ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:9 Οκτωβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Υπάρχουν και αυτοί οι κληρικοί...

Καλή λευτεριά κοπέλα μου και σου ζητώ συγνώμη για ότι πέρασες!

Αυτές τις μέρες στις σελίδες του facebook με αφορμή κάποιων δημοσιευμάτων σε ιστοσελίδες, έγινε πολύ λόγος για μια κοπέλα που ενώ ήτο έγκυος, στον μήνα της μάλιστα, δεν την κοινώνησε ο ιερέας επειδή είχε κάνει πολιτικό γάμο!
Πέσανε κάποιοι ηθικολόγοι και ευσεβιστες να την φάνε την κοπελίτσα.
Εεε μετά από πολλά...
έγραψα κάτι.
Δεν άντεξα επιτέλους.
Εμείς οι καθαροί και οι άλλοι οι αμαρτωλοί!

Καλή λευτεριά κοπέλα μου και σου ζητώ συγνώμη για ότι πέρασες!

Πολλές κουβέντες, κρίσεις και κατακρίσεις για μια κοπέλα που πήγε έγκυος ούσα, να κοινωνήσει και δυστυχώς δεν την άφησε προσβάλλοντας την ο αδελφός ιερέας!
Πόσο εύκολο να κατακρίνουμε την κοπέλα, που δεν γνωρίζουμε τους λόγους που δεν έχει κάνει θρησκευτικό γάμο.
Γνωρίζουμε, όμως, ότι πήγε στην εκκλησία και ζητούσε Χριστό, ζητούσε κοινωνία Χριστού και έφερε άνθρωπο στα σπλάχνα της!

Αν, λέω αν , η κοπέλα αυτή διαβάζει όλα αυτά τα σχόλια, τότε, εγώ προσωπικά της ζητώ συγνώμη για την στεναχώρια που έχει και της ζητώ συγχώρεση, γιά ότι πέρασε και περνάει από όλους μας που τρέχουμε να κατακρίνουμε χωρίς να ξέρουμε κάτι παραπάνω!

Κανονολόγοι όλοι μας και βέβαια κριτές, πως θα διαφυλάξουμε άλλωστε "τα άγια" που είναι μόνο για εμας,τους δίκαιους, τους αμόλυντους, τους καθαρούς;

Ας αφήσουμε την κρίση και την κατάκριση και 
ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!


Κρίνουμε τους πάντες εκτός από τον εαυτό μας!
Χριστέ μου σε τελευταία ανάλυση, ενώ εσύ σταυρώθηκες για όλους, εμείς .....

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ γιατι δεν καταλαβαίνουν κάποιοι τι σημαίνει ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΟΥ και ξεχνούν το "ελεος θέλω και ου θυσία".

Από την κοπέλα προσωπικά ως ιερέας, της ζητώ ΣΥΓΝΩΜΗ!


+Αρχιμανδρίτης
Νικόλαος Κ. Λαγουμτζής
Συνταγματάρχης (Θ) ε.α.
Skype: arximnikolaos1Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 10/09/2014 01:58:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

8 σχόλια for "Υπάρχουν και αυτοί οι κληρικοί... "

 1. Ανώνυμος

  μπράβο ρε Πάτερ!!!!

 2. Ανώνυμος

  τετοιες ειδησεις μας δινουν δύναμη!

 3. Ανώνυμος

  Να πως διώκεται ο κόσμος από τις εκκλησίες!! Και ο μεγαλύτερος αμαρτωλός να έρθει και να ζητήσει συχώρεση ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει το δικαίωμα να του την αρνηθεί!!!!
  Πόσο μάλλον ο εκπρόσωπος του Θεού μας. Άλλωστε και ο Άγιος Νεκτάριος στον οποίο και με αφιέρωσε η μαμά μου για να μπορέσει να με φέρει σε αυτή τη ζωή, μήπως δεν έκρυψε τον φονιά του αδελφού του;
  Πόσα τέτοια παραδείγματα συχώρεσης.....

  Με δάκρυα στα μάτια διάβασα την ανάρτησή σας πατέρα Νικόλαε......

 4. Νικηφόρος

  Να είστε πάντα καλά πατέρα Νικόλαε, τέτοιους ιεράρχες χρειαζόμαστε δίπλα μας. Υποστηρικτές στα λάθη μας όχι σκληρούς τιμωρούς.
  Ευχαριστούμε που είστε κοντά μας με όποιο τροπο!

 5. Ανώνυμος

  Μέσα από το faebook σας χαιρόμαστε, τώρα και εδώ.

 6. Ανώνυμος

  Μπράβο μπράβο και πάλι μπράβο. Άξιος κληρικός και άνθρωπος.

 7. Ανώνυμος

  Ο ιερέας πρώτος πρέπει να συγχωρεί και να αγαπάει και τον πιο αμαρτωλό άνθρωπο. Δυστυχώς, υπάρχουν πολλά φαινόμενα σαν αυτό που περιγράψατε. Ο Χριστός δεν έδιωξε ποτέ κανέναν από κοντά του, γιατί να κολάζεται έτσι ο ιερέας και να κολάζει και τους πιστούς; Ας μας βοηθήσει ο Θεός...

 8. Ανώνυμος

  Δεν σε ξέρω πάτερ, αλλά είσαι και ο πρώτος, μπράβο, τέτοιους παπάδες θέλουμε.

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978036373 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.

Αναγνώστες