ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:29 Σεπτεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Νέα Γραμματεία για την Παράταξη «Γιάννενα Τώρα» .

Η Δημοτική Παράταξη «Γιάννενα Τώρα» κατά τη διάρκεια της Γενικής της Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου, ανέδειξε την νέα Γραμματεία της η οποία αποτελείται από:

Τον Δημήτρη Πάνου, γιατρό ο οποίος εξελέγη Συντονιστής – Γραμματέας της Διοικητικής Επιτροπής.
Την Βάσω Βασιλείου, Πολιτικό Μηχανικό, η οποία εξελέγη ...
αναπληρώτρια Συντονίστρια - Γραμματέας.
Τον Αποστόλη Γαλάρη, Φοιτητή Βιολογίας, ως Ταμία.
Τον Γιώργο Νανάκη, Πολιτικό Μηχανικό, ως Αναπληρωτή Ταμία
Τον Θοδωρή Αλεξίου, Σύμβουλο Επιχειρήσεων, ο οποίος ανάλαβε χρέη Εκπροσώπου Τύπου της Παράταξης.

Επίσης, ως μέλη εξελέγησαν οι: Νίκος Βούστρος -Επιχειρηματίας Ψηφιακών Μέσων, Κώστας Σακκάς – Πολιτικός Μηχανικός, Χρήστος Αθανασόπουλος - Ιδιωτικός Υπάλληλος και Κώστας Ταμβακολόγος – Επιχειρηματίας.

Στην Γραμματεία επίσης συμμετέχει ο επικεφαλής της Παράταξης κος Άρης Μπαρτζώκας – Αναπλ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Κώστας Κυριαζής – Ηλεκτρολόγος Μηχανικός.
Η Γενική Συνέλευση εξέλεξε επίσης ως όργανα της Παράταξης την Ελεγκτική Επιτροπή και το Πειθαρχικό Συμβούλιο.

Η Ελεγκτική Επιτροπή αποτελείται από τους: Χρήστο Νάκα - Συνταξιούχο ΕΤΕΠ Παν/μίου Ιωαννίνων, Ευάγγελο Ευαγγέλου – Αναπλ. Καθηγητή Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και Φώτη Ράπτη – Οικονομολόγο. Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο εξελέγησαν οι: Μιχάλης Φαρσαρώτας – Έμπορος, Αλέξανδρος Διαμάντης – Κινηματογραφιστής και Παναγιώτης Νικολαϊδης – Επιχειρηματίας.

Η θητεία των νέων οργάνων αρχίζει την 1η Ιανουαρίου 2015 και είναι ετήσια.
Επιπλέον, η Γενική Συνέλευση ψήφισε το Καταστατικό και τον Εσωτερικό Κανονισμό της παράταξης οι οποίοι εξασφαλίζουν την δημοκρατική της λειτουργία και την αντιπροσωπευτικότητα των απόψεων των μελών της.

Η Παράταξη «Γιάννενα Τώρα» καλεί όλους τους συνδημότες μας να ενημερωθούν για τις αρχές και τις θέσεις της και να συμμετέχουν στις διαδικασίες της, προωθώντας μια νέα αντίληψη για τη διοίκηση τους Δήμου μας μακριά από πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα.

Με το τέλος της Γενικής Συνέλευσης, ο επικεφαλής της Παράταξης κος Άρης Μπαρτζώκας δήλωσε: «Μια ιδιαίτερα σημαντική διαδικασία για την παράταξή μας ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο αναδεικνύοντας τα βαθιά δημοκρατικά μας πιστεύω τόσο στη θεωρία όσο και στην εφαρμογή τους. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της Παράταξής μας που συμμετείχαν στις διαδικασίες και να καλέσω όσους άλλους συνδημότες μας πιστεύουν στις αρχές και τις θέσεις μας να αναπτύξουν την Παράταξή μας και να γίνουν μέλη της.

Είμαστε μια νέα Δημοτική Παράταξη που με την πρώτη κάθοδό μας στις Δημοτικές εκλογές οι συνδημότες μας τίμησαν με την ψήφο τους δίνοντάς μας δύο θέσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο. Δυστυχώς όμως, με την παρουσία μας εκεί γίναμε, από τις πρώτες κιόλας συνεδριάσεις του, μάρτυρες παλαιοκομματικών ηθών και πρακτικών που δεν τιμούν ούτε το Δημοτικό μας Συμβούλιο αλλά ούτε και το επίπεδο της πολιτικής που θα πρέπει να αναπτύσσεται μέσα σε αυτό. Αυτό το ήθος κι αυτές τις πρακτικές θα αντιπαλέψουμε σε όλη τη διάρκεια της θητείας μας και θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε το επίπεδο του πολιτικού πολιτισμού τόσο μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και στον Δήμο μας.

Η νέα Γραμματεία της Παράταξης μας αποτελείται από άτομα καταξιωμένα στην κοινωνία του Δήμου μας. Τα μέλη της αντιπροσωπεύουν όλες τις δυνάμεις του τόπου μας και το έργο της, αν και βαρύ, θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο τόσο για την Παράταξή μας όσο και για τον τόπο μας».


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 9/29/2014 02:34:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for " Νέα Γραμματεία για την Παράταξη «Γιάννενα Τώρα» ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες