ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:29 Οκτωβρίου 2014
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Εθνική επέτειος στα κάγκελα ...

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης,
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος.
Αλήθεια τι ευτυχία να είσαι σήμερα Έλληνας (σσς μη μας ακούσουν), κάτοικος αυτής της χώρας που έχει πιάσει το «νόημα» του εκσυγχρονισμού και της προόδου και ευτυχισμένος απολαμβάνει τα «αγαθά» της Τρόικας και των μνημονίων, με τα… χρέη να τον πνίγουν μέχρι το λαιμό και με τις πρόσφατα απίστευτες καταιγίδες και πλημμύρες!

Μόλις πριν από δέκα χρόνια ήταν πολύ δύσκολο να φανταστεί κανείς πως θα...
έρχονταν μέρα που η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου, θα γιορτάζονταν με εκατοντάδες οπλισμένα ματ, με σιδερόφρακτους φράκτες, με πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας, με φρουρές πρακτόρων με εκείνα τα χαρακτηριστικά μαύρα γυαλιά, με αμέτρητες κάμερες ασφαλείας και με τον κόσμο που υποτίθεται πως γι’ αυτόν τιμάται η εθνική επέτειος, απομακρυσμένο με βίαιο τρόπο σε απόσταση ασφαλείας από την εξέδρα των επισήμων.

Άλλωστε και αυτή η παρέλαση που γίνεται έτσι όπως γίνεται, είναι για τους επισήμους, για τους προνομιούχους και τους εκσυγχρονιστές, γι’ αυτούς που επέτυχαν με πολύ «κόπο» να κάνουν την χώρα ξέφραγο αμπέλι σε κάθε καρυδιάς μουσουλμανικό καρύδι, γι’ αυτούς (τι ειρωνεία), που επιμένουν πως θα πρέπει προσεχώς η παρέλαση να καταργηθεί!

Αντ’ αυτού να έχουμε παρελάσεις ομοφυλοφίλων, οικολόγων της σεξουαλικής απελευθέρωσης, φιλόζωων και άλλων «πολύχρωμων» και να γιορτάζουμε με όλες τις τιμές την… παγκόσμια ημέρα του σκύλου.
Την ίδια ώρα, (το έχετε άραγε αντιληφθεί;) όλες οι γειτονικές χώρες με πρώτη και καλύτερη της «φίλη» και «σύμμαχο» μας Τουρκία, τιμούν με κάθε μέσο τις εθνικές τους επετείους και προβάλουν με κάθε μέσο ένα ακράτητο εθνικιστικό επεκτατισμό σε βάρος της ευρωπαϊκής και «εκσυγχρονισμένης» Ελλάδας.
Αντίθετα για μας όλα αυτά είναι… αναχρονιστικά κόμπλεξ.

Δεν μπορούσε να φανταστεί κανείς πριν από δέκα και παραπάνω χρόνια πως θα έρχονταν μια μέρα που θα υπάρχουν πολίτες αυτής της χώρας οι οποίοι θα θεωρούν τις εθνικές επετείους και τις παρελάσεις… φασιστικές εκδηλώσεις, την ανάρτηση της σημαίας στα μπαλκόνια, ένδειξη ρατσιστικών προθέσεων, πως κάθε αναφορά για τις παραδόσεις για την Ορθοδοξία για τα πιστεύω με τα οποία επέζησε επί πολλούς αιώνες ο ελληνισμός, να θεωρούνται αναχρονισμός και οπισθοδρόμηση.
Το ξέρετε πως εκείνο που ξενίζει αλλά και εξοργίζει περισσότερο τους εκπροσώπους της «σωτήριας» για την Ελλάδα Τρόικας, είναι η παρουσία ρασοφόρων στις δημόσιες εκδηλώσεις;

Το ερώτημα που απευθύνουν πιο συχνά στους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες, όπως μου εκμυστηρεύτηκε ανώτερη κυβερνητική πηγή, είναι τι θέλουν όλοι αυτοί με τα μαύρα καταθλιπτικά ράσα πάνω στην εξέδρα σε μια δημόσια γιορτή, στην παρέλαση της εθνικής επετείου, σε κάθε επίσημη τελετή που ευλογείται με τον πατροπαράδοτο ορθόδοξο αγιασμό.

Το ερώτημα που απευθύνουν συχνά είναι γιατί να προβάλλονται αυτοί οι θλιβεροί και οπισθοδρομικοί για την Τρόικα μαυροφόροι κληρικοί και γιατί ο κόσμος να πηγαίνει στις εκκλησίες, να εκκλησιάζεται, να κοινωνεί, να έχει ορθόδοξο θρησκευτικό φρόνημα.

Αυτά δεν επιτρέπονται σε μια ευρωπαϊκή σύγχρονη χώρα, σε μια χώρα που θέλει να πάει μπροστά, να γίνει ισότιμο και ισάξιο μέλος της Ενωμένης Ευρώπης της οποίας το έμβλημα της είναι η…πόρνη της Βαβυλώνας.

Όσοι επιμένουν σε όλες αυτές τις «αναχρονιστικές» πρακτικές, όσοι επιμένουν να προβάλουν την πατροπαράδοτη εθνικοθρησκευτική ταυτότητα, θα πρέπει να αποβληθούν από τον δημόσιο βίο, να απομονωθούν, να εξοβελιστούν και να εξαφανιστούν έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία δυνατότητα να ακούγονται από τον «βομβαρδισμένο» λαό για χάριν το «καλό» του τόπου.

Αυτός ο «βομβαρδισμένος» λαός εκπαιδεύεται από τα νέα σύγχρονα σχολεία του να… θεωρεί τις λεσβίες και τους κάθε λογής ανώμαλους σαν αντιπροσωπευτικό δείγμα της «προόδου» και του σύγχρονου ευρωπαϊκού πολιτισμού.

Εκπαιδεύεται να θεωρεί πως οι Άγιοι της Ορθοδοξίας είναι κάτι… άσχημοι και αποκρουστικοί γέροντες, πως οι ήρωες της επανάστασης του 21, ήταν εγκληματικά στοιχεία και κάποιοι παράνομοι κλέφτες (κατά τα κεμαλικά ιστορικά πρότυπα) και ότι οι ήρωες του 40 πολεμούσαν… χωρίς αντίπαλο.

Εκπαιδεύεται να πιστεύει πως η καθημερινή εισβολή δεκάδων μουσουλμάνων, είναι η ευλογία του πολύπολιτισμού και του εκσυγχρονισμού μας.

Αυτός ο λαός εκπαιδεύεται να συμπεριφέρεται σαν ένα πρόβατο που δεν του επιτρέπεται να έχει βούληση, δεν του επιτρέπεται να έχει θρησκευτική συνείδηση, δεν του επιτρέπεται να έχει εθνικές αξίες και εθνική ταυτότητα, εκπαιδεύεται να ψηφίζει αυτούς που του επιβάλουν στην «προκάτ δημοκρατία» τους.

Αυτός ο λαός πρέπει να «σφάζεται» καθημερινά στην υπηρεσία της προόδου και της παγκόσμιας Νέας Τάξης.

Υπάρχει όμως κάτι που δεν καταλαβαίνουν όλοι αυτοί οι… εξωγήινοι τροικανοί και οι εγχώριοι δούλοι τους που κατέχουν τις ανώτερες κυβερνητικές θέσεις.

Υπάρχει κάτι το πολύ απλό που δεν το κατανόησαν ποτέ και μάλλον ποτέ δεν θα το κατανοήσουν.

Υπάρχει κάτι που δεν μπορούν ποτέ να το δουν και να το χωνέψουν.

Η «φυλακή» της λογικής τους δεν μπορεί να καλύψει, να σκεπάσει, να εξαφανίσει, κυρίως να εξηγήσει κάποιες «παράξενες» αξίες όπως ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία.
Αν αυτό ίσχυε, τότε δεν θα υπήρχαμε εδώ και αιώνες και το πρόβλημα τους θα είχε λυθεί προ πολλού.

Η εθνική επέτειος δεν αλυσοδένεται πίσω από σιδερένια κάγκελα ενός προδοτικού κατεστημένου. Είναι η εθνική επέτειος του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας.

Και όπως το είπε και το ξανάλεει κάθε μέρα εκείνος ο μεγάλος Άγιος Παππούλης του Αγίου Όρους, που κάποιοι θέλησαν να τον «θολώσουν» μετατρέποντας τον σε…σ ούπερ σταρ (άλλη μια πονηρή επιχείρηση της Νέας Τάξης), «Η Ελλάδα δεν χάνεται.
Αυτοί έχουν τα σχέδια τους αλλά έχει και ο Θεός τα δικά Του».

Και η ιστορία ξέρει να τιμωρεί τους προδότες και τους παραβάτες των εντολών Του.

Ας μιλήσουμε επιτέλους.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 10/29/2014 06:57:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Εθνική επέτειος στα κάγκελα ..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες