ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:18 Σεπτεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Άκης

Επέλαση πρακτόρων στην Αθήνα .

-Γιγαντιαία επιχείρηση από CIA, ΜΙ6 και ΕΥΠ για τον εντοπισμό πυρήνων των τζιχαντιστών στην Ελλάδα.
-Σε πλήρη εξέλιξη και η επιχείρηση «Ταξιδιώτης» που έχει καταγράψει μέχρι σήμερα 250 υπόπτους για συναλλαγές με τους Ισλαμιστές.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται γιγαντιαία επιχείρηση ελληνικών και ξένων μυστικών υπηρεσιών για τον εντοπισμό Πυρήνων και ...
μηχανισμών των τζιχαντιστών στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα τα πρώτα αποτελέσματα από τις έρευνες εμφανίζουν τη χώρα μας ως σταθερό και προνομιακό προορισμό των ακραίων ισλαμικών οργανώσεων.

Τα κλιμάκια της Αμερικανικής CIA, της Βρετανικής ΜΙ6 και της ΕΥΠ έχουν εντοπίσει μέχριν σήμερα εκατοντάδες τζιχαντιστές, οι οποίοι «στάθμευσαν» για ένα χρονικό διάστημα στην Αθήνα και στη συνέχεια μέσω Τουρκίας πέρασαν στο Ιράκ και την Συρία.

Η έρευνα που συνεχίζεται, δείχνει πυρήνες τζιχαντιστών στην Ελλάδα, που έχουν αναλάβει τη στρατολόγηση αλλά και την υποδοχή ακραίων ισλαμιστών, που έχουν στρατολογηθεί στο Κόσοβο, την Αλβανία και σε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Οι πράκτορες που συμμετέχουν στην επιχείρηση, έχουν καταγράψει τις κινήσεις και τις τηλεφωνικές συνομιλίες των τζιχαντιστών, ενώ ιδιαίτερο βάρος δίνουν στην επιστροφή τους από το λεγόμενο Ισλαμικό Κράτος, αφού το σύνολο των ευρωπαϊκών αρχών ασφαλείας σκοπεύει να τους αφαιρέσει τα διαβαδτήρια και να τους παρεπέμψει να δικαστούν για εγκλήματα πολέμου, τουλάχιστον όσους αποδεδειγμένα έλαβαν μέρος σε στρατιωτικές επιχειρήσεις στο Ιράκ και την Συρία.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η έρευνα για Έλληνες επιχειρηματίες και λαθρεμπόρους πετρελαίου, που εμπλέκονται σε βρώμικες δουλειές, τόσο με τους ακραίους ισλαμιστές όσο και με Κούρδους!
Τα κλιμάκια των ξένων μυστικών υπηρεσιών ενδιαφέρονται κυρίως για τους Έλληνες και Τούρκους λαθρεμπόρους πετρελαίου, οι οποίοι δίνουν ρευστότητα δύο εκατομμυρίων ευρώ την ημέρα στο λεγόμενο ισλαμικό κράτος, αφού διακινούν το σύνολο του πετρελαίου από τις πετρελαιοπηγές που ελέγχουν οι τζιχαντιστές.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, οι ίδιοι λαθρέμποροι έχουν αναλάβει και την διακίνηση του πετρελαίου που βρίσκεται στην κατοχή των Κούρδων.
 Οι ξένες μυστικές υπηρεσίες αναζητούν επίσης λαθρεμπόρους που προμηθεύουν με όπλα τους τζιχαντιστές και στην κατεύθυνση αυτή κλιμάκια πρακτόρων αλωνίζουν την Αθήνα, την Κύπρο και την Βηρυτό, καθώς επίσης και τη Ντόχα του Κατάρ, που θεωρείται ασφαλής χώρος για τέτοιου είδους συναλλαγές.

Οι ελληνικές υπηρεσίες, σε αντίθεση με τις ξένες, είναι διακριτικές στις έρευνές τους για τους πυρήνες των τζιχαντιστών και περιορίζονται στην καταγραφή των υπόπτων που περνούν από την Ελλάδα.
Εστιάζουν επίσης το ενδιαφέρον τους στους Αλβανούς και τους Κοσοβάρους μισθοφόρους που έχουν στρατολογηθεί.

Αντίθετα, τα κλιμάκια των Αμερικανών και Βρετανών πρακτόρων, έχουν εντολές να προχωρήσουν ακόμα και σε συλλήψεις ή απαγωγές υπόπτων σε περίπτωση κατά την οποία κάτι τέτοιο κριθεί αναγκαίο.
Στην κατεύθυνση αυτή τα κλιμάκια των ξένων υπηρεσιών έχουν ενισχυθεί και σε επίπεδα πρακτόρων, αλλά και τεχνικών μέσων και αλωνίζουν στην κυριολεξία την Ελλάδα.

Οι επιχειρήσεις των ξένων πρακτόρων κλιμακώνονται με αφορμή τις πολεμικές επιχειρήσεις των αμερικανών στο Ιράκ που έχουν στόχο τους τζιχαντιστές. Στρατηγικός στόχος της επιχείρησης, είναι να κόψουν τον δρόμο της επιστροφής σε τρεις χιλιάδες Ευρωπαίους πολίτες που βρίσκονται ήδη στη Συρία και στο Ιράκ και πολεμούν στο πλευρό των ακραίων ισλαμιστών.

Οι ξένες υπηρεσίες εκτιμούν ότι, αν αυτοί επιστρέψουν στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, θα αποτελέσουν τον υπ’ αριθμόν ένα κίνδυνο, γιατί οι ακραίοι ισλαμιστές μπορεί να μεταφέρουν την τρομοκρατία σε όλες τα χώρες του κόσμου κα κυρίως σε Ευρώπη και Αμερική.

Πηγή εφημ. “KontraNews»
Το είδαμε στο Ας μιλήσουμε επιτέλους.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 9/18/2014 09:23:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Επέλαση πρακτόρων στην Αθήνα ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες