ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:25 Σεπτεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Επανορθωτική χειρουργική ρινός: Η πρόκληση.

Της Χειρουργού ΩΡΛ Αργυρώς Κυπραίου*.
Η επανορθωτική χειρουργική της μύτης αφορά στην αποκατάσταση τόσο απλών όσο και ιδιαίτερα περίπλοκων περιστατικών καταστροφής χόνδρων, οστών αλλά και τμημάτων δέρματος της μύτης μετά από μεγάλους τραυματισμούς και καρκίνους.

Τα τελευταία 20 χρόνια γίνονται σοβαρές προσπάθειες αποκατάστασης και είναι εντυπωσιακό το ενδιαφέρον, και η πρόοδος σε αυτόν τον τομέα προχωρά με όλο και...
πιο έντονους ρυθμούς. Η εμπειρία και η πρόοδος στην επανορθωτική χειρουργική της μύτης μετά από ατυχήματα ή καρκινώματα συμβαδίζει με την πρόοδο και τις εξελίξεις στη σύγχρονη ρινοπλαστική.

Στόχος, σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι όχι απλώς να "μπαλωθούν" τα ελλείμματα, αλλά και να δημιουργηθεί μια φυσική μύτη, καλύτερη δίοδος αεραγωγών, λεπτά ρινικά πτερύγια, καλά σχηματισμένες γωνίες, μικρή και λεπτή κορυφή.
Με αυτόν τον μεθοδικό και στοχευμένο τρόπο μπορεί να δημιουργηθεί μια νέα και όμορφη μύτη, ακόμη κι αν ο χειρουργός αναγκαστεί να αρχίσει από το μηδέν!
Για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα και να αποκατασταθεί η μύτη χρησιμοποιούνται, κατά περίπτωση, τοπικοί κρημνοί δέρματος και μοσχεύματα (Παράδειγμα: Μετωπορινικός κρημνός μεταφέρεται από το μέτωπο).Η πρόοδος στη μικροχειρουργική έχει οδηγήσει στην "υιοθέτηση" ειδικών προωθητικών κρημνών που φέρουν πάνω τους αρτηρίες.
Η συνεχής προσπάθεια και εξειδίκευση στον τομέα αυτό φέρνει τα καλύτερα αισθητικά αποτελέσματα για τον ασθενή και μάλιστα με τη μικρότερη επιβάρυνση.

* Η Αργυρώ Κυπραίου είναι Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
Αν. Διευθύντρια στο νοσοκομείο Μετροπόλιταν
Μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου
Επικοινωνία
Μπουμπουλίνας 31-33, Πειραιάς, τηλ. 210 4523738, 6932200011
mail: kypraiou@faceanatomy.gr


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 9/25/2014 02:28:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for " Επανορθωτική χειρουργική ρινός: Η πρόκληση."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες