ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:5 Σεπτεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Ο Ρώσος θα μαζέψει τα "σκουπίδια" των Δυτικών στην Μέση Ανατολή;

Γράφει ο Δρ. Κ. Βαρδάκας.
Και όταν λέμε ¨σκουπίδια¨ εννοούμε ότι ¨καλύτερο¨ σε διαστροφή έχει να δώσει η Δύση στην Μέση Ανατολή μέσω γραφείων ¨εξυπηρέτησης¨ ισλαμοφασιστών- τζιχαντιστών δολοφόνων ¨Ευρωπαϊκής κοπής και κουλτούρας¨.

Η αλήθεια μέρα με την μέρα αποκαλύπτεται και αναδεικνύει την οργάνωση IKILή ISIS σαν το...
καλύτερο γεωπολιτικό εργαλείο καταδυνάστευσης λαών από τα στρατηγικά κέντρα της νέας εποχής. Και φυσικά οι δολοφόνοι της δήθεν τζιχάντ τα παίρνουν χονδρά από όλες τις πλευρές και γίνονται με τις ενέργειες τους υπόδειγμα μισθοφορικού στρατού στα κελεύσματα των αφεντικών τους. Αυτό το σχέδιο δουλεύθηκε καλά εδώ και χρόνια και έχει τις ρίζες του στο Αφγανιστάν και την τότε Άλ Κάιντα που εξυπηρετούσε την αντίσταση κατά της τότε επέμβασης των Σοβιετικών στην χώρα που έφτασε κάποτε ο εκπολιτιστής Βασιλιάς Μ. Αλέξανδρος.

Μετά την επέμβαση των Δυτικών στον Περσικό Κόλπο το 90 και την πτώση του Κουμμουνισμού εκπονήθηκαν νέα σχέδια και δημιουργήθηκαν νέα εργαλεία εκφοβισμού της κοινής γνώμης.
Από τότε μια μακρά διαδρομή φόνων αθώων ανθρώπων από τους Δίδυμους Πύργους στην Νέα Υόρκη, στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ, στην Τσετσενία ( μακελειό στο Μπεσλάμ) ,την Συρία ( βλ και Αραβική Άνοιξη, Αίγυπτος, Λιβύη, Τυνησία) και πάλι Ιράκ εδραίωσαν το ¨εργαλείο της τρομοκρατίας¨ σαν το κορυφαίο επίτευγμα των σκοτεινών λεσχών να κάνουν ότι θέλουν στον κόσμο με μικρά μισθοφορικά έξοδα.
Και το ερώτημα είναι αν αυτά ¨σκουπίδια¨ ήρθαν για να μείνουν στην Μέση Ανατολή και να την κάνουν χωματερή με κατακρεουργημένες ανθρώπινες σάρκες ιδρύοντας μάλιστα και χαλιφάτο στα όρια της παλαιάς οθωμανικής αυτοκρατορίας;

Και μια που μιλάμε για νέο-οθωμανική αυτοκρατορία μήπως ο νέος πρωθυπουργός της Τουρκίας ¨χάρισε¨ στην επιστήμη των Διεθνών Σχέσεων το βιβλίο του στρατηγικό βάθος ακριβώς γιατί προγνώριζε τι θα ¨παίξει¨ στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Μεσογείου;
Πέρσι τέτοια ακριβώς εποχή του Σεπτεμβρίου οι Αμερικάνοι ¨έκαναν πίσω ¨ στον σχεδιασμό τους να επέμβουν στην Συρία και να ¨εξομαλύνουν¨ την κατάσταση που έβαινε επιτυχώς για τον Άσσαντ. Θεωρήθηκε τότε επιτυχία της Ρωσικής Διπλωματίας που απέτρεψε τα χειρότερα στην αιματοποτισμένη ήδη Συρία.

Ποιος μπορούσε όμως να φαντασθεί ότι θα άνοιγε σε λίγους μήνες το μέτωπο της Αν. Ουκρανίας μετά τα γεγονότα στο Κίεβο, Οδησσό, Κριμαία και θα δινόταν έτσι ο απαραίτητος χρόνος σε δολοφόνους δυτικούς μισθοφόρους να ανασυνταχθούν και να φορέσουν κελεμπίες μαύρες για να εξαπολύσουν τζιχάντ πάνω σε ανυπεράσπιστες μάζες Μουσουλμάνων και Χριστιανών στην Μεσοποταμία που φρόντισαν να τις αφήσουν πάλι οι Δυτικοί έκθετες στις ανώμαλες διαστροφές των συμμοριών που κατεβαίνουν από την Δύση για¨ εξυπηρετήσουν¨ την νέα πίστη τους που λέγεται δήθεν αυθεντικό Ισλάμ;
Αυτό που βλέπουμε σήμερα δεν είναι το Ισλάμ, αλλά είναι το ¨απαύγασμα της ανωμαλίας και διαστροφής του Δυτικού πολιτισμού με στοιχεία ισλαμισμού¨.

Το δολοφονικό γεωπολιτικό εργαλείο της ISIS χρειαζόταν ένα ¨ιδεολογικό υπόστρωμα ¨ και το βρήκε πολύ εύκολα και μισοτιμής στην αγορά των θρησκειών.
Και ο χειμώνας σιγά-σιγά μπαίνει στην Ουκρανία με αποτέλεσμα τα ανοικτά πολεμικά μέτωπα να¨ παγώνουν¨ προς το παρόν μέχρι την επόμενη άνοιξη. Για αυτό και εκεί επάνω συμφέρει αυτή την στιγμή μια πρόχειρη εκεχειρία έστω και εύθραυστη. Είναι βλέπεται και το ενεργειακό εν όψει του χειμώνα και τα πράγματα τα σκέπτονται πλέον δύο φορές.

Όμως μπορούν οι ανθρωποκτόνοι δαίμονες να μείνουν δίχως δουλειά; Και έτσι την βρήκαν στο νότιο ευαίσθητο υπογάστριο της Ρωσίας που βλέπει Περσικό κόλπο.
Κάτι δηλώσεις για να ενταχθεί η Γεωργία στο ΝΑΤΟ, κάποιες βόλτες Δυτικών πολεμικών πλοίων στην Μαύρη Θάλασσα και τέλος ευθείες απειλές της ISIS να πυροδοτήσει την τζιχάντ στον Καύκασο αποδεικνύουν ότι ο φετινός χειμώνας θα έχει και άλλες εκπλήξεις.

Είναι σίγουρο ότι ο στρατηγικός σχεδιασμός της ρωσικής μηχανής συμπεριλαμβάνει και το σενάριο ότι αν οι αμερικανικοί βομβαρδισμοί δεν έχουν αποτέλεσμα πάνω στις σκόρπιες υποδομές των τρομοκρατών της ISIS και αν τα όπλα που διαθέτουν οι Γερμανοί στους Κούρδους για την αυτοάμυνα τους, δεν κάνουν δουλεία , τότε είναι σίγουρο ότι θα επέμβουν για να ¨σκουπίσουν¨ την πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση που δημιούργησε εκατόμβες αθώων θυμάτων σε μια ευαίσθητη περιοχή του κόσμου. Και το κτύπημα τους θα είναι σαρωτικό και βίαιο…
και θα περισυλλέξουν μονομιάς όλα τα¨ σκουπίδια¨ της Μέσης Ανατολής για να τα ενταφιάσουν σε δικές τους χωματερές.

Το θέμα είναι τι φόρα θα πάρουν και μέχρι που θα φτάσουν για να εδραιώσουν μόνιμες θέσεις- πλεονεκτήματα σε ένα χώρο που είναι κατ εξοχήν ενεργειακός και άκρως γεω-στρατηγικός. Άλλωστε οι Ρώσοι είναι εγγύς γείτονες με την Μέση Ανατολή , το ήπιο κλίμα της οποίας αυτή την περίοδο ενδείκνυται για πολύπλευρες δραστηριότητες σε αντίθεση με το βαρύ κλίμα του Ουκρανικού χειμώνα.

Έχουνε όμως ένα μικρό ¨προβληματάκι ¨…
Για να περάσουν όμως με τους ¨κάδους απορριμμάτων ¨ τους θα πρέπει να ενοχλήσουν φίλιες χώρες προς το παρόν όπως είναι η Τουρκία και το Ιράν.
Δεν θα διστάσουν όμως να το κάνουν αν δούνε να δημιουργούνται συνθήκες Συρίας- Ιράκ με τουρκογενείς πληθυσμούς του Καυκάσου.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 9/05/2014 12:43:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ο Ρώσος θα μαζέψει τα "σκουπίδια" των Δυτικών στην Μέση Ανατολή;"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες