ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:9 Οκτωβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Σ. Καλογιάννης: "Να ενταχθεί η ΠΕ Ιωαννίνων στην Α’ Ζώνη του επιδόματος θέρμανσης."

Επιστολή στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών έστειλε ο Σταύρος Καλογιάννης, με την οποία ζητά να εξεταστεί η δυνατότητα ένταξης της ΠΕ Ιωαννίνων στην Α’ Ζώνη του επιδόματος θέρμανσης, εν όψει των αλλαγών που προωθεί το Υπουργείο στη μείωση του φόρου πετρελαίου θέρμανσης για τη χειμερινή περίοδο.

Στην επιστολή του ο Σταύρος Καλογιάννης μεταξύ άλλων αναφέρει:...

«Ο νομός Ιωαννίνων είναι ορεινός και είναι ενδεικτικό ότι πολλές πόλεις του βρίσκονται σε μεγάλα υψόμετρα (Μέτσοβο: 1100 μ., Πράμαντα: 850 μ., Κόνιτσα: 600 μ.).

Με βάση τα συνημμένα στατιστικά στοιχεία της τελευταίας δεκαπενταετίας της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, η μέση θερμοκρασία στην πόλη των Ιωαννίνων (υψόμετρο 500 μ. περίπου) από το Δεκέμβριο μέχρι και το Μάρτιο είναι κάτω από 10 οC, ενώ τον Απρίλιο, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο η μέση θερμοκρασία κυμαίνεται μεταξύ 10 οC και 14 οC. Συμπεραίνεται δηλαδή ότι ο χειμώνας στο νομό Ιωαννίνων διαρκεί έξι μήνες!

Σήμερα η ΠΕ Ιωαννίνων βρίσκεται στην ίδια ζώνη, βάσει των κριτηρίων που είχε ορίσει το Υπουργείο Οικονομικών, με τις ΠΕ Λάρισας (!) και Καρδίτσας (!), περιοχές επί το πλείστον πεδινές, με σαφώς υψηλότερες μέσες θερμοκρασίες.

Οι όμορες Περιφερειακές Ενότητες Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς, οι οποίες έχουν παραπλήσιο κλίμα με τα Ιωάννινα, βρίσκονται στην Α’ Ζώνη.

Παρακαλώ για τις ενέργειές σας ώστε να ενταχθεί και η ΠΕ Ιωαννίνων στην Α’ Ζώνη του επιδόματος θέρμανσης».


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 10/09/2014 02:49:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Σ. Καλογιάννης: "Να ενταχθεί η ΠΕ Ιωαννίνων στην Α’ Ζώνη του επιδόματος θέρμανσης.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978036373 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.

Αναγνώστες