ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:9 Οκτωβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Δράση: " Η ρύθμιση των 100 δόσεων είναι έμπρακτη αναγνώριση της εξοντωτικής φορολογίας."

Τον Απρίλιο του 2022 θα αποπληρώσουν τις οφειλές τους του 2014 προς το Δημόσιο όσοι ενταχθούν στη νέα ρύθμιση εξόφλησης οφειλών σε 100 δόσεις που προωθεί η κυβέρνηση.

Τα οκτώμισι αυτά χρόνια, οι εν λόγω πολίτες θα σωρεύουν πιθανότατα κι άλλες οφειλές, και είναι άγνωστο αν θα μπορούν αυτές να τις εξυπηρετούν ή θα αναγκάζονται να προχωρούν σε νέες ρυθμίσεις της φορολογικής εξόντωσης. Ως οφειλέτες, θα συναντούν τεράστια εμπόδια σε ...
κάθε πιθανή επιχειρηματική τους προσπάθεια, πιθανόν και σε ιδιωτικές συναλλαγές (π.χ. αγοραπωλησία ακινήτων).

Με τη ρύθμιση αυτή, η ίδια η κυβέρνηση αναγνωρίζει ότι επιβάλλει φόρους τους οποίους οι πολίτες δεν μπορούν να πληρώσουν. 2,5 εκατ. φορολογούμενοι έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη στην εφορία. Οι οφειλές αυξάνονται με ρυθμό που πλησιάζει το 1 δισ. τον μήνα και ήδη ανέρχονται σε σχεδόν 16 δισ. ευρώ. Για τη διατήρηση του αδηφάγου Δημοσίου – που αρνείται ακόμα και την αξιολόγηση και την αυτονόητη εξέταση των πιστοποιητικών πρόσληψης! - η κυβέρνηση οσονούπω θα αρχίσει να βγάζει τα ακίνητα όσων χρωστούν σε πλειστηριασμό στα 2/3 της «αντικειμενικής» τους αξίας.

Φτάνει πια! Η μείωση του κράτους και της φορολογικής επιβάρυνσης είναι ο μόνος τρόπος η Ελλάδα να μπει σε δρόμο ανάπτυξης. Ο μόνος τρόπος να επενδύσουν Έλληνες και ξένοι επιχειρηματίες και να αντιμετωπιστεί η ανεργία του 27%, να δημιουργηθεί νέος πλούτος στη χώρα. Με την ακολουθούμενη πολιτική τρώμε τις σάρκες μας.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 10/09/2014 01:35:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Δράση: " Η ρύθμιση των 100 δόσεων είναι έμπρακτη αναγνώριση της εξοντωτικής φορολογίας.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978036373 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.

Αναγνώστες