ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:29 Σεπτεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

9η σύγκληση της Κ.Ε. του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας.

Την Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2014, πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών η 9η κατά σειρά σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος «Σύνδεσμος Εθνικής  Ενότητας», με σκοπό την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος των ευρωεκλογών του 2014 και τον καθορισμό της μελλοντικής πορείας του Συνδέσμου.

Η έναρξη της συνεδρίασης έγινε την 11:00 ώρα και τηρουμένων των σύννομων και καταστατικών διαδικασιών διαπιστώθηκε η ...
απαιτούμενη απαρτία.

Κατά τη συνεδρίαση, μέσα σε θετικό και συνεργατικό κλίμα διαπιστώθηκε από όλους, χωρίς εξαίρεση, η αναγκαιότητα της συνέχισης της πολιτικής δράσεως του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας. Η Πατρίδα μας έχει ανάγκη της πολιτικής δραστηριοποίησης των τίμιων, δημοκρατικών και πατριωτικών δυνάμεων, ανεξάρτητα από την έκβαση της μάχης της κάλπης.

Είναι καθολική η διαπίστωση ότι, τα εκτός συστήματος πολιτικά κόμματα που συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία χωρίς την συστημική οικονομική και δημοσιογραφική υποστήριξη, είναι καταδικασμένα να μην συγκεντρώνουν τον επιθυμητό αριθμό ψήφων. Η συμμετοχή τους όμως στις εκλογικές μάχες, με σεβασμό στους δημοκρατικούς κανόνες, η διατύπωση του πολιτικού τους λόγου και κυρίως η διάχυση των ιδεών τους στην ελληνική κοινωνία συντελούν στην αποκρυστάλλωση της πολιτικής κρίσης των πολιτών και διαμορφώνουν την πίεση της κοινωνίας προς τον αυταρχισμό της συστημικής εξουσίας.

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ στη διάρκεια της τριετούς πολιτικής του παρουσίας συμμετείχε για 2η φορά σε πανελλήνια εκλογική αναμέτρηση, με ψηφοδέλτιο σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της Χώρας, χωρίς καμία οικονομική συνεισφορά αλλά και χωρίς να συνεργασθεί με τους ανέντιμους και τους γνωστούς κωμικούς κατ’ επάγγελμα ψεύτες πολιτικούς. Τα μέλη του και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του επωμίσθηκαν για μια ακόμη φορά το αντιδημοκρατικό και δυσβάστακτο οικονομικό βάρος που η εκλογική νομοθεσία επιβάλλει. Αυτό αποτελεί και το μέτρο της φιλοπατρίας του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας. Καμία από τις συνήθεις και έωλες δικαιολογίες δεν απέτρεψαν τον Σύνδεσμο να ριφθεί και πάλι στην άνιση μάχη της ψήφου μαχόμενος στις δημοκρατικές επάλξεις. Όπως οφείλει κάθε πολίτης που συνειδητοποιεί ότι αυτό το πολιτικό σύστημα που κυβερνά κατέστρεψε τη Χώρα μας.

Ο Σύνδεσμος διακήρυξε το θάνατο των διχαστικών και απατηλών ιδεολογιών του αριστερού και δεξιού φάσματος και ότι σε συνθήκες κατάρρευσης το εθνικό συμφέρον και ο πατριωτισμός είναι η μόνη πολιτική ιδέα. Ως πρώτο πολιτικό στόχο του ο Σύνδεσμος, από την ίδρυσή του, έθεσε την διάλυση των πολιτικών κομμάτων του διεφθαρμένου μεταπολιτευτικού πολιτικού συστήματος εξουσίας και την ανανέωση της πολιτικής ζωής με την παρουσία νέων πολιτικών κομμάτων και προσώπων. Ήδη το ένα εκ των τριών ενόχων κομμάτων , το ΠΑΣΟΚ, δεν ετόλμησε να παρουσιαστεί στις ευρωεκλογές ως αυτόνομος πολιτικός σχηματισμός. Και ούτε πρόκειται πλέον να ξαναπαρουσιαστεί διότι επίκειται η διάλυσή του. Και ακολουθεί το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Οι τοποθετήσεις των μελών του Ανωτάτου Πολιτικού Συμβουλίου, των υποψήφιων ευρωβουλευτών και των μελών της Κεντρικής Επιτροπής του Συνδέσμου, καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης, συνέκλιναν με θέρμη στην συνέχιση της πολιτικής παρουσίας του.

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ενδυναμωμένος από την αγνή και ενθουσιώδη στήριξη των μελών του, περισσότερο έμπειρος από τη συμμετοχή του στις εκλογικές μάχες και ηθικά στερεωμένος ότι ο δρόμος που άνοιξε είναι έντιμος και ωφελεί την Πατρίδα , συνεχίζει τον αγώνα του.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 9/29/2014 02:21:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for " 9η σύγκληση της Κ.Ε. του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες