ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:10 Σεπτεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Μ. Ιατρίδη: "Οι συκοφάντες πήραν την απάντηση τους από τη Δικαιοσύνη."

"Δεν ξέρω τι σκοπούς εξυπηρετούν, αλλά απέτυχαν παταγωδώς. Η Ελληνική Αστυνομία να αποκαταστήσει άμεσα τους αστυνομικούς που κατηγορήθηκαν άδικα".

Η βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη, με αφορμή την αθωωτική και χωρίς αμφιβολίες απόφαση του Αυτόφωρου Τριμελούς Πρωτοδικείου Ρόδου, σχετικά με τις κατηγορίες που αντιμετώπιζαν...
δυο αστυνομικοί – ένας εκ των οποίων είναι αποσπασμένος στο πολιτικό γραφείο της στη Ρόδο – για παράνομη παροχή υπηρεσιών ασφαλείας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι συκοφάντες πήραν την απάντηση τους από τη Δικαιοσύνη.
Το Δικαστήριο αθώωσε σήμερα, χωρίς αμφιβολίες, τους δυο αστυνομικούς, εκ των οποίων ο ένας είναι συνεργάτης στο πολιτικό μου γραφείο.

Οι κατηγορίες που τους βάρυναν για την παράνομη παροχή υπηρεσιών ασφαλείας αποδείχτηκε ότι δεν είχαν καμία βάση.

Ήταν κάτι για το οποίο ο δικηγόρος, που ανέλαβε την υπεράσπιση τους, μου είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή. Του αξίζουν συγχαρητήρια για τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση.

Δεν έκανα τότε δήλωση, σεβόμενη τη Δικαιοσύνη και τις αποφάσεις της. Και η απόφαση της ήταν ξεκάθαρη.

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας οφείλει να αποκαταστήσει άμεσα και τους δυο αστυνομικούς.
Περαιτέρω, θα πρέπει να αναρωτηθεί αν οι υπηρεσίες του ακολούθησαν τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Αν όντως άξιζε η αποστολή στη Ρόδο πολυπληθούς κλιμακίου της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων και τα αντίστοιχα έξοδα, προκειμένου να στοιχειοθετήσουν μιαν ανώνυμη καταγγελία.

Δεν μπορώ να γνωρίζω αν η σπουδή που επέδειξε η Ελληνική Αστυνομία οφείλεται στο γεγονός ότι ο ένας εκ των δυο αστυνομικών υπηρετεί με απόσπαση στο πολιτικό μου γραφείο και, άρα, μια τέτοια υπόθεση θα είχε επίπτωση και σε μένα προσωπικά.

Πάντως, μέσα ενημέρωσης, κεντρικά και τοπικά, φρόντισαν να έχουν τη φωτογραφία μου σε πρώτο πλάνο στα αντίστοιχα ρεπορτάζ τους, υπονοώντας, με αυτόν τον τρόπο, ότι «υποθάλπω» παράνομες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή που άλλοι βουλευτές διερρήγνυαν τα ιμάτια τους ότι δεν έχουν σχέση με την υπόθεση.

Θα ήταν ευχής έργον η Ελληνική Αστυνομία να αποκαλύψει την ανώνυμη καταγγελία. Θα ήταν ακόμα πιο χρήσιμο αυτός ή αυτή που την έκανε να βγει μπροστά και να το πει.

Οι συμπτώσεις παραείναι κοντά για να είναι συμπτώσεις.

Ο αστυνομικός που έχω στο πολιτικό μου γραφείο είναι εξαιρετικός χαρακτήρας, οικογενειάρχης και συνεπέστατος σε όλες τις υποχρεώσεις του.

Προσκαλώ και προκαλώ, λοιπόν, όποιους θέλουν να με πολεμήσουν, να μην επιτίθενται στους συνεργάτες μου ή να ανασύρουν υποθέσεις οι οποίες έχουν κλείσει εδώ και καιρό.

Και, κυρίως, να σταματήσουν να κρύβονται και να έρπουν στο παρασκήνιο. Να βγάλουν τα πρόσωπα τους στο φως.

Εδώ είμαι. Δεν πρόκειται να πάω πουθενά».


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 9/10/2014 08:49:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Μ. Ιατρίδη: "Οι συκοφάντες πήραν την απάντηση τους από τη Δικαιοσύνη.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες