ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:8 Σεπτεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Άκης

Διαφαινόμενη νέα παραστρατιωτική Αλβανική οργάνωση.

Του Ιωάννη Μιχαλέτου.
Τον Αύγουστο του 2014 παρ'όλη τη θερινή ραστώνη, σημαντικές εξελίξεις έλαβαν χώρα στο Κοσσυφοπέδιο από Αλβανικές υπέρ-εθνικιστικές ομάδες, που κατάγονται από τους απογόνους των ταγμάτων SS που έδρασαν την περίοδο 43-45 στα Δυτικά Βαλκάνια.

Μεταξύ των συμμετεχόντων στις πρόσφατες διεργασίες, ήταν και σημαίνοντα στελέχη της κρατικής εξουσίας της Πρίστινα και...
Αλβανοί του εξωτερικού, όπως ο βουλευτής της Γερμανίας από το Κίελο. Στις 9 Αυγούστου στο Ξενοδοχείο "Ευρώπη" στην πόλη Gjakova του Κοσόβου η 12η ετήσια συνάντηση στην οποία συμμετείχε η οργάνωση Ballit Kombëtar për Shqipëri Etnike έλαβε χώρα με 80 ομιλητές και μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων. Το κεντρικό θέμα ήταν η "Μεγάλη Αλβανία" και σε ότι αφορά την Ελλάδα συμπεριλαμβάνει και την Ήπειρο σύμφωνα με τις εισηγήσεις των παραπάνω.Οι σημαντικότεροι εκ των εισηγητών ήταν οι:
Mark Avdyli, Hajriz Demaku, Dr.Pjetër Pepa, Fatbardha Sarçi(Mulleti), Mr.sc.Nue Oroshi, dr. Muhamet Shatri, Tomë Mrijaj, Gjon Marku, Selman Etemi, Xhemal Meçi, Prof.dr.Bajram Xhafa, Rukije Rama, Leonora Laçi, Arbër Gashi, Avni Bilalli, Prof.dr.Jahja Drançolli. Xhuli Spahiu, Prend Buzhala, Skënder Lutfiu, Pal Canaj, Agon Rrezja, Izber Hoti, Mentor Kaqi, Remzije Zekolli,Reshat Kripa, Besim Morina, Enver Sulaj, Ismet Arifaj.
Επιπροσθέτως η οργάνωση διαμέσου του εκπροσώπου της Nue Oroshi (γεννηθείς 1970 στην Πρίστινα-ψευδώνυμο Καστριώτης),αποφάσισε να ετοιμάσει έκθεση για το σκοπό της "συνένωσης των Αλβανικών περιοχών" η οποία το αμέσως προσεχές διάστημα θα αποσταλεί στην Ε.Ε, ΝΑΤΟ, τα διεθνή ΜΜΕ και δεκάδες ΜΚΟ.

Επίσης μερικές μέρες νωρίτερα, στις 7 Αυγούστου η οργάνωση σε συμμαχία με έτερες και ομοειδείς είχε καθορίσει το νέο συντονιστικό όργανο προς την πρακτική επίτευξη των ανωτέρω.
Ως εκ τούτου τα συντονιστικά όργανα είναι οι ακόλουθοι:
Dr. Artur Roshi, kryetar i Partisë Balli Kombëtar Demokrat,
Korab Ndreu, anëtar i kryesisë së Partisë Balli Kombëtar Demokrat,
Edi Belishova, anëtar i kryesisë së Partisë Balli Kombëtar Demokrat,
Flora Hasa, Balli Kombëtar Shqiptar Maqedoni (απόγονος του Xhem Hasa)
Berat Durmishi, Balli Kombëtar Shqiptar Maqedoni,
Selmon Berisha, kryetar i Partisë Balli Kombëtar Kosovë,
Xhemajl Murati-Tupalla, anëtar i kryesisë së Partisë Balli Kombëtar Kosovë,
Mehmet Breznica, Partia Balli Kombëtar Kosovë,
Arbër Gashi Zvicërr, Sekretariati Koordinator i Ballit Kombëtar për Europë dhe SHBA,
Agim Curri Gjermani, Sekretariati Koordinator i Ballit Kombëtar për Europë dhe SHBA,
Mehmedali Jashari SHBA, Sekretariati Koordinator i Ballit Kombëtar për Europë dhe SHBA.

Το Συμβούλιο επέλεξε ως υπεύθυνους για τα μέσα ενημέρωσης και τη διεθνή καμπάνια "
1. Dr. Artur Roshi, selia e Partisë Balli Kombëtar Demokrat,
2. Flora Hasa, selia e Balli Kombëtar Shqiptar në Maqedoni,
3. Arbër Gashi, Sekretariati Koordinativ për Europë dhe SHBA www.ulpiana.ch,
4. Agim Curri, Sekretariati Koordinativ për Europë dhe SHBA”.

Στις 20 Αυγούστου καθορίστηκε και το στρατιωτικό σκέλος με την ονομασία GARDA e REPUBLIKE ILIRIDES, με έδρα την πόλη Ferizaj στο Νότιο Κόσοβο και επικεφαλής τον "Διοικητή Panteri"
Πλήρες όνομα διοικητή: Hamdi Ndrecaj "Panteri" -Πανθηρας-
Γεννηθείς 31/01 στο χωρίο Maqitev του δήμου Suva Reka του Κοσόβου και νυν κάτοικος Ferizaj.
Πλουσιότατη πολεμική εμπειρία ως μισθοφόρος στο Κροατό-Βοσνιακό στρατό μεταξύ 1992-95 και μετέπειτα στο ΟυΤσεΚα, όπου διοίκησε την μονάδα 112 Mujdin Ali, μαζί με τον Beqiri Rahim (Ρόκι). Το 2201 συμμετείχε στην εξέγερση του Τετόβου στη ΠΓΔΜ.

Ομάδα των "Πανθήρων" με τον Ndrecaj (πάνω αριστερά):
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
rimse.gr
Το είδαμε στο Eθνικά θέματα -Ελλάδα.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 9/08/2014 09:12:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Διαφαινόμενη νέα παραστρατιωτική Αλβανική οργάνωση. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες