ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:29 Οκτωβρίου 2014
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Αποκαλύπτεται η τουρκική υποκρισία στον πόλεμο κατά των τζιχαντιστών .

Η τουρκική υποκρισία στον πόλεμο κατά των Τζιχαντιστών σε όλο της το μεγαλείο!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης,
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος.
Μια πραγματικά αποκαλυπτική φωτογραφία που τράβηξαν Κούρδοι μαχητές του συριακού μετώπου και η οποία δείχνει στα σύνορα Τουρκίας – Συρίας, Τούρκους στρατιώτες να χαιρετούν με χαρακτηριστικό φιλικό τρόπο τα στρατιωτικά αποσπάσματα των Τζιχαντιστών στην άλλη πλευρά των συνόρων, αποκαλύπτει όλο το...
τουρκικό θέατρο του τουρκικού καθεστώτος των Ερντογάν – Νταβούτογλου.

Αυτό το καθεστώς ενώ από την μια εμφανίζεται ότι συντάσσεται στον πόλεμο κατά των Τζιχαντιστών, στην ουσία είναι το μεγαλύτερο στήριγμα των φανατικών μουσουλμάνων δολοφόνων που έχουν αιματοκυλήσει την Συρία και το Ιράκ και βαρύνονται με την γενοκτονία των χριστιανών της Μέσης Ανατολής.

Όπως αποκαλύπτει στις 22 Οκτωβρίου η τουρκόφωνη κουρδική εφημερίδα, Özgürpolitika, στην ευρύτερη περιοχή του Κομπανί και στο ύψωμα Zorava, οι Τζιχαντιστές πηγαινοέρχονται κυριολεκτικά ανενόχλητοι από τους Τούρκους μεταφέροντας και το πλιάτσικο τους από τις κουρδικές περιοχές στην τουρκική πλευρά.

Μάλιστα οι Τζιχαντιστές καθώς περνούν τα σύνορα επιστρέφοντας για να συνεχίσουν τα εγκλήματα τους στην Συρία, σηκώνουν και τα χέρια τους αποχαιρετώντας τους Τούρκους στρατιώτες ενώ εκείνοι ανταποδίδουν τον χαιρετισμό.

Η νέα αυτή αποκαλυπτική φωτογραφία δείχνει το διπρόσωπο παιχνίδι που παίζει εδώ και μήνες η Τουρκία.
Ενώ προσπαθεί να δείξει στη διεθνή κοινότητα ότι καταδιώκει τους Τζιχαντιστές, στην πραγματικότητα όμως είναι το μεγαλύτερο στήριγμα των εξτρεμιστών μουσουλμάνων που έχουν αιματοκυλήσει όλη την ευρύτερη περιοχή.

Άλλωστε είναι πρόσφατες οι αποκαλύψεις της τουρκικής εφημερίδας Aydınlık, στις 29 Σεπτεμβρίου, ότι οι Τζιχαντιστές εκτός των άλλων διατηρούν πέντε μεγάλα στρατηγεία στην Τουρκία και συγκεκριμένα στις πόλεις Άγκυρα, Κωνσταντινούπολη, Ικόνιο, Γκαζιαντέπ και Χατάι, στα σύνορα δηλαδή Τουρκίας Συρίας.

Την ύπαρξη αυτών των στρατηγείων την γνωρίζει πολύ καλά η τουρκική κυβέρνηση, αλλά κάνει τα «στραβά μάτια» καθώς έχει δεσμευτεί να μην προχωρήσει σε καμία ενέργεια κατά των Τζιχαντιστών, οι οποίοι έχουν αποκτήσει μεγάλη δύναμη στο εσωτερικό της Τουρκίας και διεκδικούν ακόμα και πολιτική έκφραση.
Πέραν αυτών των κεντρικών στρατηγείων, όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα, οι Τζιχαντιστές διατηρούν πολλές εστίες σε πολλές πόλεις της Τουρκίας, ενώ δεν διστάζουν να κάνουν και ανοιχτές διαδηλώσεις υποστήριξης προς το κίνημά τους, όπως έγινε πρόσφατα σε κεντρική πλατεία της Κωνσταντινούπολης.


Αποκαλυπτικο Κουρδικό δημοσίευμα
Η απροκάλυπτη αυτή συμμαχία Τουρκίας Τζιχαντιστών έχει εξοργίσει τους Κούρδους της Τουρκίας οι οποίοι, όπως προβάλλεται και στον τουρκικό τύπο, έχουν αρχίσει ξανά να οργανώνονται για ένα καινούργιο εσωτερικό πόλεμο μέσα στην Τουρκία.

Εκτός όμως από την κουρδική οργή και οι ΗΠΑ δείχνουν να είναι έντονα δυσαρεστημένες από το παιχνίδι των Τούρκων με τους Τζιχαντιστές, οι οποίοι μετά τις τηλεοπτικές παραστάσεις των εκτελέσεων Αμερικανών δημοσιογράφων φαίνεται πως έχουν κάθε έρισμα στην επίσημη αμερικανική πλευρά και τώρα, αν και κάπως αργά, χαρακτηρίστηκαν σαν παγκόσμιος κίνδυνος.

Είπε κανείς τίποτα για την ελληνική στάση σε όλα αυτά και κυρίως στην επιχείρηση γενοκτονίας των Χριστιανών της Μέσης Ανατολής;

Ας μιλήσουμε επιτέλους.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 10/29/2014 06:52:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Αποκαλύπτεται η τουρκική υποκρισία στον πόλεμο κατά των τζιχαντιστών ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες