ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:9 Οκτωβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Μ. Γλέζος: " Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι υποχρεωμένη να ανακηρύξει το Κουρδικό Κράτος."

Δείτε βίντεο με τον Μανώλη Γλέζο σε διαδήλωση Κούρδων Ακτιβιστών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε παρέμβασή του δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ο ίδιος στηρίζουν τον αγώνα των Κούρδων για να αποκτήσουν κράτος. Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να αναγνωρίσει την Κουρδική οντότητα, σκορπώντας ...
ενθουσιασμό στο πλήθος.Μανώλης Γλέζος – Διαδήλωση Κούρδων - Απομαγνητοφώνηση
Ονομάζομαι Μανώλης Γλέζος, είμαι Ευρωβουλευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κι φέρνω τη συμπαράσταση τη δική μου και των έξι ευρωβουλευτών Ελλήνων που βρίσκονται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υπέρ του κουρδικού λαού.

Δεν είναι τώρα μονάχα ο αγώνας μου υπέρ του κουρδικού λαού. Είναι εδώ και μισόν αιώνα που αγωνίζομαι ο κουρδικός λαός να αποκτήσει την κρατική του υπόσταση.

Δε μπορούμε να παίζουμε με παιχνίδια. Η Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Σουλτς και ο Γιούνκερ είναι υποχρεωμένοι να ανακηρύξουν το Κουρδικό Κράτος. Να αφήσουν τα παιχνίδια όλοι. Ένα μόνο είναι το αίτημα και γι’ αυτό είμαι στο πλευρό σας, κι εγώ προσωπικά και οι έξι Έλληνες Ευρωβουλευτές που βρίσκονται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: οι Κούρδοι να αποκτήσουν την κρατική τους υπόσταση.
Οι πράξεις το αποδεικνύουν. Υπάρχουν κείμενα δικά μου, υπάρχουν πιστοποιήσεις δικές μου ότι στάθηκα πάντοτε στο πελυρό του κουρδικού λαού.

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 10/09/2014 01:14:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Μ. Γλέζος: " Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι υποχρεωμένη να ανακηρύξει το Κουρδικό Κράτος.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978036373 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.

Αναγνώστες