ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:20 Οκτωβρίου 2014
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Υποτροφίες σε Έλληνες από το Γερμανικό Κοινοβούλιο.

Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων με αντιπροσωπεία του Γερμανικού Κοινοβουλίου για τη χορήγηση οκτώ υποτροφιών σε Έλληνες .

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, θα συναντηθεί αύριο, Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014 στις 13.00 με εκπροσώπους του Γερμανικού Κοινοβουλίου, το οποίο, για ...
πρώτη φορά, θα χορηγήσει 8 υποτροφίες σε Έλληνες αποφοίτους των ΑΕΙ που ενδιαφέρονται να εργαστούν και να γνωρίσουν το Κοινοβούλιο της Γερμανίας.

Με την ευκαιρία έναρξης του προγράμματος για τη «Διεθνή Κοινοβουλευτική Υποτροφία (IPS)» της Ομοσπονδιακής Κάτω Βουλής (Bundestag) της Γερμανίας, ο κ. Μειμαράκης θα έχει συνάντηση με Γερμανική Αντιπροσωπεία, επικεφαλής της οποίας θα είναι ο Βουλευτής κ. Bernhard Schulte – Drüggelte.

Στο πλαίσιο του IPS, θα δοθεί η δυνατότητα σε συνολικά 120 υποτρόφους από 41 χώρες να γνωρίσουν το κοινοβουλευτικό σύστημα της Γερμανίας μέσω της χρηματοδοτούμενης από το Γερμανικό Κοινοβούλιο υποτροφίας, διαρκείας από 2 Μαρτίου έως 31 Ιουλίου 2015. Στόχος του προγράμματος είναι η ενημέρωση για τις πολιτικές δραστηριότητες και της δημοκρατικής διαδικασίας λήψεως αποφάσεων. Οι υπότροφοι θα εργασθούν σε γραφεία Γερμανων Βουλευτών και θα είναι σε θέση να συμμετέχουν ταυτοχρόνως στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες των Πανεπιστημίων του Βερολίνου.

Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου του Γερμανικού Κοινοβουλίου και διεξάγεται με την συνεργασία των τριών Πανεπιστημίων του Βερολίνου. Το σύνολο των εξόδων που αφορούν στην μετακίνηση, στην διαμονή και ασφάλιση των φοιτητών, συμπεριλαμβανομένης της μηνιαίας υποτροφίας, θα καλυφθούν από το Γερμανικό Κοινοβούλιο.

Αιτήσεις συμμετοχής στο IPS θα δίδονται τον Δεκέμβριο εκάστου έτους από την Γερμανική Πρεσβεία στην Αθήνα. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα: bundestag.de/ips.

Επίσης στις 15.00 η πρεσβεία της Γερμανίας στην Αθήνα σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Goethe και το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, θα παρουσιάσουν στο Auditorium του Ινστιτούτου Γκαίτε στις 15.00 την Διεθνή Κοινοβουλευτική Υποτροφία. Η εκδήλωση θα γίνει στη γερμανική γλώσσα.

Νωρίτερα, στις 14.30 εκπρόσωποι του Κοινοβουλίου της Γερμανίας και της Επιτροπής Επιλογής των Υποτρόφων θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στο Ινστιτούτο Γκαίτε αναλύοντας τους όρους και τις προϋποθέσεις.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 10/20/2014 08:32:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Υποτροφίες σε Έλληνες από το Γερμανικό Κοινοβούλιο."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978036373 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.

Αναγνώστες