ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:20 Οκτωβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Η Αρία φυλή του ΣΥΡΙΖΑ.

Του Γιάννη Λαζάρου.
Ο Αλεξάκος ως μία ακόμη Σαλώμη της πολιτικής πέταξε από πάνω του το προτελευταίο πέπλο που καλύπτει το κυρίως σώμα του Σύριζα.

Στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος είπε αυτό που περίμεναν όλοι οι υποψιασμένοι: «Απεγκλωβισμός από την παγίδα της υποτιθέμενης ιδεολογικής καθαρότητας». 
Εν ολίγοις ο Αλεξάκος έφτυσε κατάμουτρα όσους είχαν και έχουν την αριστερή ιδεολογία, όσους...
δεν έχουν βάλει και δεν βάζουν νερό στο κρασί τους όταν πρόκειται για κοινωνική δικαιοσύνη, ισότητα, εθνική κυριαρχία, αδιαπραγμάτευτη πολιτική ηθική, λέγοντας ότι όλα αυτά δεν ήταν τίποτε άλλο παρά μόνο παγίδα.

Τέτοιο φτύσιμο σε τάφους νεκρών, σε ιστορίες ανθρώπων που είδαν περισσότερο τα ξερονήσια απ’ ότι το σπίτι τους δεν έχει γίνει στην ιστορία από πολιτικό άνδρα εξαιρουμένων των Γεωργιάδη και Βορίδη.
Κάλεσε ο Αλεξάκος σε επανάσταση τους Συριζαίους.
Την μεγαλύτερη επανάσταση της ανανεωτικής αριστεράς από το 1968 με το περιβόητο είμαστε και αριστεροί, είμαστε και κομουνιστές, είμαστε και ευρωπαϊστές , είμαστε και σοσιαλιστές, κοινώς είμαστε σούπερ μάρκετ!
Όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω.

Πλέον δεν χρειάζεται καμία ιδεολογική καθαρότητα για να είσαι κομμάτι της Αριστεράς.
Μπορείς να είσαι από χρυσαυγίτης μέχρι ψηφοφόρος του ΚΚΕ και να χωρέσεις μέσα στην μεγαλύτερη σακούλα σκουπιδιών της μάρκας SYRIZA.

Να μαζευτείτε όλοι μαζί για την Ανατροπή της συγκυβέρνησης που εδώ και 2 χρόνια έχει καταργήσει και αυτή την «καθαρότητα ιδεολογίας» και που μέσα τρώνε και πίνουν «σοσιαλιστές» του ΠΑΣΟΚ και «συντηρητικοί» της ΝΔ.

Έπεσε ο διαχωρισμός των κομμάτων ρίχνοντας με τη μία τον τοίχο που χώριζε και τις ιδεολογίες αυτών.
Οι ιδεολογίες όπως ανέκραξε το «αριστερό» πράγμα από το πόντιουμ είναι παγίδα.
Παγίδα για ποιον;

Γιατί να περιγράφει ο πρόεδρος της αριστερής αξιωματικής αντιπολίτευσης με αυτή την λέξη τα πιστεύω και τις αξίες εκατομμυρίων Ελλήνων (όλων των ιδεολογιών) που πέρασαν από αυτή την χώρα πολεμώντας και πεθαίνοντας;

Δηλαδή τι μάς λέει ο Αλεξάκος;
Ότι όσοι πέθαναν για την ιδεολογία τους ήταν ηλίθιοι που έπεσαν σε μια παγίδα ενώ αυτός και οι παλαμακιστές του είναι οι μάγκες που είδαν την παγίδα και δεν έπεσαν μέσα;

Δηλαδή ο Βελουχιώτης π.χ ήταν ο μαλάκας της Ιστορίας, ο Ίωνας Δραγούμης ήταν ένας βλάκας, ο Μαρίνος Αντύπας ένας χαζούλης, ο Παύλος Μελάς ένας άνοος μιλιταριστής, ο Αλέκος Παναγούλης ένας ανόητος μαζοχιστής, ο Νικηφόρος Μανδηλαράς ένας βλακούλης, ο Σπύρος Μουστακλής ηλίθιος μαζοχιστής, οι δε Νίκος Μπελογιάννης και Πλουμπίδης δεν ήξεραν που πάνε τα τέσσερα και σαν χάπατα έπεσαν μέσα στην παγίδα της ιδεολογίας;

Ο Αλεξάκος όμως στο θέμα της «καθαρότητας της ιδεολογίας» έβαλε και έναν επιθετικό προσδιορισμό που αν υπήρχε ένας πραγματικός αριστερός στην Επιτροπή όπου μιλούσε, θα είχε σηκωθεί και θα του έχωνε μία μπάτσα για να συνέλθει.
«Υποτιθέμενη».

Βάση αυτού του προσδιορισμού ο αριστερός πρόεδρος του Σύριζα κατατάσσει όλους όσους αγωνίστηκαν και όσους έχουν ακόμη δύο δράμια αξίας ακόμα πάνω τους ότι κορόιδευαν τον εαυτό τους ως μονάδες και αν ήταν εκπρόσωποι ιδεολογικών αγώνων κορόιδευαν συνειδητά όλους όσους τους ακολουθούσαν.

Για όποιον ακόμα δεν κατάλαβε τι παιχνίδι παίζει η συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση που λέγεται Σύριζα πραγματικά του αξίζει η συγκυβέρνηση που έχει αλλά και η επόμενη συγκυβέρνηση με αρχηγό χωρίς ιδεολογική καθαρότητα τον Αλεξάκο.

Διότι πρέπει να έχεις χάσει κάθε ίχνος ηθικής και αξιών για να θεωρείς ότι αυτό το κομματικό υβρίδιο που εμφανίστηκε ως Συνασπισμός και μετεξελίχθηκε με ευρωπαϊκά ναζιστικά ιδεώδη σε Σύριζα είναι εδώ για να σώσει την αξιοπρέπεια σου.

Σε καλεί ο αριστερός ηγέτης να πετάξεις από πάνω σου ό,τι μέχρι σήμερα σε έκανε να παλέψεις και να παραμείνεις άνθρωπος μόνο και μόνο για να είσαι αγκαζέ με αυτόν που έχει σκάψει τον λάκκο σου εις το όνομα της Ψήφου.

Μετά από αυτό το ξεβράκωμα του Αλεξάκου στην κεντρική επιτροπή έπεσε το προτελευταίο ανάχωμα για να δούμε όλο το έργο που στήνεται εδώ και 5 χρόνια στην χώρα.

Δεν ήταν άλλωστε καθόλου τυχαίο ότι πρώτος ο Αλεξάκος έβγαλε από πάνω του την «ιδεολογική καθαρότητα» και υποστήριξε τον «ιδεολογικό» αντίπαλό του ναζίστα Γιούνκερ.
Μπροστά στον ευρωπαϊκό ολοκληρωτισμό όποιος έχει ακόμα ιδεολογία είναι ένας παρείσακτος που πρέπει να απομονωθεί.

Πέραν του οτι για τον Αλεξάκο είναι και βλαξ που στην παγίδα που έστησε ο Μαρξ, ο Ενγκελς, ο Λένιν, ο Μπακούνιν, ο Τρότσκι, ο Γκράμσι και όλοι οι θεωρητικοί της ιδεολογίας, δεν την κατάλαβε, ασχέτως αν ο Αλεξάκος συνειδητά την εκμεταλλεύτηκε για να εξουσιάζει.

Μένει ακόμα το τελευταίο πέπλο της Σαλώμης της «αριστεράς.

Αλλά για να το βγάλει αυτό θα ζητήσει πολλά κεφάλια επί πίνακι, όχι των ιδεολογικών του εχθρών αλλά όσων γουστάρουν μέχρι Γουναράδικων να πατάνε την παγίδα της καθαρότητας της ιδεολογίας τους.

Στον τοίχο με τον Γιάννη Λαζάρου.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 10/20/2014 09:31:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Η Αρία φυλή του ΣΥΡΙΖΑ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978036373 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.

Αναγνώστες