ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:25 Σεπτεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Συνάντηση εργασίας: "Ευκαιρίες καριέρας & ανάγκες των επιχειρήσεων. Νέες τάσεις και προοπτικές."

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Ανάπτυξη απασχόληση νομού Άρτας» σας προσκαλεί στη 2η συνάντηση εργασίας με θέμα «Ευκαιρίες Καριέρας & Ανάγκες των Επιχειρήσεων στην Επέκταση των Δραστηριοτήτων τους. Νέες τάσεις και προοπτικές», που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 17.45 στο συνεδριακό κέντρο του Επιμελητηρίου Άρτας.

Η εκδήλωση οργανώνεται στο πλαίσιο υλοποίησης της...
δράσης «Δικτύωση Τοπικών κοινωνικο-οικονομικών εταίρων & επιχειρήσεων» της Πράξης «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας του ΝΟΜΟΥ ΑΡΤΑΣ».
Στην εκδήλωση καλούνται να συμμετάσχουν οι ωφελούμενοι του προγράμματος και στελέχη τοπικών επιχειρήσεων της Άρτας.

Στόχος της δράσης, μεταξύ άλλων, είναι να παρουσιασθούν τα πλεονεκτήματα για τις υφιστάμενες επιχειρήσεις από την πρόσληψη των ωφελούμενων του Σχεδίου Δράσης και να κινητοποιηθούν προς την κατεύθυνση της προοπτικής απασχόλησης των ατόμων αυτών στις επιχειρήσεις τους.

Το Πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:
17.45 – 18.00: Προσέλευση
18.00 – 18.15: Χαιρετισμοί
18.15- 18.35 : Ενημέρωση για Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις Δημήτρης Παπασωτηρίου από την εταιρεία «Beyond the Best».
18.35 – 19.00: Kασουρίδης Θεοφάνης, Περιφερειακός Δ/ντής «METRO CASH & CARRY”.
19.00 – 19.20: Κοσσυβάκης Δημήτρης - Ασφαλιστικό Γραφείο
19.20 – 19.40: Θεόδωρος Τζουβάρας – Πρόεδρος Δ.Ε. ΑΜΒΡΑΚΙΑ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.
19.40 – 20.00: Χάρης Παναγιωτόπουλος – Επιχειρηματίας, Πρόεδρος ΟΕΒΕ Άρτας
20.00 – 20.15: Διάλειμμα
20.15 – 21.00: Forum ειδικής θεματολογίας: «Στρογγυλές τράπεζες» με επιμέρους συναντήσεις ομιλητών – συμμετεχόντων ανάλογα με το θέμα που τους ενδιαφέρει επαγγελματικά.





Υπενθυμίζεται, ότι ήδη έχει ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 10.000 ωφελούμενων των δράσεων «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας - ΤοπΣΑ» και «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες - ΤοπΕΚΟ.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα, εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις, υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση υπαγωγής, η οποία είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Οργανισμού και την αποστέλλουν μέσω του συστήματος ηλεκτρονικών αιτήσεων στο ΚΠΑ2,στην αρμοδιότητα του οποίου υπάγεται η έδρα της επιχείρησης επιλέγοντας από τη σχετική στήλη. Δικαιούχοι είναι όλες οι επιχειρήσεις και γενικά οι εργοδότες του ιδιωτικού τομέα, που ασκούν οικονομική δραστηριότητα.

Επίσης, δικαιούχοι είναι και οι Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις (ΚοινΣεπ) που έχουν ιδρυθεί στα πλαίσια των δράσεων ΤοπΣΑ ή ΤοπΕΚΟ κι επιθυμούν να προσλάβουν με το πρόγραμμα μέλη τους ως εργαζόμενους.






Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 9/25/2014 02:38:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Συνάντηση εργασίας: "Ευκαιρίες καριέρας & ανάγκες των επιχειρήσεων. Νέες τάσεις και προοπτικές.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες