ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:23 Σεπτεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Νέος Πρόεδρος ο Γρηγόρης Λέων στην Ελληνική Ιατροδικαστική Εταιρεία.

Οι εκλογές της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρίας πραγματοποιήθηκαν στις 20 Σεπτεμβρίου 2014, κατά τη διάρκεια της 5ης Συνεδρίασης της Εταιρίας, στο «Royal Olympic Hotel», στην Αθήνα.

Πρόεδρος της εταιρείας αναδείχθηκε ο ιατροδικαστής κ. Γρηγόρης Λέων, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Παράλληλα, ψηφίστηκε ομόφωνα ως επίτιμος πρόεδρος ο Καθηγητής Ιατροδικαστικής του...
Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Μανώλης Μιχαλοδημητράκης ο οποίος υπήρξε ο ιδρυτής και πρώτος πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας.

Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο συμμετέχουν ειδικοί ιατροδικαστές από διάφορα μέρη της Ελλάδας, από τον ακαδημαϊκό τομέα, το ΕΣΥ, τις ιατροδικαστικές υπηρεσίες της χώρας και τον ιδιωτικό τομέα.

Μιλώντας για την ιατροδικαστική στην Ελλάδα ο κ. Μιχαλοδημητράκης τόνισε ότι: «Υπάρχει η ανάγκη αναβάθμισης της ειδικότητας του Ιατροδικαστή μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα και η αξιολόγηση του προσωπικού και των εγκαταστάσεων κατά τα διεθνή πρότυπα, κάτι που σε πολύ μεγάλο βαθμό έχει επιτευχθεί στην Κρήτη. Προς αυτήν την κατεύθυνση προσανατολίζεται και η Ελληνική Ιατροδικαστική Εταιρία κάνοντας μια μεγάλη στροφή προς τη νέα γενιά».

Ο νέος πρόεδρος της Εταιρίας υπογράμμισε με τη σειρά του ότι: «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε μία Ιατρική Εταιρεία να επιτυγχάνεται η ανανέωση προσώπων με την συναίνεση των παλαιότερων. Παίρνουμε τη σκυτάλη σε μία δύσκολη περίοδο για την επιστήμη μας αλλά και για τη χώρα. Σε αυτές τις συνθήκες θα προσπαθήσουμε να αναβαθμίσουμε την Ιατροδικαστική στην Ελλάδα με έμφαση στην εκπαίδευση, στην έρευνα και στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών».

Σύντομο βιογραφικό του νέου προέδρου της Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Δρ. Γρηγόρη Λέων 
Ο Γρηγόρης Λέων είναι πτυχιούχος (MD) της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Ρώμης “La Sapienza” και είναι κάτοχος δύο Μάστερ (MSc) του ιδίου Πανεπιστημίου. Το 2009 ανακηρύχτηκε Διδάκτωρ (PhD) της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εργάστηκε και εκπαιδεύτηκε στο Τμήμα Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστήμιου Αθηνών, στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», καθώς και στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Broward County στην Πολιτεία της Φλόριντα των ΗΠΑ.

Για το επιστημονικό του έργο έχει τιμηθεί με υποτροφίες, μεταξύ των άλλων, από την UNESCO και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Από το 2011 διατηρεί ένα από τα ελάχιστα νόμιμα ιατροδικαστικά ιατρεία στην Ελλάδα.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 9/23/2014 03:15:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for " Νέος Πρόεδρος ο Γρηγόρης Λέων στην Ελληνική Ιατροδικαστική Εταιρεία."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες