ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:21 Οκτωβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Επιστολή των κτηνοτρόφων και της Ένωσης στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης.

Κύριε Υπουργέ,
Όπως σας είναι γνωστό λόγω των κακών καιρικών συνθηκών οι οποίες επικράτησαν στην περιοχή μας κατά τον μήνα Μάιο, οι κτηνοτρόφοι καθυστέρησαν την μετακίνηση των κοπαδιών τους στα θερινά βοσκοτόπια στις ορεινές και μειονοτικές περιοχές.

Επιπλέον λόγω της έξαρσης του καταρροϊκού πυρετού ο οποίος απειλεί την κτηνοτροφία με ολοκληρωτική καταστροφή, δεν...
επιτρέπει την λήψη προληπτικών μέτρων για ψεκασμούς δεδομένου του ότι δεν υπάρχουν μόνιμες εγκαταστάσεις αλλά πρόχειρες θερινές εγκαταστάσεις.

Όλα τα παραπάνω έχουν σαν αποτέλεσμα να αδυνατούν οι μετακινούμενοι κτηνοτρόφοι να συμπληρώσουν την πεντάμηνη παραμονή τους στους ορεινούς βοσκότοπους.

Γι’ αυτό σας παρακαλούμε όπως κάνετε άμεσα δεκτό το αίτημά μας για μείωση του υποχρεωτικού πενταμήνου παραμονής στους θερινούς βοσκότοπους σε τετράμηνο προκειμένου να διευκολυνθούν οι παραγωγοί και να επιστρέψουν στην μόνιμη κατοικία ώστε να τους δοθεί η δυνατότητα να περιθάλψουν αλλά και να προφυλάξουν τα ζώα τους.

Με την πεποίθηση ότι θα κάνετε δεκτό το αίτημά μας σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Για την Ένωση Μετακινούμενων Κτηνοτρόφων
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ
Δεκόλης Ιωάννης

Για τον ΓΑΣΙ “ΕΝΩΣΗ αγροτών”
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ
Μπαλτογιάννης Χριστόδουλος

453 Ιωάννινα, 14-10-2014
Προς, Υπουργό Α.Α.Τ κ. Γιώργο Καρασμάνη
Κοινοποίηση,
Αναπληρωτή Υπουργό Α.Α.Τ κ. Πάρη Κουκουλόπουλο
Περιφέρεια Ηπείρου

ΘΕΜΑ : Μείωση χρόνου παραμονής Μετακινούμενων Κτηνοτρόφων στα πλαίσια του Προγράμματος Εξισωτικής Αποζημίωσης, έτους 2014.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 10/21/2014 11:20:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Επιστολή των κτηνοτρόφων και της Ένωσης στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978036373 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.

Αναγνώστες