ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:10 Σεπτεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Π. Ψωμιάδης: " Πότε τελικά έλεγε αλήθειες ο κύριος Σαμαράς;...

Στο Ζάππειο; Στη ΔΕΘ το 2013 ή φέτος; " 

 Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την παρουσία των πολιτικών αρχηγών στην 79η ΔΕΘ, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η εβδομάδα του πολιτικού θεάτρου ξεκίνησε πανηγυρικά στη Θεσσαλονίκη.
Το Σάββατο ο Πρωθυπουργός μετά το φιάσκο στο Παρίσι δεν τόλμησε καν να ...
κάνει έναν απολογισμό των όσων δεσμεύτηκε πέρσι, από το βήμα της 78ης ΔΕΘ, αλά περιορίστηκε σε ελλιπείς μπαγιάτικες υποσχέσεις που θεωρώ εξαιρετικά αμφίβολο ότι θα υλοποιηθούν. Και η απορία μου παραμένει: Πότε τελικά έλεγε αλήθειες ο κύριος Σαμαράς; Στο Ζάππειο; Στη ΔΕΘ το 2013 ή φέτος; Περίμενα για παράδειγμα να μας εξηγήσει τι συνέβη με τις υποσχέσεις που έδωσε πέρσι για την αλλαγή των κριτηρίων του Τειρεσία, τον πενταπλασιασμό των ορίων των ακάλυπτων επιταγών που οδηγούν μια εταιρία στον Τειρεσία και τη μείωση στο μισό του χρόνου αποκλεισμού της. Ή ακόμη να διευκρινίσει τι εννοούσε όταν σημείωνε πως το 2013 θα είναι η τελευταία χρονιά που θα καλούμασταν να πληρώσουμε δυσβάσταχτους φόρους και πως το 2014 θα πληρώναμε όλοι ¨πολύ πιο λογικά ποσά¨.

Ήθελα ακόμη να μας δώσει και την δική του οπτική σχετικά με την ανάκαμψη στην αγορά εργασίας. Θυμίζω πως σύμφωνα με τον κύριο Πρωθυπουργό, ήδη από το 2013 η αύξηση της ανεργίας είχε φρενάρει και πως οι νέες θέσεις εργασίας ¨εξισορροπούν ή και ξεπερνούν αυτές που χάνονται¨.

Ήμουν περίεργος επίσης να μάθω τι συμβαίνει με τις περίφημες ¨μεγάλες επενδύσεις¨ στη χώρα μας στις οποίες επανειλημμένα αναφέρθηκε στην ομιλία του το 2013 ο κύριος Σαμαράς, τα πολυδιαφημισμένα ραντεβού του με ¨προέδρους ξένων κολοσσών¨. Που είναι επιτέλους όλες αυτές οι εταιρίες που όλο έρχονται στην Ελλάδα αλλά ποτέ δεν φτάνουν;

Ασφαλώς δεν είναι μόνο ο Πρωθυπουργός που χαρακτηρίζεται από πλήρη έλλειψη αξιοπιστίας. Την Κυριακή πήρε τη σκυτάλη ο συγκυβερνήτης και ντε φάκτο πρωθυπουργός στη βόρεια Ελλάδα Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος αναπληρώνοντας τη συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού που καταργήθηκε επί Σαμαρά, ήρθε να συμπληρώσει το παζλ των θεωρητικών σχεδίων επί χάρτου περί ανάπτυξης, χωρίς όμως να πει λέξη για τα πραγματικά προβλήματα που συγκλονίζουν την ελληνική κοινωνία.

Όλοι τώρα περιμένουμε την έλευση και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη. Ο κύριος Τσίπρας μετά το Άγιο Όρος προτίμησε… κακές παρέες στη λίμνη Κόμο, αντί να δώσει το παρών στις συγκεντρώσεις της Θεσσαλονίκης. Η επανάσταση μπορεί να περιμένει… Πλέον είμαι βέβαιος πως μέχρι και οι Καρυάτιδες της Αμφίπολης γελάνε με τις μεταμορφώσεις του κυρίου Τσίπρα στο δρόμο για την κατάληψη της εξουσίας… Το κακό είναι, πως ο ελληνικός λαός που αναζητά φως μέσα στο τούνελ της δυστυχίας του απογοητεύεται μέρα με την ημέρα από τη θλιβερή εικόνα της πολιτικής ηγεσίας της χώρας. Και ένας λαός απογοητευμένος είναι ένας λαός οργισμένος, ένας λαός που αναζητά εθνική ομοψυχία, που αναζητά υπεύθυνους πολιτικούς ηγέτες.

Ένας λαός τέλος, που φοβάμαι πως αργά ή γρήγορα θα ξεσπάσει κατά δικαίων και αδίκων. Και τότε θα φανούν τα καταστροφικά αποτελέσματα των πολιτικών που δουλικά υπηρετούμε τα τελευταία χρόνια…»


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 9/10/2014 09:10:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Π. Ψωμιάδης: " Πότε τελικά έλεγε αλήθειες ο κύριος Σαμαράς;... "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες