ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:21 Οκτωβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Άκης

Aντιπροσωπεία της "Ήπειρος Ανατροπής" στον Σύνδεσμο Ύδρευσης Δήμων Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων.

Τον Σύνδεσμο Ύδρευσης Δήμων Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων επισκέφθηκε  αντιπροσωπεία της περιφερειακής παράταξης «Ήπειρος Ανατροπής» αποτελούμενη από τους Βασίλη Τσίκαρη, Σπύρο Πάικα, Κώστα Μπασιούκα και Γιώργο Κρανά και αντάλλαξαν απόψεις με τον πρόεδρο του ΣΥΔΛΙ Κώστα Γκόγκο για θέματα που αφορούν στην παρουσία και την δραστηριότητα του Συνδέσμου.

Από την συζήτηση προέκυψε ότι μετά και τις ολοκληρωμένες παρεμβάσεις στις ...
γεωτρήσεις, τα αντλιοστάσια και το δίκτυο παροχής νερού του Συνδέσμου Ύδρευσης, το λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων θα έχει πλήρη επάρκεια νερού για τα επόμενα τουλάχιστον 30 χρόνια ,όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γκόγκος.

Ένα άλλο θέμα που απασχόλησε την σημερινή συνάντηση της παράταξης με επικεφαλής την Όλγα Γεροβασίλη «Ήπειρος Ανατροπής» ,ήταν η τιμολογιακή πολιτική του Συνδέσμου Ύδρευσης Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων. Ο Σύνδεσμος παρέχει το νερό στους Δήμους του λεκανοπεδίου στην τιμή των 0,29 λεπτών του ευρώ και η τιμή που καλούνται να πληρώσουν οι τελικοί αποδέκτες του νερού, οι πολίτες, είναι πολύ υψηλότερη. Εκτίμηση και των δύο πλευρών ήταν ότι θα μπορούσε να γίνει μείωση της τιμής του νερού άμεσα από τους Δήμους συμβάλλοντας έτσι στην ελάφρυνση των δυσβάστακτων οικονομικών υποχρεώσεων των συμπολιτών μας. Εκτενή αναφορά έγινε από την αντιπροσωπεία της «Ήπειρος Ανατροπής» στην εγκατάσταση βιομηχανικών μονάδων –όπως αυτή της επεξεργασίας λυματολάσπης- ,στα όρια του αστικού ιστού και κοντά σε πηγές υδροδότησης ,διερωτώμενοι, αν η λειτουργία τους επιφέρει μικρότερη ή μεγαλύτερη ρύπανση στον εννιαίο υδροφόρο ορίζοντα της περιοχής μας .

Ακόμη ένα ζήτημα που έθεσε η αντιπροσωπεία της «Ήπειρος Ανατροπής» στη Διοίκηση του Συνδέσμου Ύδρευσης Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων ,είναι η νέα χάραξη της Ιόνιας Οδού εφιστώντας την προσοχή του Συνδέσμου γιατί αρκετά σημεία της χάραξης «πέφτουν» πάνω ή δίπλα στις γεωτρήσεις του Συνδέσμου Ύδρευσης με ότι αυτό σημαίνει τόσο για τυχόν βλάβες ή προβλήματα στη συντήρηση των εγκαταστάσεων όσο και για το επιβαρυμένο φορτίο που θα καταλήγει στον υδροφόρο ορίζοντα. Κοινή διαπίστωση ήταν ότι το νερό πρέπει να παραμείνει δημόσιο αγαθό και οι διαχειριστές του να λαμβάνουν –προληπτικά- όλα τα αναγκαία μέτρα για την καλή ποιότητα του νερού που θα διασφαλίζει τη δημόσια υγεία των κατοίκων της περιοχής μας.

Στην συνέχεια η αντιπροσωπεία της παράταξης «Ήπειρος Ανατροπής» επισκέφθηκε την 1η Έκθεση Ψωμιού που διοργανώνει η Συντεχνία Αρτοποιών Νομού Ιωαννίνων στην κεντρική πλατεία της πόλης. Όπως ανέφεραν μέλη της διοίκησης της Συντεχνίας Αρτοποιών ,βασικός στόχος αυτής της διοργάνωσης είναι να γνωρίζει ο κάθε συμπολίτης μας την διαδικασία παραγωγής ΦΡΕΣΚΟΥ ψωμιού από το πρώτο μέχρι το τελευταίο στάδιο. Με αυτή τη γνώση θα μπορεί να διακρίνει ο καθένας την αλήθεια ή το ψέμα σε κάθε προιόν που χαρακτηρίζεται ,από όσους το εμπορεύονται, «φρέσκο ψωμί».

Αίτημα της Συντεχνίας Αρτοποιών Ιωαννίνων είναι η συνεχής διενέργεια αυστηρών ελέγχων από τις αρμόδιες υπηρεσίες για την προέλευση και την ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται στην βιομηχανική παραγωγή ψωμιού, έτσι ώστε να προστατευθεί ο καταναλωτής από αμφιβόλου προέλευσης και ποιότητας προιόντα . «Πρώτα σε εμάς ,τους αρτοποιούς ,αυστηροί έλεγχοι και ύστερα σε όλους όσους πωλούν ψωμί και είδη αρτοποιίας» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι αρτοποιοί.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί ,τέλος, η αναφορά των αρτοποιών ,ότι η Συντεχνία Αρτοποιών Ιωαννίνων παρέχει καθημερινά περισσότερα από 80 κιλά ψωμί σε ιδρύματα και συσσίτια προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες σίτισης όλων και περισσότερων συνανθρώπων μας που αδυνατούν να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα για την επιβίωσή τους.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 10/21/2014 08:36:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Aντιπροσωπεία της "Ήπειρος Ανατροπής" στον Σύνδεσμο Ύδρευσης Δήμων Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.

Αναγνώστες