ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:23 Σεπτεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Σ. Καλογιάννης: " Προς κατάθεση στη Βουλή το σχέδιο νόμου που θα δώσει λύση στα θέματα των χρηματοδοτούμενων, από το ΤΕΟ, έργων."

Στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Υποδομών, με τίτλο «Ρυθμίσεις θεμάτων μεταφορών, τηλεπικοινωνιών, ταχυδρομείων και δημοσίων έργων», που αναμένεται να κατατεθεί τις επόμενες ημέρες στη Βουλή, περιλαμβάνεται η ρύθμιση για τις εκκρεμότητες αποπληρωμής των έργων του Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας (ΤΕΟ).

Το σχέδιο νόμου περιλαμβάνει διατάξεις για τις μεταφορές, τις τηλεπικοινωνίες, τα ελληνικά ταχυδρομεία και τα δημόσια έργα.
Ειδικότερα, περιλαμβάνει ρυθμίσεις για...
τις διεθνείς λεωφορειακές γραμμές, για θέματα οχημάτων δημόσιων υπεραστικών οδικών μεταφορών, για τις επιβατικές και σιδηροδρομικές μεταφορές, καθώς και τροποποιήσεις διατάξεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, του Κώδικα αναγκαστικών απαλλοτριώσεων ακινήτων και της νομοθεσίας περί δημοσίων έργων που αφορούν τα μηχανήματα έργων, τον έλεγχο των εγγυητικών επιστολών, τους δείκτες βιωσιμότητας, κλπ.

Υπενθυμίζεται ότι το ΤΕΟ καταργήθηκε με το Ν. 4250/2014 και τέθηκε σε εκκαθάριση. Παράλληλα, οι αρμοδιότητές του που αφορούν στη χρηματοδότηση έργων εθνικής οδοποιίας, πέρασαν στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Έργων. Στην πορεία των έργων όμως προέκυψαν προβλήματα με τις αποπληρωμές του. Έτσι πολλά έργα του ΤΕΟ δεν έχουν καν ξεκινήσει, ενώ σε ορισμένα οι ανάδοχοι έχουν ζητήσει διακοπή των εργασιών, παρά το γεγονός ότι η χρηματοδότησή τους είναι εξασφαλισμένη από εθνικούς πόρους. Για το θέμα αυτό ο Σταύρος Καλογιάννης είχε κάνει σχετική ανακοίνωση τον περασμένο Αύγουστο, μετά από συνεργασία που είχε με τον Γενικό Γραμματέα και τον Γενικό Διευθυντή Συγκοινωνιακών Έργων του Υπουργείου Υποδομών.

Η ρύθμιση που θα κατατεθεί αναμένεται να επιλύσει τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με τις αποπληρωμές των έργων του ΤΕΟ και να ξεμπλοκάρει δεκάδες χρηματοδοτούμενα από το ΤΕΟ έργα στην Ήπειρο και σε ολόκληρη τη χώρα.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 9/23/2014 03:30:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Σ. Καλογιάννης: " Προς κατάθεση στη Βουλή το σχέδιο νόμου που θα δώσει λύση στα θέματα των χρηματοδοτούμενων, από το ΤΕΟ, έργων.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες