ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:24 Οκτωβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Ευθύνες...

Ανοιχτή επιστολή προς Αξιοτίμους Κυρίους Αρχηγούς Ενόπλων Δυνάμεων ΥΠΕΘΑ .

Κύριοι Αρχηγοί,
Οι Τούρκοι ήδη κατέλαβον όλη τη Κυπριακή Α.Ο.Ζ. για Γεωπολιτικούς & Ενεργειακούς σκοπούς και στόχους. Όλα τα «οικόπεδα» της Κυπριακής Α.Ο.Ζ. τελούν ήδη υπό Τουρκική-Νατοϊκή κατοχή! Πρόκειται για κλέφτες περιουσιών άλλων κρατών!
Μετά τη Κυπριακή Α.Ο.Ζ. σειρά έχει η Ελληνική Α.Ο.Ζ. με ότι αυτό συνεπάγεται, για το ...
Αιγαίο και τα νησιά.
Φυσικά ακολουθούν Θράκη, Μακεδονία, Ήπειρος, κ.λ.π.

Οι γείτονες από Βορρά και Ανατολάς, παρακινούμενοι από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, βράζουν από εθνικισμό και επεκτατισμό, και εμείς «κότες»!

Τα γεγονότα σας είναι γνωστά.
Μην επεκταθώ σε ανάλυση.
Οι γείτονες παίζουν το Γεωπολιτικό & Γεωστρατηγικό σχέδιο της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, για τη περιοχή του Αιγαίου, ώστε να αποκλείσουν και στραγγαλίσουν τους Ρώσους στο Βορρά.

Σε περίπτωση που χάσουμε Εθνικά εδάφη και θάλασσες, οι εφιάλτες θρασύδειλοι πολιτικοί, πιόνια της Ν.Τ.Π. θα ρίξουν τις ευθύνες επάνω σας, ότι δηλαδή εσείς δεν τα καταφέρατε να υπερασπιστείτε την εθνική μας κυριαρχία, τα εθνικά εδάφη, και γενικά τη πατρίδα Ελλάδα.
Η οργή του Λαού, και της λαϊκής Δικαιοσύνης θα ξεσπάσει επάνω σας, και οι δοσίλογοι πολιτικοί θα βγούνε λάδι στο νερό, βοηθούντων και των καναλιών T.V. της Ν.Τ.Π.

Η Κύπρος τώρα ζητάει στρατιωτική βοήθεια, να στείλουμε τουλάχιστον μια φρεγάτα, και οι προδότες πολιτικοί δηλώνουν, «Η Κύπρος κείται μακράν»…
Επαναλαμβάνουν τη προδοσία του 1974.
Έχουμε νέα Τουρκική εισβολή σαν αυτή του 1974 .
Η υπόθεση θα πέσει στα μαλακά.

Η επίσκεψη ΕΡΝΤΟΓΑΝ στα κατεχόμενα είχε σκοπό τη προετοιμασία των γεγονότων, και εμείς κοιμόμαστε.
Οι πολιτικοί μας, «Μην ενοχλήσουμε τους Τούρκους»!

Επαναλαμβάνω μετά τη Κύπρο, σειρά έχει η Ελλάς.
Λάβετε τα μέτρα σας.
Σας κρούω τον κώδωνα του κινδύνου.
Θα είναι αδικία να καταδικαστείτε εσείς, και οι πραγματικοί προδότες, οι ηθικοί αυτουργοί της προδοσίας, να «ποιούν την νήσσα».

Αφήσαμε τη προστασία της Κύπρου στους Ισραηλινούς & στους Σιωνιστές Αμερικανούς.
Αφήσαμε τους λύκους να φυλάνε τη πατρίδα μας.
Μην ξεχνάτε ότι πάνω από το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ είναι η ΕΛΛΑΣ.!
Είσθε Αξιωματικοί του εχθρικού Σιωνιστικού ΝΑΤΟ, αλλά πάνω από αυτό είσθε ΕΛΛΗΝΕΣ!

Νομίζετε ότι τζάμπα μας χρεοκόπησαν;
Μας χρεοκόπησαν για να εισπράττουν οι τράπεζες του προέδρου της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας & ΝΤΠ.
 Μας χρεοκόπησαν για να μας διαμελίσουν!

Σημειώσατε ότι οι πολιτικοί είναι πιόνια και μαριονέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και από αυτήν αντλούν τη δύναμή τους!
Τα Εθνικά μας θέματα τα έχουν αφήσει στη διάθεση της παγκόσμιας Σιων. Δικτατορίας!

Στους Μεγιστάνες ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, έχουν παραχωρήσει τη πλειοψηφία των ποσοστών των Ελληνικών κοιτασμάτων ορυκτού πλούτου, πετρελαίων, και φυσικού αερίου, και ο Ελληνικός Λαός στη πείνα, δυστυχία, και χρεοκοπία, και εσείς 3.60 λέει ο Λαός!

Γιατί δεν δημοσιεύουν τις συμβάσεις εκμεταλλεύσεως του ορυκτού πλούτου που έχουν υπογράψει;
Οι Τούρκοι βρήκαν στην Ελλάδα πολιτικούς ορντινάντσες της ελίτ της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και κάνουν ότι θέλουν!
«Μπάτε σκύλοι αλέστε η Ελλάς»!
Χάθηκε ένα Κολοκοτρώνης, ένας Μεταξάς;
Ένας Έλληνας πατριώτης Συνταγματάρχης τέλος πάντων;
Η χώρα είναι στο έλεος των ΕβραιοΣιωνιστών του Ρότσιλντ.

Εν τω μεταξύ οι αεροψεκασμοί συνεχίζονται για ύπνωση των Ελλήνων!

Για ενημέρωσή σας θα αναφέρω μόνο δέκα (10) περιπτώσεις-γεγονότα.
1.- Οι πολιτικοί αποδυνάμωσαν τις Ένοπλες Δυνάμεις, τη πρώτη γραμμή του πυρός, το πρώτο μέτωπο Αμύνης της χώρας.

2.- Έφεραν εκατομμύρια Ισλαμιστές, και έτσι κατέρρευσε το εσωτερικό μέτωπο, δεύτερο μέτωπο Αμύνης της χώρας.

3.- Αντιστάσεως μη ούσης, θα μείνουμε από τη Θεσσαλία και κάτω, με σχέδια της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Ποιός θα αντιδράσει; μήπως οι Σαμαρο-Βενιζέλοι;

4.- Απαιτείται άμεση αλλαγή εξωτερικής πολιτικής, και ο νοών νοείτω.

5.- Το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ δεν πρόκειται να μας σώσει από τις επιθέσεις των γειτόνων, αφού οι γείτονες είναι ενεργούμενα όντα, και πράκτορές τους !

6.- Με την υποταγή στους προδότες πολιτικούς χάσατε ήδη το πόλεμο, με ότι αυτό συνεπάγεται.

7.- Οι διεθνείς οργανισμοί, ΟΗΕ,- Ε.Ε.,- ΝΑΤΟ, κ.λ.π. δεν μας σώζουν, αφού είναι όργανα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. Είναι μιλημένοι από τη Σιωνιστική Ν.Τ.Π.

8.- Είμαστε μέσα στο λάκκο με τα φίδια! Δεν νομίζετε ότι κάτι πρέπει να κάνουμε για να σωθούμε;

9.- Η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία και Ν.Τ.Π. μισεί τον Ελληνισμό, και κάθε τι το Ελληνικό!

10.- Οι Σαμαρο-Βενιζέλοι κάνουν ότι διατάξει η A.J.C. ο πρόεδρος αυτής David Harris, & οι πρόεδροι της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, & Ν.Τ.Π. ROTHSCHILDS.

Ο Ελληνικός Λαός φοβάται Εθνική καταστροφή τύπου 1922 Θα είναι αδικία να καταδικαστείτε εσείς, και οι εφιάλτες ορντινάντσες πολιτικοί, της ελίτ της Ν.Τ.Π., να χαρακτηρισθούν «Εθνάρχες»…σαν τη καταστροφή του 1922

Το παρόν ενέχει θέση ενημέρωσης.
Επί τούτοις διατελώ,
Μετά τιμής Αντώνης Ι. Γρυπαίος
Διεθνολόγος
E-mail: ant.grypaios@gmail.com

Προς Αξιοτίμους Κυρίους Αρχηγούς Ενόπλων Δυνάμεων ΥΠΕΘΑ-Αθήνα
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 10/24/2014 11:32:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ευθύνες..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες