ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:29 Σεπτεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Ν. Μιχαλολιάκος: Οι “νταβατζήδες” και το καθήκον του Χρυσαυγίτη.

Όπως γνωρίζετε το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο αποφάσισε την παράταση της προφυλακίσεως τόσο εμού, όσο και των Συναγωνιστών μου, επίσης βουλευτών της Χρυσής Αυγής Ιωάννη Λαγού και Χρήστου Παππά. Δεν περίμενα τίποτε διαφορετικό.

Της χώρας ευρισκομένης πλέον κατ’ ουσίαν σε προεκλογική περίοδο δεν θα ήθελαν στην ...
οποιαδήποτε περίπτωση εμένα έξω από τα σίδερα οι εξουσιαστές του τόπου. Είναι προφανές ότι η πολιτική μας δίωξη συνεχίζεται και ότι η συμμαχία των “προθύμων” συνεχίζει το έργο της, χωρίς τον οποιοδήποτε σεβασμό σε νόμους και Σύνταγμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Συμβούλιο συνεδρίασε δέκα ολόκληρες ημέρες πριν την καταληκτική ημερομηνία του δωδεκαμήνου και μάλιστα την ίδια ημέρα (18 Σεπτεμβρίου), στη διάρκεια της οποίας κορυφωνότανε από τα κανάλια της διαφθοράς μία νέα “χρυσαυγιάδα”. Ασφαλώς και η σύμπτωση αυτή δεν είναι τυχαία...

Οι τηλεδικαστές των Εθνικιστών και το βρώμικο παρελθόν τους
Άλλωστε άπαντες σε αυτόν τον τόπο γνωρίζουν τον ρόλο τον οποίο διεδραμάτισε εναντίον μας η περίφημη τηλεχούντα. Και εάν κάποιος έχει αμφιβολίες, ας προβληματιστεί από το ότι τις τελευταίες ημέρες η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ενώ εδέχετο έναν ποταμό λάσπης, έναν ωκεανό από συκοφαντίες, οι μεγάλοι “δημοκράτες” στα βρώμικα κανάλια δεν της έδωσαν ούτε για ένα λεπτό την δυνατότητα να απαντήσει στις κατηγορίες τους.
Όλες αυτές τις ημέρες τα κανάλια του προτεκτοράτου επαναλάμβαναν τις ψευδολογίες των πρώτων ημερών (Σεπτέμβριος-Οκτώβριος 2013), έλεγαν και τώρα τα ίδια τα οποία έλεγαν και πριν από έναν χρόνο χωρίς βεβαίως να αναφέρουν ότι μέσα σε αυτόν τον χρόνο (Σεπτέμβριος 2013-Σεπτέμβριος 2014) στην διάρκεια της ανάκρισης από την “ανεξάρτητη” δικαιοσύνη, δεν κατέστη δυνατόν να αποδειχθεί η άθλια συκοφαντία ότι η Χρυσή Αυγή είναι μία “εγκληματική οργάνωση”. Δεν κατόρθωσαν να αποδείξουν το κατηγορητήριο το οποίο χάλκευσαν εναντίον μας στα υπόγεια του Μαξίμου οι μυστικοσύμβουλοι της καταρρέουσας χούντας Σαμαρά.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές στην δίωξή μας τα κανάλια. Πριν αναφερθώ στα έργα και στις ημέρες τους τις τελευταίες δεκαετίες εις βάρος του Έθνους, θα πω δυο λόγια για τους περίφημους ιδιοκτήτες τους. Ο ένας από αυτούς είναι εμπαθής κομμουνιστής με παρελθόν πλούσιο, ο οποίος έχει κατηγορηθεί ότι υπήρξε και πράκτορας της Σοβιετικής Ενώσεως. Στη συνέχεια άλλαξε στρατόπεδο και έχει κερδίσει δισεκατομμύρια εξασφαλίζοντας σκανδαλώδεις εργολαβίες. Άλλος, ο οποίος εμφανίζεται ως “εθνικόφρων”, στην πραγματικότητα δεν είναι ο ιδιοκτήτης του σταθμού του, αλλά αχυράνθρωπος ενός διεθνούς μεγιστάνα των μίντια, με άφθονα σκάνδαλα εις βάρος του. Έτερος εκ των “νταβατζήδων” είναι γνωστός απατεώνας με πλούσιο παρελθόν και μέλλον, όντας υπόδικος, ενώ ένας άλλος μεγαλοπαράγοντας είναι γνωστός για τις σχέσεις του με τους Τούρκους τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 1974, όταν ο Αττίλας σφαγίαζε τον Ελληνισμό στην Κύπρο μας.

Αυτοί είναι οι “νταβατζήδες” οι οποίοι θέλουν να εξοντώσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Με δύο λόγια, σε πλήρη συνεργασία με ένα διεφθαρμένο παρακράτος έστησε η τηλεχούντα μία τηλεδίκη και σκοπό έχει και η πραγματική δίκη να είναι και αυτή μία τηλεδίκη! Όμως αυτό δεν θα περάσει εύκολα γιατί στη δίκη θα έχουμε δημόσιο λόγο και θα είναι παρόντα ακόμη και διεθνή ΜΜΕ και θα ακουστούν πολλά για πολλούς.
Θα έχουμε όσο κι αν προσπαθήσουν να μας εμποδίσουν την δυνατότητα να απαντήσουμε στο τερατώδες κατηγορητήριο περί “εγκληματικής οργανώσεως”.

Έργα και ημέρες τηλεχούντας
Ας αφήσουμε, όμως, στην άκρη τον βρώμικο ρόλο των τηλεοπτικών βόθρων και των ρυπαρών φυλλάδων του καθεστώτος στην πολιτική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής και ας δούμε επιγραμματικά τα έργα και τις ημέρες τους εις βάρος του Ελληνικού Λαού τις τελευταίες δεκαετίες.

1999 - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: Όλες οι εφημερίδες και προπάντων τα κανάλια έκαναν τότε συνεχή προπαγάνδα, οδηγώντας τον λαό στην καταλήστευσή του από τα κοράκια του Χρηματιστηρίου. Μέχρι και ειδικές εκπομπές είχαν και όχι μόνον. Μπήκαν και οι ίδιες οι εταιρείες των ΜΜΕ σαν επιχειρήσεις στο Χρηματιστήριο και καταλήστεψαν τον κόσμο αφού σήμερα πλέον οι μετοχές τους έχουν μηδαμινή αξία. Όχι μόνον δεν κατήγγειλαν, αλλά αντίθετα έλαβαν και μέρος, λοιπόν, στην μεγάλη ληστεία του Χρηματιστηρίου.

2004 - OLYMPIC GAMES: Στο μεγάλο γλέντι, το οποίο δήθεν θα αναβάθμιζε την χώρα και το οποίο αντίθετα συνέβαλε στην χρεοκοπία, ήταν επίσης παρόντες οι “νταβατζήδες”. Παρόντες όχι μόνον σαν διαφημιστές πλουσιοπάροχα αμειβόμενοι, αλλά και σαν εργολάβοι και προμηθευτές.

2008-2009 - ΠΤΩΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ: Τα κανάλια έστησαν τα σκάνδαλα, η διαπλοκή σε εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς ήταν που έστησε την υπόθεση Ζαχόπουλου και το Βατοπαίδι, αποδεικνύοντας ότι η πραγματική κυβέρνηση αυτού του τόπου ήταν και είναι τα σκοτεινά συμφέροντα.

2009 -”ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ”: Και πάλι τα κανάλια ήταν αυτά, τα οποία οδήγησαν την χώρα στην κυβέρνηση Παπανδρέου με τη γνωστή συνέχεια.

2010 - ΜΝΗΜΟΝΙΟ: Όταν από το Καστελόριζο ο Παπανδρέου υποδούλωνε την Ελλάδα στους διεθνείς τοκογλύφους, τα κανάλια και πάλι ήταν αυτά, τα οποία υποστήριξαν με θέρμη το εθνοκτόνο Μνημόνιο, το οποίο συνεχίζουν να υποστηρίζουν μέχρι σήμερα.

Η Πίστη μας είναι πιο δυνατή από το μίσος τους
Αυτά είναι τα κανάλια, τα οποία έστησαν και συνεχίζουν την τηλεδίκη-καταδίκη χωρίς καν απολογία της Χρυσής Αυγής. Θέλουν την εξόντωσή μας και δεν το κρύβουν. Παρ’ όλο όμως το βρώμικο πόλεμό τους, η Χρυσή Αυγή αντέχει και δεν έχει πει ακόμη την τελευταία της λέξη.

Συνέχισαν με ένταση μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά τον πόλεμο λάσπης εναντίον μας τον Σεπτέμβριο του 2013, φυλάκισαν τόσο εμένα όσο και βουλευτές του Κινήματός μας, κλιμάκωσαν την πολιτική τρομοκρατία με τους παρακρατικούς μηχανισμούς και όμως, τον Μάιο του 2014 στις Ευρωεκλογές όχι μόνον δεν μείωσαν το ποσοστό της Χρυσής Αυγής, αλλά η Χρυσή Αυγή ανέβηκε στο 9,4%.

Γιατί αυτοί μπορεί να έχουν τα κανάλια, εμείς όμως έχουμε την ψυχή! Γιατί αυτοί μπορεί να έχουν το ατέλειωτο βρώμικο χρήμα, εμείς όμως έχουμε Ελληνική καρδιά και το δίκαιο μαζί μας.

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, από το κελί της φυλακής μου συμπληρώνοντας έναν χρόνο πίσω από τα σίδερα, σας δηλώνω υπερήφανος γιατί διώκομαι για τις Ιδέες μου και σας ζητώ όλοι εσείς να γίνεται η φωνή μας, η φωνή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ενάντια στην βρώμικη προπαγάνδα τους και την παράνομη εξουσία τους. Όλοι εσείς που διαβάζετε αυτές τις γραμμές να γίνετε οι φλογεροί αγγελιοφόροι του μηνύματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Η Πίστη είναι πιο δυνατή από τη φωτιά, αυτοί έχουν τα μέσα, εμείς την Πίστη και για αυτό θα νικήσουμε.

Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 9/29/2014 02:25:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for " Ν. Μιχαλολιάκος: Οι “νταβατζήδες” και το καθήκον του Χρυσαυγίτη."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες