ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:18 Σεπτεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Πατριωτικό Μέτωπο: "Δυστυχώς..."

Η καταστροφική – εχθρική προς τη Ρωσία - εξωτερική πολιτική των Σαμαρά/Βενιζέλου, οδήγησε πέραν των άλλων, και στον απόλυτο εξευτελισμό της τιμής των επιτραπέζιων ροδάκινων, της Πέλλας και της Ημαθίας, και φυσικά στην ένδεια των ροδακινοπαραγωγών.

Οι αυξανόμενες με γεωμετρική πρόοδο τα τελευταία χρόνια, εξαγωγές ελληνικών αγροτικών προϊόντων, προς τις Δημοκρατίες της Ρωσικής Ομοσπονδίας, μετά την...
απόφαση του Κρεμλίνου να απαγορέψει τις εισαγωγές προϊόντων από τις χώρες/μέλη της ΕΕ, σακάτεψαν κυριολεκτικά την προοπτική των επιτραπέζιων ροδάκινων. Δημιουργώντας παράλληλα και κλίμα απόγνωσης, για τις χρονιές που έρχονται. Παρά τις εργώδεις προσπάθειες, παρά την συστηματική προετοιμασία την οποία επιμελήθηκε προσωπικά ο Πρόεδρος του Πατριωτικού Μετώπου κ. Σταύρος Βιτάλης, με τις επαφές του στο Κρασνοντάρ της Ρωσίας - εμπορικό κόμβο για τις ελληνικές εξαγωγές – ο απολογισμός των εξαγωγών των προϊόντων αυτών, είναι απογοητευτικότατος.

Χρησιμοποιώντας όλη την πειθώ του και επικαλούμενος την εκτίμηση των Σέρβων προς το πρόσωπο του Προέδρου του ΠΑΜ, (ο κ. Βιτάλης έχει χαρακτηριστεί με απόφαση του Προέδρου της Σερβικής Δημοκρατίας, «Εθνικός Ευεργέτης των Σέρβων» και του έχει απονεμηθεί ο Μεγαλόσταυρος Α' Τάξεως), κάποιες εκατοντάδες μόνο τόνοι ροδάκινων, εξήχθησαν από την περιοχή της Πέλλας, μέσω της Σερβίας, προς τη Ρωσία. (Η Σερβία είναι από τις χώρες εκείνες που συνέχισαν κανονικά τις εξαγωγές τους προς τη Ρωσία).

Ωστόσο, αυτή η κίνηση, η οποία ήταν γνωστή και αποδεκτή και από τους Ρώσους Υπηρεσιακούς Παράγοντες, δεν μπόρεσε να ικανοποιήσει παρά μόνο σε μικρό βαθμό, τη δυναμική ροή αγροτικών προϊόντων προς τη Ρωσία, η οποία είχε δρομολογηθεί τα τελευταία χρόνια.

Σχολιάζοντας την εξέλιξη, μετά την πρόσφατη περιοδεία του σε Πέλλα και Ημαθία, ο κ. Βιτάλης σημείωσε:
«Δυστυχώς, ζούμε σε εποχές τραγικές, εποχές αυτοκαταστροφικές, εποχές που μας οδηγούν στην επανάληψη του τραγικού λάθους του 1919 από τον Ελευθέριο Βενιζέλο. Όταν ως Πρωθυπουργός τότε, αποφάσισε να στείλει ελληνικό εκστρατευτικό σώμα για να καταπνίξει την επανάσταση των Μπολσεβίκων, μαζί με τους «ευρωπαίους εταίρους του». Μια επιλογή που οδήγησε στη συνέχεια στην στήριξη του σφαγέα του Ελληνισμού Μουσταφά Κεμάλ, από τον Λένιν, και φυσικά στη συνέχεια, στην αβυσσαλέα εχθρότητα του Στάλιν, προς τους Πόντιους της Ρωσίας, τους οποίους εξαφάνισε κυριολεκτικά από τις πατρογονικές τους εστίες, εκτοπίζοντας τους στα βάθη της αχανούς Σοβιετικής Ένωσης.

Όλα δείχνουν πως η ιστορία επαναλαμβάνεται, ως δράμα και αυτήν την φορά, με έναν Λαό, να πιστεύει ακόμη «πως θάρθουν οι ''αριστεροί'' αυτή τη φορά Μεσσίες να τον σώσουν», μοιράζοντάς του… λεφτά. Δυστυχώς…»

Πατριωτικό Μέτωπο


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 9/18/2014 09:48:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for " Πατριωτικό Μέτωπο: "Δυστυχώς...""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες