ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:10 Σεπτεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Φρίκη : Οι Ναζί του Κιέβου έστειλαν πεσκέσι στις μανάδες τα κεφάλια των παιδιών τους!

Προσοχή σκληρές εικόνες.
Η Δύση των πολιτισμένων της Ε.Ε και των ΗΠΑ, o OHE η Διεθνής αμνηστία που στηρίζουν με όπλα και πολιτική την γενοκτονία ενός λαού τι ακριβώς πιστεύουν για αυτήν εδώ τη φρίκη ;
 
Μπορεί στην πολιτική να υπάρχουν συμμαχίες αλλά ποτέ η Ελλάδα που έχει ζήσει τέτοιες εικόνες στα χρόνια του ( εμφυλίου) δεν στηρίζει τέτοιες τακτικές …
Ακόμη και στα ποιο σκοτεινά μας χρόνια δεν υπήρχε περιύβριση...
νεκρού !

ΣΕ ΞΥΛΙΝΑ ΚΙΒΩΤΙΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΡΩΣΙΑΣ ΤΙΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΤΩΝ ΓΙΩΝ ΤΟΥΣ.

Πορφύρης Δ /Σταφυλά Π
Συγκλονιστικές ειδήσεις από το μέτωπο της Ουκρανίας, όπου πριν από λίγες ημέρες υπογράφηκε η ανακωχή και έληξε η τιμωρητική στρατιωτική επιχείρηση στα ΝΑ της χώρας. Ρωσικά, νεορωσικά και ουκρανικά μέσα ανακοινώνουν τη νέα θηριώδη τροπή του πολέμου.

Ένα μακάβριο πεσκέσι δέχθηκαν οι μητέρες των μαχητών της πολιτοφυλακής που υπερασπίσθηκαν τη γη τους από την τιμωριτική επέλαση των ορδών του Ποροσένκο.Η χούντα του Κιέβου και οι παραστρατιωτικοί που την προασπίζονται τους έστειλαν σε ξύλινα κιβώτια τα κομμένα κεφάλια των γιων τους.


Ξύλινα φέρετρα κεφαλών. Ο ακριβής αριθμός των πακέτων είναι προς τον παρόν απροσδιόριστος καθώς η διαδικασία ταυτοποίησης των θυμάτων βρίσκεται σε εξέλιξη στην έδρα της Στρατιωτικής Επιτροπής της Λαικής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ. Σε πρώτη φάση έχει επιβεβαιωθεί ότι όλα τα θύματα προέρχονται από άνδρες του στρατού της Εθνικής Πολιτοφυλακής που αιχμαλωτίστηκαν από τις φιλοκυβενητικές δυνάμεις του Κιέβου κατά τις σφοδρές μάχες που έλαβαν χώρα στα περίχωρα του Donetsk.

Οι φρικαλεότητες αυτές αποδίδονται σ’ ένα από τα παραστρατιωτικά τάγματα που ανήκει στον Igor Kolomoisky ολιγάρχη και κυβερνήτη της περιοχής του Dnipropetrovsk, ουκρανοεβραίο με μεγάλες θέσεις στις διεθνείς εβραικές ενώσεις. Αυτά τα τάγματα θανάτου σχετίζονται επίσης με τον Δεξιό Τομέα το υπερεθνικιστικό κίνημα που διακρίνεται για την εγκληματική του δράση και τις ωμότητες.

Μια από τις μητέρες που έχασε τον γιο της με αυτόν τον απάνθρωπο και ειδεχθή τρόπο δήλωσε :
“Aυτό δεν είναι απλά ένα έγκλημα. Είναι θηριωδία.! Ούτε τα ζώα δεν το κάνουν αυτό! Ο γιος μου υπερασπίστηκε την πατρίδα του. Δεν φοβόταν να πεθάνει γι’ αυτήν αλλά και για εμάς. Αλλά αυτό που του έκαναν είναι απάνθρωπο.
Που είναι τα Ηνωμένα έθνη για να το δουν;
Που είναι η Ευρωπαική Ένωση;
Γιατί ο Ερυθρός Σταυρός δεν κάνει τίποτα;
 H oυκρανική κυβέρνηση είναι χειρότερη κι από τους Ναζί ! “.

Ένα άλλο θύμα αυτής της αντιμετώπισης του καθεστώτος δήλωσε ότι αυτού του είδους οι τιμωρητικές ενέργειες στοχεύουν στην κατατρομοκράτηση των κατοίκων στα νοτιοανατολικά της χώρας.Αυτή του είδους η δράση εκ μέρους τους δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια ακόμη χειρονομία πίεσης.Ο κάτοικοι φοβούνται για τους δικούς τους,για τους ίδιους τους εαυτούς τους.Ουκρανοί αξιωματούχοι έσπευσαν να αποποιηθούν την ευθύνη της δικής τους πλευράς και να ενοχοποιήσουν τσετσένους που δραστηριοποιούνται στις μάχες στο πλευρό του DNI .

Ασφαλώς και δεν έχουν ούτε παρουσίασαν κανένα στοιχείο που να τεκμαίρει αυτήν την κατηγορία. Οι εξτρεμιστές του Δεξιού Τομέα χαρακτηρίζονται για την εγκληματικότητα τους και το μίσος τους έναντι του ρωσικού στοιχείου και λαού. Κατά την διάρκεια της εκστρατείας εθνικής αναμόρφωσης ,ανάνηψης και επαναφοράς του ρωσικού στοιχείου για να κάμψουν το φρόνημα του αντιπάλου και να τονώσουν το δικό τους ηθικό ακρωτηρίασαν αυτιά και δάχτυλα αιχμαλώτων νεορώσων μαχητών.

Επιπρόσθετα αυτοί οι τιμωροί είναι γνωστοί γιατί κατ΄ επανάληψη πυροβόλησαν τους λεγόμενους λιποτάκτες – δηλαδή όσους αρνήθηκαν να υπακούσουν και να εφαρμόσουν τις εντολές της χούντας και να βάλουν κατά των αμάχων.

Εμπειρογνώμονες που εξέτασαν τα μακάβρια ευρήματα επισημαίνουν ότι η σφαγή-αποκεφαλισμός ήταν η αιτία θανάτου των αποκεφαλισθέντων και επισημαίνουν ότι οι άνθρωποι αυτοί αποκεφαλίστηκαν ζωντανοί.

dimpenews.com
veteranos.gr


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 9/10/2014 01:02:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Φρίκη : Οι Ναζί του Κιέβου έστειλαν πεσκέσι στις μανάδες τα κεφάλια των παιδιών τους!"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες