ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:2 Σεπτεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Έτσι διοικούνται οι αποικίες…

Γράφει ο Διογένης ο Κυνικός.
Οι επιτυχίες συγκυβέρνησης και δανειστών διαδέχονται η μία την άλλη! Με ποιο θέμα να πιαστεί κανείς και να μην έχει γίνει το μπάχαλο;  Μείωση μισθών, συντάξεων, επικουρικών και τελικά εξαγωγές μηδέν!

Αλλά ευτυχώς που ομολόγησε το ΔΝΤ ότι ήταν λάθος οι περικοπές μισθών στην Ελλάδα και έτσι ...
ανακουφιστήκαμε!
 Και για να μην έχει καμία αμφιβολία το ΔΝΤ δεν είπαμε «ουφ» και ανακουφιστήκαμε.
Άλλο τρόπο βρήκαμε…

Αλλάξανε το χαράτσι σε ΕΝΦΙΑ και έγινε το «έλα μάνα μου να δεις»!
Τα λάθη επί των λαθών!

Η ανεργία στα ύψη, οι ανασφάλιστοι αυξάνονται καθημερινά, οι ευρισκόμενοι κάτω από το όριο της φτώχειας το ίδιο…
Η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ τι κάνει, αδιαφορεί;
Τι γίνεται επιτέλους;

Θα ήταν άδικο πούμε εμείς ή κάποιος άλλο ότι αδιαφορεί…
Μόνο τυφλός δεν μπορεί να δει τους αγώνες αυτής της κυβέρνησης!

Την μία ημέρα περνά τροπολογία που αλλάζει τα δεδομένα στην διαφημιστική αγορά προς όφελος των ολίγων.
 Ή καλύτερα των ολιγαρχών.
Αξίζει δε να σημειωθεί ότι είναι τέτοια η βιασύνη της κυβέρνησης να εξυπηρετήσει τους ενδιαφερόμενους ώστε η τροπολογία αυτή εντάχθηκε στο υπό συζήτηση Ν/Σ για το Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι».

Την άλλη ημέρα, τρόπος του λέγειν, γιατί έγινε την ίδια ημέρα, στην ίδια τροπολογία παρέχονται και όλες οι αναγκαίες διευκολύνσεις στους ολιγάρχες, και ειδικά στα ΜΜΕ που διαθέτουν, και τα οποία τα βύθισαν στα χρέη και στα δάνεια, να μπορούν να προχωρούν σε συμπράξεις μεταξύ τους!

Έχουμε γράψει κατ’ επανάληψη για τον πλούτο των λέξεων της γλώσσας μας.
Ακούει κανείς την λέξη σύμπραξη και αμέσως έρχονται θετικές σκέψεις στο μυαλό του…

Η σχετική παράγραφος της τροπολογίας αναφέρει ότι οι συμπράξεις «συμβάλλουν στη μείωση του κόστους λειτουργίας των συμπραττουσών επιχειρήσεων και στην πραγματοποίηση οικονομιών κλίμακας, ιδίως μέσω τής από κοινού αξιοποίησης οικονομικών πόρων, τεχνολογικών μέσων, μέσων παραγωγής και τεχνολογικού εξοπλισμού ή σχετικά με τη διαχείριση, παραγωγή, εκμετάλλευση ή διανομή προγραμμάτων ή περιεχομένου, τη συλλογή, διανομή και πρακτόρευση υλικού επικαιρότητας ή για την πρακτόρευση διαφημιστικού χώρου ή χρόνου για περισσότερα του ενός
Μέσα εφόσον δεν έχουν αντικείμενο ή αποτέλεσμα την παρεμπόδιση, τον περιορισμό ή τη νόθευση του ελεύθερου ανταγωνισμού»….

Βλέπετε πουθενά την λέξη απολύσεις;
Πουθενά!
Συμπράξεις διαβάζουμε…
Οικονομίες κλίμακας διαβάζουμε…

 Βλέπετε πουθενά την φράση και άλλοι άνεργοι για να σωθούν οι ολιγάρχες των ΜΜΕ, και να μην πληρώσουν από την τσέπη τους τα σπασμένα τους;
Πουθενά!

Μήπως με την τροπολογία αυτή η κυβέρνηση διευκολύνει τους τραπεζίτες που παρατύπως και παρανόμως πιθανά έδωσαν δάνεια με την σέσουλα σε συγκεκριμένα ΜΜΕ;

Μήπως με την τροπολογία αυτή η κυβέρνηση διευκολύνει για να γίνουν οι μειώσεις του 40% στο προσωπικό με την συγχώνευση του ΔΟΛ με τον ΠΗΓΑΣΟ όπως ζητούν οι τράπεζες;
 Για να προχωρήσουν μετά και αυτές στο κούρεμα κατά 60% των δανείων(άκουσον άκουσον) των εν λόγω ΜΜΕ;

Μήπως με την τροπολογία αυτή η κυβέρνηση αλλάζει ουσιαστικά σημεία του νόμου 3592/2007 περί «Συγκέντρωσης και αδειοδότησης Επιχειρήσεων Μέσων Ενημέρωσης και άλλες διατάξεις»;

Και να σκεφθεί κανείς ότι ο νόμος αυτός είχε ψηφιστεί για να ενισχυθεί η διαφάνεια στα ΜΜΕ!

Αλλά και οι ολιγάρχες με τα ΜΜΕ πως έχουν την κυβέρνηση;
Μην στάξει και μην βρέξει!
Ε, δεν είναι αγνώμονες!

Διόρθωση φόρου στον ΕΝΦΙΑ ο ένας σήμερα, Αντίο Τρόικα ο άλλος…
Α, το καλό να λέγεται…

Τελικά μήπως πρέπει να επέμβουν οι δικαστικές αρχές και για αυτή την περίπτωση;

Κατά τα άλλα η τρόικα φέρεται σύμφωνα με δημοσίευμα της «DEAL News» να έχει στα χέρια της εκατό «καυτούς φακέλους» επιχειρηματικών δανείων συνολικού ύψους 20 δις ευρώ, για τους οποίους δρομολογεί εξελίξεις ξεκαθαρίσματος…

Τώρα να γράψουμε ότι «ανακουφιστήκαμε» και εδώ;
 Όχι γιατί κάτι τρέχει στα γύφτικα για την κυβέρνηση μας!
Να, άπιστοι Θωμάδες πως γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων της η κυβέρνηση του Αντώναρου (Αντώραρος είναι ο ήρωας Αντώνης) την Τρόικα, αυτά τα παλληκαράκια της δραχμής, του ευρώ καλύτερα!
Θα εισπράξετε εσείς δάνεια από τους ολιγάρχες;
Θα ελέγξετε τα ενέχυρα που έβαλαν οι επιχειρήσεις αυτές για να πάρουν τα δάνεια που δεν επιστρέφουν από τους τραπεζίτες;
Πριτςςςς….

Θεέ μου τι ήρωες είναι αυτοί που μας κυβερνούν!
Για να αντιληφθούν και οι τελευταίοι που ζούμε, αν τυχόν και δεν το έχουν αντιληφθεί όλοι, τις τελευταίες ημέρες μας ζάλισαν με τις επιτυχίες του ΣΔΟΕ που έλεγξε λογαριασμούς καταθέσεων πάνω από 100.000 € και ανακάλυψε το ΣΔΟΕ μετά από ένα πρώτο έλεγχο τέρατα και σημεία!

Αυτό που δεν “θυμήθηκε” κανείς όμως αυτές τις ημέρες είναι ότι τον έλεγχο δεν τον έκανε το ΣΔΟΕ.
Δηλαδή τον έκανε, αλλά πότε;
ΜΟΝΟΝ όταν οι Οικονομικοί Εισαγγελείς και ο Επίκουρος Οικονομικός Εισαγγελέας αντελήφθησαν ότι υπήρχαν τα περίφημα 65 CD με όλα αυτά τα στοιχεία στο ΣΔΟΕ και αράχνιαζαν!

Αυτό που δεν μας θύμισε κανείς επίσης, είναι ότι αυτά τα CD υπήρχαν στο ΣΔΟΕ από το 2012, δηλαδή αράχνιαζαν για 1,5-2 χρόνια.
Και τώρα που βρίσκονται αυτά τα τέρατα και σημεία όπως τα ανέφερε η εφημερίδα το ΒΗΜΑ, που υπήρχε ζημία για το δημόσιο από την εξαφάνιση τους, ποιος είναι υπεύθυνος;

Ποιος, ποιοι έδωσαν εντολή να «θαφτούν»;
Ο κ. Παπακωνσταντίνου θα παραπεμφθεί για την Λίστα Λαγκάρντ…
Εδώ, στην περίπτωση με τα CD;
Ποιος θα παραπεμφθεί;
Ή γαργάρα και αυτό;
Τελικά μήπως πρέπει να επέμβουν οι δικαστικές αρχές και για αυτή την περίπτωση;

Τελικά που να πρωτο-επέμβουν οι δικαστικές αρχές;
Αλλαγή κυβερνήσεως χρειάζεται, πολιτικού κατεστημένου.

Γιατί το σάπιο πολιτικό σύστημα που μας έφερε εδώ δεν αλλάζει, ούτε θα αλλάξει ποτέ προβιά ο λύκος.

Αν πραγματικα θέλουν οι δανειστές να προσφέρουν μια υπηρεσία σε αυτό τον τόπο ας ξεγυμνώσουν όλους τους πολιτικούς.
Γιατί εκείνοι ξέρουν και έχουν και τα στοιχεία…

Αλλά θέλουν;
Φυσικά και όχι…

Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι μόνον η περιουσία των Ελλήνων και του Ελληνικού κράτους… Γ
ια όλα τα άλλα «ανακουφίστηκαν» και αυτοί!


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 9/02/2014 09:00:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Έτσι διοικούνται οι αποικίες…"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες