ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:23 Σεπτεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Γ. Νταβρής: "Η αλήθεια εξυπερετεί το Εθνικό συμφέρον. "

Το μείζον θέμα – πρόβλημα με τα εξοπλιστικά (Α.Ω) κλπ, δεν είναι ότι χάθηκαν μυθώδη ποσά. Δυστυχώς το μείζον είναι ότι δεν αντέδρασαν δυναμικά και καθοριστικά οι θεσμοί (επιτελεία, αρχηγοί, στρατιωτική Δικαιοσύνη κλπ), προφανώς γιατί υπήρξαν δυνάμεις – χρήμα – πιέσεις, αλλά και κάποιοι επίορκοι, δυστυχώς. Λογικά πρέπει να υπάρχουν ακόμα και οι παραφυάδες αυτών.

Συνάδελφοι – φίλοι,
Το AIDS της διαπλοκής, πέρασε και μόλυνε...
αρκετούς. Άρα υπάρχει ιερή υποχρέωση ίασης και διαφύλαξης της ηθικής υγείας του στρατεύματος. Αυτό το τεράστιο θέμα πρέπει να συζητηθεί και να υλοποιηθεί άμεσα με «δρακόντειες» διατάξεις στη Βουλή.


Την «παράγκα» στις Ένοπλες Δυνάμεις, πρέπει να την κάψουμε όλοι μαζί!

Το είπα στην Ολομέλεια (όταν συζητούσαμε για τα υποβρύχια). Το φωνάζω παρακλητικά – δυνατά συνεχώς.

Βοηθήστε όλοι. Το χρωστάμε στους νεκρούς μας, στην ιστορία μας, στην Ελλάδα μας!

Οι Ένοπλες Δυνάμεις πρέπει να είναι «καθαρές» και απόλυτα δημοκρατικές. Υπάρχουν για να υπηρετούν και να υπερασπίζονται τα όσια, τα ιερά, το Έθνος, την Πατρίδα και τη Γαλανόλευκη με το Σταυρό!

Γιώργος Νταβρής
Ανεξάρτητος Βουλευτής Αχαΐας
Μέλος της Κίνησης «Νόστος»Προς: όλους τους Έλληνες πολίτες
Μετά τα όσα συζητήθηκαν στη Βουλή, με το τελευταίο νομοσχέδιο που αφορούσε κυρίως «οικονομικές διευθετήσεις – διακανονισμούς» γύρω από τα «αμαρτωλά» προγράμματα Α.Ω. και επειδή πιστεύω ακράδαντα στη ρήση του Διονυσίου Σολωμού ότι «Εθνικά ωφέλιμο είναι το αληθές» σας ζητώ, να διαβάσετε την επιστολή την οποία απέστειλα στον τότε ΑΓΕΕΘΑ, ναύαρχο κ. Χηνοφώτη αλλά και το συνημμένο Δελτίο Τύπου ευελπιστώντας στην ενημέρωσή σας και στις παραγωγικές σας παρεμβάσεις ως ενεργοί πολίτες.

Ανεξάρτητος Βουλευτής Αχαΐας Γιώργος Νταβρής
Μέλος της πολιτικής κίνησης «Νόστος»


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 9/23/2014 04:28:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Γ. Νταβρής: "Η αλήθεια εξυπερετεί το Εθνικό συμφέρον. " "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες