσας ο Μουζάκης ορκίστηκε με πολιτικό όρκο.
  Είναι κοινή γραμμή για όλους τους Συριζαίους και ΚΚΕδες.
  Μα μην ξεχνάτε πως όλους τους παραπάνω τους βγάζουμε εμείς με τη ψήφο μας...

 3. Ανώνυμος

  Ρε παιδιά αυτό σας πείραξε; Αν θα ορκιστούν θρησκευτικά ή πολιτικά;
  Το θέμα είνα να μην είναι λαμόγια......

 4. Ας ξυπνήσουμε όλοι!!! Εδώ γίνεται βεβήλωση του συντάγματος & της δημοκρατίας. Καταργούνται: Προσωπικές ελευθερίες όπως του λόγου ( ψήφιση του τελευταίου νομοσχεδίου), καταργούνται ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ . Η Ελληνική σημαία θα πάψει να φέρει τον σταυρό . Αίτημα της Ε.Ε. Η Ελλάδα, ο πλούτος της και ο πολιτισμός της βγαίνουν στο σφυρί δείτε τι γίνεται στην Αμφίπολη . Θέλουν τον εξευτελισμό μας πάση θυσία.Θέλουν να ντρεπόμαστε στην λέξη ΕΛΛΗΝΑΣ και να σκύβουμε το κεφάλι .... Γενικά θέλουν να μας εξαφανίσουν από τον χάρτη .Γιαυτό ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε και να φωνάξουμε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΕΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες