ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:1 Σεπτεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Στις ορκωμοσίες του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου και του νέου Πρύτανη ο Σταύρος Καλογιάννης.

Στην ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου παρευρέθηκε το Σάββατο (30/08) ο Σταύρος Καλογιάννης.

Συνεχάρη τον Περιφερειάρχη κ. Αλ. Καχριμάνη για την επανεκλογή του, του ευχήθηκε καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο του ενώ είχε την ευκαιρία να συγχαρεί για την εκλογή τους και να συζητήσει με νέους Περιφερειακούς συμβούλους όλων των...
συνδυασμών.

Σήμερα παρευρέθηκε στην ορκωμοσία του νέου Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Γ. Καψάλη, στον οποίο ευχήθηκε κάθε επιτυχία. Συζήτησε επίσης το θέμα της Αρχιτεκτονικής Σχολής, που βάσει πρόσφατης Υπουργικής απόφασης θα τεθεί σε λειτουργία από το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016.

Στη συνέχεια ο Σταύρος Καλογιάννης, ερωτηθείς από δημοσιογράφους, αναφέρθηκε σε ορισμένα πρόσφατα δημοσιεύματα του Αθηναϊκού τύπου αλλά και σε όψιμες αντιδράσεις κομμάτων της αντιπολίτευσης, που εκφράζουν αντιρρήσεις για την λειτουργία της Αρχιτεκτονικής, και δήλωσε:
«Όπως έχω πολλές φορές επισημάνει, η λειτουργία της Αρχιτεκτονικής και η ίδρυση Πολυτεχνικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων δεν αποτελούν απλώς ένα δίκαιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας, της πανεπιστημιακής κοινότητας και ένα όνειρο δεκαετιών για όλους τους Ηπειρώτες, αλλά είναι μία τεκμηριωμένη πρόταση που θα ενδυναμώσει το Πανεπιστήμιο και θα αναβαθμίσει το ήδη υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που παρέχει.

Υπενθυμίζω ότι η Αρχιτεκτονική ιδρύθηκε το 2009, με πολύ κόπο, κατόπιν διαβούλευσης και τεκμηρίωσης, όπως γνωρίζουμε όλοι όσοι ασχοληθήκαμε και πετύχαμε την ίδρυσή της.
Δυστυχώς, το 2010 η τότε Κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου ανέστειλε –αναιτιολόγητα– την λειτουργία της Σχολής, ενώ παράλληλα ίδρυσε Αρχιτεκτονική στην Κοζάνη!
Εάν είχε λειτουργήσει από το 2009 η Αρχιτεκτονική Ιωαννίνων, δεν θα ετίθετο καν θέμα συζήτησης σήμερα.

Τονίζω επίσης το γεγονός ότι το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων μόλις έκλεισε τα 50 χρόνια λειτουργίας του. Ο σχεδιασμός μιας νέας Σχολής γίνεται με προοπτική δεκαετιών, για τις νέες γενιές και όχι με βραχυπρόθεσμα κριτήρια.

Το Πανεπιστήμιο, η πόλη μας και η Περιφέρεια Ηπείρου μπορούν να στηρίξουν και την Αρχιτεκτονική και την Πολυτεχνική Σχολή, σε συνεργασία πάντα με την Πολιτεία. Θέτοντας γερές βάσεις, το Πανεπιστήμιο θα αναπτυχθεί και θα προοδεύσει τα επόμενα χρόνια. Η μαγιά για την Πολυτεχνική Σχολή υπάρχει. Με σταθερά βήματα θα πετύχουμε τον στόχο».


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 9/01/2014 08:55:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Στις ορκωμοσίες του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου και του νέου Πρύτανη ο Σταύρος Καλογιάννης."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες