ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:22 Αυγούστου 2014
Αναρτήθηκε από nikos

Θές λεφτά, φήμη και μηντιακή κάλυψη; Πές ότι σου επιτέθηκε χρυσαυγίτης...

Γράφει ο Δ. Παπαγεωργίου.
Το 2009 μία Βραζιλιάνα στην Ελβετία, ισχυρίστηκε ότι απέβαλε τα δίδυμα της σε μια επίθεση Ελβετών σκίνχεντ.

Τελικά μετά από δικαστικές έρευνες αποδείχθηκε ότι δεν ήταν έγκυος και πιθανότατα "χαράκωσε" η ίδια τον εαυτό της Swiss neo-Nazi attack may be fake, είπαν οι ερευνητές. Η αστυνομία τότε ανέφερε ότι η Paula Oliveira, 26 ετών , δεν ήταν έγκυος τριών...
μηνών. Τότε η Oliveira είχε υποστηρίξει ότι δέχθηκε επίθεση από τρεις σκίνχεντ, ένα μετον αγκυλωτό σταυρό τατουάζ στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, καθώς έφευγε από τον σιδηροδρομικό σταθμό ενώ μιλούσε πορτογαλλικά στο τηλέφωνο με τη μητέρα της στη Βραζιλία.

Ο επικεφαλής της ιατροδικαστικής υπηρεσία του Πανεπιστημίου της Ζυρίχης Walter Baer δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «οποιοςδήποτε έμπειρος ιατροδικαστή δεν θα διστάσει να υποθέσει ότι επρόκειτο για μια περίπτωση αυτοτραυματισμού. "
Όλα τα τραύματα ήταν προσβάσιμο με το χέρι του "θύματος" και κανένα τραύμα δεν ήταν σοβαρό, είπε.

Τότε δηλώσεις για τον "ρατσισμό" και τον "φασισμό" είχε κάνει μέχρι και ο Πρόεδρος της Βραζιλίας, Λουίς Ιγνάσιο ντα Σίλβα καθώς το θέμα είχε τύχει ιδιαίτερα μεγάλης δημοσιότητας.
Η Αστυνομία είχε σκέψεις να διώξει για "απάτη" την Βραζιλιάνα, τελικά όμως αυτή έμεινε .... νόμιμα στην χώρα.

Τι σχέση έχει αυτό θα πεί κανείς με την υπόθεση της "επίθεσης" στο Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών στον Πειραιά;
Η αλήθεια είναι ότι τέτοιου είδους περιστατικά, σαν και αυτό που περιγράψαμε από την Ελβετία έχουν υπάρξει δεκάδες - τουλάχιστον αυτά που τελικά μαθεύτηκε η αλήθεια.

Είναι πάρα πολλές φορές που διάφοροι αποφασίζουν να ισχυρισθούν ότι υπήρξαν θύματα επίθεσεις από τους "αιρετικούς" της νέας εποχής, προκειμένου να έχουν το οιοδήποτε κέρδος.
Υπάρχουν για να λέμε την αλήθεια τεράστιες οργανώσεις και "ιδρύματα" όπως το Southern Poverty Law Center στις ΗΠΑ, έχουν - όπως αναφέρουν αρκετές συντηρητικές ιστοσελίδες - ως πάγια τακτική το να"φουσκώνουν" τον κίνδυνο της "ακροδεξιάς" (The Southern Poverty Law Center’s Ridiculous ‘Hate Group’ List) προκειμένου να ενθυλακώνουν τεράστια ποσά.

Το συγκεκριμένο "κέντρο" για παράδειγμα είχε χρηματοδότηση άνω των 38 εκατομμύριων ευρώ το 2011, με τον Προεδρό του Richard Cohen (τι μας θυμίζει) να παίρνει 350.000 δολλάρια τον χρόνο ως μισθό και τον Morris Dees, υπεύθυνο για το νομικό τμήμα 346.000 δολλάρια.

Προχθές είχαμε μία "επίθεση" στο Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών στον Πειραιά.
Ας ξεκινήσω λέγοντας ότι δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς έγινε σε αυτή την επίθεση.

Σύμφωνα με τα καθεστωτικά ΜΜΕ "Οι δράστες προκάλεσαν ζημιές και έγραψαν συνθήματα στους τοίχους, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία, απέσπασαν από το ένα σχολικό συγκρότημα ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή."
Δηλαδή έκοψαν τα κάγκελα, έβαψαν με σπρέυ τους τοίχους και πήραν έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή.
Γι' αυτό τον λόγο έβγαλαν ανακοινώσεις η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ, όλη η αριστερά, ακόμη και ο ... Δήμαρχος του Πειραιά.

Οι βανδαλισμοί σε σχολεία στην Ελλάδα είναι σύνηθες φαινόμενο και έχουν κόστος δεκάδες εάν όχι εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο.
Και αφού μαθαίνουμε ότι το "Ανοιχτό Σχολειό Μεταναστών" στεγάζεται σε σχολείο (άραγε με ποιού την υπογραφή και άδεια) γιατί αυτή η επίθεση ξεχωρίζει; Γιατί δόθηκε τέτοια δημοσιότητα. Γιατί έγινε το βράδυ της 14ης προς 15η Αυγούστου, όταν είναι γνωστό ότι δεν υπάρχουν... νέα.

Τα ερωτηματικά είναι πολλά.
Και αναρωτιέται κανείς, μήπως οι "χρυσαυγίτες" δράστες, όχι μόνον χρυσαυγίτες δεν είναι αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για κάποιους που έχουν συμφέροντα να δημιουργούν έναν "Φασιστικό κίνδυνο" προκειμένου να έχουν πολλαπλά ωφέλη.

Θές λεφτά, φήμη και μηντιακή κάλυψη;
Πές ότι σου επιτέθηκε χρυσαυγίτης!
Δοκιμασμένο.

Το έχουν κάνει από εγχώριες σταρλετίτσες που κινδύνευαν να βρεθούν εκτός προσοχής μέχρι ολόκληρα κόμματα.
Δεν είναι κάποια τρομερή ανακάλυψη.
Το κάνουν αριστεροί και αντιφασίστες εδώ και πολλά χρόνια.

Το κάνουν μετανάστες που καταγγέλουν για επιθέσεις και ρατσιστική συμπεριφορά λιμενικού (Όποιος λαθρομετανάστης μηνύσει στέλεχος των Σωμάτων Ασφαλείας κερδίζει ένα χρόνο νόμιμη παραμονή στη χώρα;), προκειμένου να πάρουν άδεια παραμονής.

elkosmos.gr


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από nikos στις 8/22/2014 02:16:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Θές λεφτά, φήμη και μηντιακή κάλυψη; Πές ότι σου επιτέθηκε χρυσαυγίτης..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες