ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:29 Σεπτεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Δημιουργία Ξανά: " Ανεξάρτητο κράτος Αττικής."

Η διάγνωση είναι σωστή: το πολιτικό σύστημα με πρωταγωνιστές ΠΑΣΟΚ & ΝΔ έφτιαξε ένα Δημόσιο όπου η έννοια της αξιοκρατίας είναι παντελώς άγνωστη και οι νόμοι εφαρμόζονται κατά το δοκούν.

Η θεραπεία είναι εντελώς λάθος: την ανομία την καταπολεμάς με νομιμότητα, όχι με περισσότερη ανομία. Κι αν ο νόμος για την αξιολόγηση έχει ελαττώματα φτιάξε έναν...
καλύτερο και φρόντισε να ψηφιστεί από το κοινοβούλιο για να εφαρμοστεί.

Στο πρόσφατο Συμβούλιο της Περιφέρειας Αττικής, η κ. Δούρου επέλεξε την «λύση» της περισσότερης ανομίας και κήρυξε την επανάσταση στο Ελληνικό κράτος δηλώνοντας ότι δεν θα εφαρμόσει τον νόμο για την αξιολόγηση των υπαλλήλων της Περιφέρειας. Έδωσε μάλιστα εντολή στους υφισταμένους της διοικητικούς διευθυντές να παρανομήσουν, μη αποστέλλοντας τα σχετικά έγγραφα στο Υπουργείο. Για όποιον δεν το κατάλαβε: η Αττική έχει από χθες τη δική της νομοθεσία. Νόμος είναι ό,τι “γουστάρει” η νέα Περιφερειάρχις.

Μόνο που όλοι οι άλλοι θα έχουν δίλημμα: αν συμμορφωθούν με την εντολή της θα διωχθούν υπηρεσιακά από το προϊστάμενο Υπουργείο. Αν την παρακούσουν, θα διωχθούν υπηρεσιακά από την ίδια. Έτσι, με το “καλημέρα” ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει πώς αντιλαμβάνεται τη Διοίκηση. Αναμενόμενο. Όταν η μοναδική διοικητική εμπειρία του αρχηγού είναι οι καταλήψεις, κάπου πρέπει αυτή η πολύτιμη τεχνογνωσία να αξιοποιηθεί.

Όμως η Περιφέρεια δεν προσφέρεται για ασκήσεις επαναστατικής γυμναστικής. Ο φορολογούμενος πολίτης ψήφισε τις Αρχές της Περιφέρειας για να λύσουν τα προβλήματά της και όχι για να καταλύσουν το κράτος. Άλλωστε επανάσταση με τα λεφτά του εχθρού σου δεν γίνεται. 4275 ευρώ πληρώνει κάθε μήνα ο Έλληνας φορολογούμενος στην επικεφαλής της Περιφέρειας και περιμένει να δει σε ποιες υπηρεσίες αντιστοιχούν.

Ζητάμε την άμεση παρέμβαση της Δικαιοσύνης. Η θεσμική ανομία πρέπει κάποτε να τελειώσει σ’ αυτή τη χώρα. Και η περιφρόνηση των θεσμών ειδικά από όσους εξελέγησαν ως εγγυητές τους πρέπει να αντιμετωπισθεί όπως ο νόμος ορίζει.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 9/29/2014 02:27:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Δημιουργία Ξανά: " Ανεξάρτητο κράτος Αττικής." "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες